|
|
| Induljanak újra a Zsákos játékok? |
| Igen! |
|
100% |
[ 22 ] |
| Inkább ne... |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Votes : 22 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2012 3:26 am
Sziasztok! Voltatok páran, akik aktívan játszottátok játékaim, amiket végül érdektelenség és más okok miatt bezártam. Nem volt idegrendszerem, hogy viaskodjak EGY JÁTÉK MIATT, ami részemről egy szolgáltatás volt felétek, és ami igaz csak csekély, mégis anyagi veszteséget jelentett nekem. Amennyiben húszan szavaztok a játékok újraindítása mellett, készséggel vetem magam bele ismét az ajándékok kiosztásába. A döntés a ti kezetekben van! A nemleges szavazat egy mínusz az újraindítás ellen!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 7:08 am
Azért annyit írhattatok volna, hogy de jó vagy valami...
Igazán jól esett volna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 8:22 am
Naaa.... sad
Én nagyon örülök neki, mert mire csatlakoztam a Guildhez, sajnos pont befejeződött. Szóval tök jóó, hogy újraindul!!! (: heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 8:58 am
Malreni Azért annyit írhattatok volna, hogy de jó vagy valami... Igazán jól esett volna. Ha meglesz a 20 szavazat, akkor majd kifejezem örömömet, addig viszont nem teljes az örömöm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2012 9:35 am
Zsákos játékot még nem játszottam, így érdekelne a dolog c:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 2:57 pm
Már csak 1 pozitív szavazat kell és újraindulhatnak a zsákos játékok *w*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2012 3:06 pm
Én is örülök, ha újraindul smile Gyerünk, valaki szavazzon még igen-t, aki nem tette meg! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2012 7:33 am
Malreni Sziasztok! Voltatok páran, akik aktívan játszottátok játékaim, amiket végül érdektelenség és más okok miatt bezártam. Nem volt idegrendszerem, hogy viaskodjak EGY JÁTÉK MIATT, ami részemről egy szolgáltatás volt felétek, és ami igaz csak csekély, mégis anyagi veszteséget jelentett nekem. Amennyiben húszan szavaztok a játékok újraindítása mellett, készséggel vetem magam bele ismét az ajándékok kiosztásába. A döntés a ti kezetekben van! A nemleges szavazat egy mínusz az újraindítás ellen! megvan a 20 szavazat biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 10:49 am
Megvan a kellő szavazat. Meglátom mit tehetek az ügy érdekében... Jelenleg gyűjtök egy eléggé drága tárgyra, így minden aranyra szükségem van, de megpróbálok valami okosságot kiötölni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|