Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Magyar Guild TeamSpeak-en? [Közvélemény kutatás]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sooo? Vélemények?
  Tök jó ötlet!
  Nem vagok túl aktív, nem is nagyon érdekel...
  Nem kő'...
  Gold!!!
View Results

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sat Nov 24, 2012 2:03 am

Cryene says:

Sziasztok! (:
Talán közülletek néhányatoknak már említettem ezt a dolgot, amit most összeszedve minden bátorságomat ebben topicban összefoglaltam.

Mielőtt én csatlakoztam volna a GaiaOnline közösségéhez, még volt lehetőség arra, hogy zOMG-on egy crewban vagy akárcsak egy mapon játszó játékosok beszélni tudtak egymással, nem csak chat-en, hanem rendesen hanggal, mintha mondjuk Skype-on beszélgetnének. De sajnos én erről már lemaradtam... :T
Mostmár csak a chat maradt, ahol néha mások elég idegesek lesznek, ha egy crew-ban 4-en magyarul beszélnek, egy laggol és nem ír, a 6. meg próbálna írni, de kinek biggrin Szerintem ez a helyzet nekünk is ismerős, csak mondjuk éppen malajziaiakkal, vagy indiaiakkal stb... Így egyébként könnyebben szervezhetnénk akár guild találkozókat, vagy csak esetenként zOMG talit, meg ilyenek. (:
Talán többeteknek ismerős ha azt mondom Team Speak, a "kockatársadalom" nagy része ezt használja erre a célra. Ez egy olyan program, ahol egy channel-en vagy szobán belül lévő emberek tudnak beszélgetni, akár egy billentyű lenyomásával, vagy folyamatosan. (ez attól függ hogy állítod be...) A program teljes mértékben ingyenes, és nem is foglal sok helyet, még az én rozoga gépem is képs megnyitni biggrin
Magyar leírást nem igazán találtam, de itt egy kicsit bővebb olvashattok róla.

A kérdésem az lenne, hogy mit szólnátok ha a Guild-nek csinálnék egy channelt TeamSpeak-en? Már csak azért is jutott ez eszembe, mert nem hiszem hogy mindegyikőtöknek van Skype-ja, ráadásul ott korlátozva van az egy beszélgetésben résztvevők száma.

Külön szervert azt nem tudok biztosítani, viszont az eredeti TS3 szerveren tudok úgymond "bérelni" szobát, amit természetesen jelszóval is védhetünk, így csak azok tudnak felmenni, akik valóban a Guild tagjai.
Persze addig nem kezdek semmi féle akcióba, amíg nem adják a vezetők áldásukat a dologra, és csak akkor csinálom meg, ha van rá igény.

Ha esetleg jó ötletnek tartjátok, adhatok letöltő linket is!

Lehet véleményt írni, meg szavazni! biggrin

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Sat Nov 24, 2012 10:37 am

Én támogatom smile Egy másik játék kapcsán már kipróbáltam, használtam, minden rendben ment. Igaz nem használtam mindig amikor játszottam. Hazsnálható, jó és nem is nagyon nagy a TeamSpeak. Az előfordulhat, hogy be kell konfigurálni a mikrofont és a channel/szoba könyvjelzőbe tevését kicsit nehezen találtam meg, de egyébként jó kis progi smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 10:09 am

Cryene says:

Hm... ez eddig csak kettő. Más valaki? o:
Csak akkor csinálom meg ha van értelme.... Különben inkább felhasználom a Minecraft szerónkhoz.

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 10:23 am

Nekem nincs meg hozzá a technikai háttér(nincs mikrofonom), és nem is nagyon zOMG-ozok mostanság, így ebben nem tudnék részt venni, de jó ötletnek tartom smile

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
Reply
Magyar Guild

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers