Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Szomszédok

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Thu Sep 20, 2012 7:47 am

Tudja valaki, hogy hogyan és hova tűnek egyik napról a másikra a Monster Galaxynál a szomszédaim, két avimnál is eltűntek és azóta nem tudok szomszédokat felvenni sweatdrop
PostPosted: Thu Sep 20, 2012 8:25 am

Akai-Inari
Tudja valaki, hogy hogyan és hova tűnek egyik napról a másikra a Monster Galaxynál a szomszédaim, két avimnál is eltűntek és azóta nem tudok szomszédokat felvenni sweatdrop

Nem tudom sweatdrop Nem játszottam vele mostanában... De gondolom nem törölték magukat azok a szomszédok vagy igen? Vagy nem tudom, talán valahogy a játékból tettették ki magukat, de csak tippelek.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Sep 20, 2012 9:45 am

Akai-Inari

kicsit olvass vissza http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=23321541&_gaia_t_=1272&page=last
PostPosted: Thu Sep 20, 2012 10:25 am

Yuki Naoto
Akai-Inari

kicsit olvass vissza ]http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=23321541&_gaia_t_=1272&page=last

Nem küldeni szeretném, három avim van és háromból kettőnél eltüntek, pedig még tegnap fent voltak, ma meg már nem sweatdrop , szó sincs meghívásról, sokkal inkább volt nincs szomszédról sweatdrop

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Sep 20, 2012 12:15 pm

Ha ezt valaki még egyszer megkérdezi, tarkón lövöm magam...

Olvassátok mások topic-jait is... Ezt már vagy hárman kérdezték és háromszor meg is válaszoltam...
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff