|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:00 pm
i znowu ktos sie za mnie podszywa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:03 pm
Autark i znowu ktos sie za mnie podszywa crying gdzie aniolku? podaj link, konkrety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:08 pm
Ridsu Autark i znowu ktos sie za mnie podszywa crying gdzie aniolku? podaj link, konkrety. w tym topiku sa dwie odpowiedzi, ktorych w tym topiku nie pisalem crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:11 pm
Autark Ridsu Autark i znowu ktos sie za mnie podszywa crying gdzie aniolku? podaj link, konkrety. w tym topiku sa dwie odpowiedzi, ktorych w tym topiku nie pisalem crying gonk czy jestes pewien ze nie podawales chasla nikomu ze znajomych? bo to wielce podejrzane, skoro ty tego nie pisales to nie wiem kto. wiec zalezy mi na wyjasnieniu tej sprawy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:15 pm
Ridsu Autark Ridsu Autark i znowu ktos sie za mnie podszywa crying gdzie aniolku? podaj link, konkrety. w tym topiku sa dwie odpowiedzi, ktorych w tym topiku nie pisalem crying gonk czy jestes pewien ze nie podawales chasla nikomu ze znajomych? bo to wielce podejrzane, skoro ty tego nie pisales to nie wiem kto. wiec zalezy mi na wyjasnieniu tej sprawy bo ja jakos nie pamietam bym widzial wcesniej ten topik, chociaz odpowiedzi sa w moim stylu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:17 pm
Autark Ridsu Autark Ridsu Autark i znowu ktos sie za mnie podszywa crying gdzie aniolku? podaj link, konkrety. w tym topiku sa dwie odpowiedzi, ktorych w tym topiku nie pisalem crying gonk czy jestes pewien ze nie podawales chasla nikomu ze znajomych? bo to wielce podejrzane, skoro ty tego nie pisales to nie wiem kto. wiec zalezy mi na wyjasnieniu tej sprawy bo ja jakos nie pamietam bym widzial wcesniej ten topik, chociaz odpowiedzi sa w moim stylu crying ojej, aniolku nio to moze spiacy byles i nie pamietasz juz? albo nietrzezwy? nio poglowkujem, znajdziemy jakis rozwiazanie, tylko juz nie placz... boze swiety co sie ze mna dzieje, zaczynam byc przyjazdna dla ludzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:18 pm
Ridsu Autark Ridsu Autark Ridsu Autark i znowu ktos sie za mnie podszywa crying gdzie aniolku? podaj link, konkrety. w tym topiku sa dwie odpowiedzi, ktorych w tym topiku nie pisalem crying gonk czy jestes pewien ze nie podawales chasla nikomu ze znajomych? bo to wielce podejrzane, skoro ty tego nie pisales to nie wiem kto. wiec zalezy mi na wyjasnieniu tej sprawy bo ja jakos nie pamietam bym widzial wcesniej ten topik, chociaz odpowiedzi sa w moim stylu crying ojej, aniolku nio to moze spiacy byles i nie pamietasz juz? albo nietrzezwy? nio poglowkujem, znajdziemy jakis rozwiazanie, tylko juz nie placz... boze swiety co sie ze mna dzieje, zaczynam byc przyjazdna dla ludzi xp no i znowu sie ze mnie nabijasz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:21 pm
Autark Ridsu Autark Ridsu Autark w tym topiku sa dwie odpowiedzi, ktorych w tym topiku nie pisalem crying gonk czy jestes pewien ze nie podawales chasla nikomu ze znajomych? bo to wielce podejrzane, skoro ty tego nie pisales to nie wiem kto. wiec zalezy mi na wyjasnieniu tej sprawy bo ja jakos nie pamietam bym widzial wcesniej ten topik, chociaz odpowiedzi sa w moim stylu crying ojej, aniolku nio to moze spiacy byles i nie pamietasz juz? albo nietrzezwy? nio poglowkujem, znajdziemy jakis rozwiazanie, tylko juz nie placz... boze swiety co sie ze mna dzieje, zaczynam byc przyjazdna dla ludzi xp no i znowu sie ze mnie nabijasz crying nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji. wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:23 pm
Ridsu Autark Ridsu Autark Ridsu Autark w tym topiku sa dwie odpowiedzi, ktorych w tym topiku nie pisalem crying gonk czy jestes pewien ze nie podawales chasla nikomu ze znajomych? bo to wielce podejrzane, skoro ty tego nie pisales to nie wiem kto. wiec zalezy mi na wyjasnieniu tej sprawy bo ja jakos nie pamietam bym widzial wcesniej ten topik, chociaz odpowiedzi sa w moim stylu crying ojej, aniolku nio to moze spiacy byles i nie pamietasz juz? albo nietrzezwy? nio poglowkujem, znajdziemy jakis rozwiazanie, tylko juz nie placz... boze swiety co sie ze mna dzieje, zaczynam byc przyjazdna dla ludzi xp no i znowu sie ze mnie nabijasz crying nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji. wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:24 pm
Autark Ridsu Autark Ridsu Autark bo ja jakos nie pamietam bym widzial wcesniej ten topik, chociaz odpowiedzi sa w moim stylu crying ojej, aniolku nio to moze spiacy byles i nie pamietasz juz? albo nietrzezwy? nio poglowkujem, znajdziemy jakis rozwiazanie, tylko juz nie placz... boze swiety co sie ze mna dzieje, zaczynam byc przyjazdna dla ludzi xp no i znowu sie ze mnie nabijasz crying nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji. wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego xp czy to byla oznaka ze zrozumiales? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:27 pm
Ridsu Autark Ridsu Autark Ridsu Autark bo ja jakos nie pamietam bym widzial wcesniej ten topik, chociaz odpowiedzi sa w moim stylu crying ojej, aniolku nio to moze spiacy byles i nie pamietasz juz? albo nietrzezwy? nio poglowkujem, znajdziemy jakis rozwiazanie, tylko juz nie placz... boze swiety co sie ze mna dzieje, zaczynam byc przyjazdna dla ludzi xp no i znowu sie ze mnie nabijasz crying nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji. wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego xp czy to byla oznaka ze zrozumiales? mrgreen nie, po prostu nie czytasz PM'kow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|