|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2012 2:32 am
Volna egy kis gondom, volt két szomszédom, akik egyik napról a másikra eltűntek, és azóta nem tudok felvenni senkit, és azt sem igazán értem mit kell csinálni azzal a meghívó üzenettel sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2012 7:58 pm
Ez egy glitch, azaz egy hiba, amin jelenleg is dolgoznak. Egyelőre nincs rá megoldás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2012 1:32 am
köszi, mert ez így nagyon nem okés mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2012 11:24 am
Nekem is volna egy kis gondom,az angol fórumban meg már több helyen is próbálkoztam,de eddig nem kaptam érdemleges választ sajnos.Szóval amikor megcsinálták,hogy facebookról át tudjuk hozni ide a mogáinkat,én barom idehoztam őket,de ott játszottam...pl azóta megcsináltam Hattorit,de azért van mellé Hanzom is meg ilyen 'apróságok'.A lényeg,hogy le kellene törölnöm a facebook accountomat,és nagyon szeretném előtte még újra átrakni a mogáimat....már amennyiben lehetséges. Angolul indított fórumon nem kaptam választ csak egy szomszédot,írtam a facebookon is a Monster Galaxy alkalmazás-oldalnak,meg egy fórum-moderátornak itt-ő volt az egyetlen,aki válaszolt,de segíteni nem tudott sajnos. Szerintetek esélyes?Esélytelen?Esetleg valaki biztosan tudja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2012 9:01 am
Az átköltöztetés egy alkalommal lehetséges csak. Ha már egyszer megtetted, többet nem vagy rá képes. Nem tudod újra átköltöztetni a lényeid Gaia-ra, sajnálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2012 1:42 am
Nekem meg az a gondom, hogy amikor ajándékot akarok adni valakinek, vagy csak elfogadni az új-szomszédot, feldobja az a homályt közben meg tölt és ennyi, napok óta nem tudom elfogadni a két leendő szomszédot és ajándékot sem tudok senkinek küldeni stressed sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2012 5:40 am
Elkeserítő,de legalább válasz,köszönöm. Ilyen kisebb-nagyobb hibák szoktak lenni,de én úgy tapasztaltam egy héten belül megoldják mindig.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|