Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
Fairy Tail Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lemulia

Dangerous Raider

4,550 Points
  • Grunny Grabber 50
  • Autobiographer 200
  • Brandisher 100
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 10:27 am

Nos ezt a topicot részben azért indítottam hogy megosszam a kedvenc animémet,és azért mert kiváncsi vagyok hogy kinek tetszik még =D
Aki látta az tudja miről szól,de aki nem annak ajánlom ^.^ A manga a naruto-kun.hu-n fenntvan ha valakit érdekel : -)

Akkor egy kis ismertető ^^:
(Animeaddicts.hu-ról)
Három év telt el a Fairy Tail manga indulása óta, s most megérkezett az anime verzió is. Miről is szól ez az "új" shounen fight sorozat? Egy mágusokkal és csodákkal teli világról, ahol minden megtörténhet, még a macskák is repülnek. De ez még nem minden, egyszer csak feltűnik egy rózsaszín hajú fiú, aki éppen egy marék tüzet tízóraizik?! Hiszen ez a főszereplő, Natsu, aki a Fairy Tail nevű céhbe tartozik, ugyanis a varázslók különböző céhekbe tartoznak, ahol különféle munkákat tudnak elvállalni. A céheket pedig egy Tanács felügyeli, akik ügyelnek a rendre és a világra. Na de térjünk vissza furcsa főhősünkre, Natsura. Egy sárkány volt a mestere, akit szinte apjaként szeretett, hiszen ő nevelte fel, és tanította meg egy technikára, a Dragon Slayerre(sárkányölő mágia), amivel képes tüzet létrehozni, és azt el is fogyasztani (de csak az ellenségét, a sajátját nem). A másik főszereplő Lucy, akinek minden vágya, hogy csatlakozhasson a Fairy Tailhez. A csinos szőke lány képes egy másik világból harcosokat megidézni, amit kulcsok segítségével hajt végre. Ezeket a kulcsokat általában boltokból szerzi be. Kivéve az Arany Kulcsot, amiből csak 12 darab van a világon. És ne feledkezzünk meg Natsu hű társáról, Happyről sem, a történet csodamacskájáról, aki két lábon jár, beszél, és olykor "szárnyra kap", ami elég hasznos tud lenni, hiszen embereket is képes szállítani. Na de mi is pontosan a Fairy Tail? Az egyik legerősebb céhként tartják számon. Fő jellegzetessége, hogy egy-egy munka végeztével mindig óriási pusztítást hagynak maguk után. A céh vezetője egy öregember, aki a 10 Nagy Szent Mágusok közé tartozik és igen apró termete ellenére testrészei méretét tudja változtatni. A történet pedig igen egyszerű. Natsu a sárkány mesterét, Igneelt keresi, aki évekkel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. Így találkozik Lucyval, akinek egy kaland során felajánlja, hogy csatlakozzon a Fairy Tailhez, mivel tudta, hogy ez az álma. Lucy természetesen igent mond. S megkezdődnek a kalandok. Lucy megismerkedik a céh többi tagjával is, továbbá betekintést nyerhetünk küldetéseikbe, s tovább folytatódik Igneel keresése is.

Műfaj: akció, fantasy, kaland, mágia, szupererő, vígjáték
Részek száma: 150 körül tart de még folytatják.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 10:53 am

Valami ismertető nem ártana.

Hime_Yura

Mage

Lemulia

Dangerous Raider

4,550 Points
  • Grunny Grabber 50
  • Autobiographer 200
  • Brandisher 100
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 11:04 am

Hime_Yura
Valami ismertető nem ártana.

edit-be raktam egyet ^.^
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 11:45 am

én nagyon-nagyon szeretem a fairy tailt, mind a mangát mind az animét biggrin

bár a leírásban a kb 120 rész nem helyes, mert az anime most tart a 118. résznél, a manga pedig még mindig fut, úgyhogy sokkal sokkal több rész lesz cat_mrgreen

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 12:52 pm

Yuki Naoto

bár a leírásban a kb 120 rész nem helyes, mert az anime most tart a 118. résznél, a manga pedig még mindig fut, úgyhogy sokkal sokkal több rész lesz cat_mrgreen

Így van, ráadásul szinte biztos, hogy az S-class exam után elkezdik megint a fillereket... xd
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 1:30 pm

Molylepke
Yuki Naoto

Így van, ráadásul szinte biztos, hogy az S-class exam után elkezdik megint a fillereket... xd

Wááh! Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni, de nem akarom elkezdeni a manga olvasását... XP

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Protector of Cuteness 150
  • Grunny Harvester 150
  • Destroyer of Cuteness 150

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 2:39 pm

Tina-chann
Molylepke
Yuki Naoto

Wááh! Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni, de nem akarom elkezdeni a manga olvasását... XP

Ameddig én láttam, az anime és a manga szinte teljesen ugyanaz, úgyhogy nem maradtál le semmiről, ha még nem kezdted el olvasni. :3

A manga tulajdonképpen azért jó, mert ott még teljesen új dolgok történnek, de ha neked az anime is teljesen új, akkor abszolút nincsen semmi probléma. xd

Edit:
Jah, és majd referálj, hogy mit szóltál az arc végéhez, eszméletlenül kíváncsi vagyok a véleményedre. biggrin emotion_awesome
PostPosted: Sat Feb 25, 2012 10:05 am

Molylepke
Tina-chann
Molylepke
Yuki Naoto

Ameddig én láttam, az anime és a manga szinte teljesen ugyanaz, úgyhogy nem maradtál le semmiről, ha még nem kezdted el olvasni. :3

A manga tulajdonképpen azért jó, mert ott még teljesen új dolgok történnek, de ha neked az anime is teljesen új, akkor abszolút nincsen semmi probléma. xd

Edit:
Jah, és majd referálj, hogy mit szóltál az arc végéhez, eszméletlenül kíváncsi vagyok a véleményedre. biggrin emotion_awesome

Egyenlőre megelégszem a Naruto és a Vampire Knight olvasásával... biggrin Még így is le vagyok maradva a Vk-val xp
Amúgy mi az az "arc"? biggrin

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Grunny Harvester 150

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Feb 25, 2012 1:50 pm

Tina-chann
Egyenlőre megelégszem a Naruto és a Vampire Knight olvasásával... biggrin Még így is le vagyok maradva a Vk-val xp

Jaj, elnézést a prolizásért, időnként teljesen elfelejtkezem magamról és teleszarom a mondataimat idegen szavakkal. Ilyenkor nyugodtan szólj, rossz szokás; ki kell kezelni. sweatdrop

Tehát...
Az arc, egy angol szó, tulajdonképpen valami olyasmit jelent a mondatom kontextusában, hogy történetszál (ha valaki jobban meg tudná fogalmazni, akkor gyia, nekem hirtelen nem jutott jobb szó az eszembe amivel magyarítani lehetne, Google meg azt dobta ki fordításként, hogy "ív"...)

Ilyesmire gondoltam. 3nodding
Viszont vigyázz, ha a linkre kattintasz, mert az oldal alján vannak erősen spoileres dolgok. 3nodding
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 5:43 am

Molylepke
Tina-chann

Jaj, elnézést a prolizásért, időnként teljesen elfelejtkezem magamról és teleszarom a mondataimat idegen szavakkal. Ilyenkor nyugodtan szólj, rossz szokás; ki kell kezelni. sweatdrop

Tehát...
Az arc, egy angol szó, tulajdonképpen valami olyasmit jelent a mondatom kontextusában, hogy történetszál (ha valaki jobban meg tudná fogalmazni, akkor gyia, nekem hirtelen nem jutott jobb szó az eszembe amivel magyarítani lehetne, Google meg azt dobta ki fordításként, hogy "ív"...)

Ilyesmire gondoltam. 3nodding
Viszont vigyázz, ha a linkre kattintasz, mert az oldal alján vannak erősen spoileres dolgok. 3nodding

Az utolsó arcra gondoltál úgye? Mármint, hogy az spoileres... biggrin Megpróbálom megállni, hogy ne olvassak bele, bár ha az sikerül, hogy nem olvasom el a mangát, úgy hogy az öcsém szinte előttem olvassa, akkor ez simán menni fog... biggrin
Úgy értetted, hogy azután számoljak be, miután megnéztem a Tenrou szigetes arcot? smile

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Grunny Harvester 150

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 11:38 am

Tina-chann
Az utolsó arcra gondoltál úgye? Mármint, hogy az spoileres... biggrin Megpróbálom megállni, hogy ne olvassak bele, bár ha az sikerül, hogy nem olvasom el a mangát, úgy hogy az öcsém szinte előttem olvassa, akkor ez simán menni fog... biggrin

Hatalmas mennyiségű lelkierőd lehet, ha így meg tudod állni. xd

Tina-chann
Úgy értetted, hogy azután számoljak be, miután megnéztem a Tenrou szigetes arcot? smile

Iiigen-igen-igen-igen-igen!

Ahogy lezárul a verseny, hát... az... igazán Mashima-s... emotion_awesome
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 8:46 am

Molylepke
Tina-chann

Hatalmas mennyiségű lelkierőd lehet, ha így meg tudod állni. xd

Tina-chann

Iiigen-igen-igen-igen-igen!

Őszintén szólva néha bele-bele pillantottam, de szerencsére, nem láttam olyan dolgot, ami bármit is elárult volna a történet folytatásával kapcsolatban... biggrin XD
Mashima-s... ? biggrin

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Grunny Harvester 150

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 10:48 am

Tina-chann
Molylepke

Mashima-s... ? biggrin

Olyan... khm... igazán Fairy Tail-es. emotion_awesome

Amúgy, ha jól kalkulálok, akkor az eheti (120.) résszel együtt úgy ~2, maximum 3 rész van még hátra ebből az arc-ból.
Ha mázlink van, akkor már a héten belekerül a szar a ventillátorba, de van egy olyan érzésem, hogy inkább eltolják jövő hétre. :3
PostPosted: Thu Mar 01, 2012 11:19 am

Molylepke
Tina-chann
Molylepke

Mashima-s... ? biggrin

Amúgy, ha jól kalkulálok, akkor az eheti (120.) résszel együtt úgy ~2, maximum 3 rész van még hátra ebből az arc-ból.
Ha mázlink van, akkor már a héten belekerül a szar a ventillátorba, de van egy olyan érzésem, hogy inkább eltolják jövő hétre. :3

Ebből nem igazán értettem meg mindent... XD Nem állnak össze a dolgok... XP Mármint ez a "belekerül a szar a ventillátorba" kicsit bezavart... XD

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Grunny Harvester 150

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Mar 01, 2012 1:32 pm

Tina-chann
Molylepke
Tina-chann
Molylepke

Mashima-s... ? biggrin

Ebből nem igazán értettem meg mindent... XD Nem állnak össze a dolgok... XP Mármint ez a "belekerül a szar a ventillátorba" kicsit bezavart... XD

A kis allegóriámmal valami olyasmit akartam sugallni, hogy bár az arc főgonoszát legyőzöttnek lehet tekinteni, de ettől függetlenül az utolsó 1-2 részben kapunk még egy jó kis adrenalinlöketet. whee

Szóval izgalmas lesz, na. biggrin
Reply
Anime

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas