|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2012 2:43 pm
Filmidézet kvíz!
Sziasztok! Ez a játék nagyon egyszerű szabályokra épül. Mindössze annyi a dolgotok, hogy rájöttök, hogy az adott idézetek melyik filmből származnak és ki mondta őket. Három idézetet kell kitalálni. Aki elsőnek helyesen megfejti őket, feladhat újabb hármat. Azért három, mert egy idézet túl egyszerű enne. Megkérnék mindenkit, hogy csakis magyarul idézzen! Vagyis a filmszinkron alapján adja fel rejtvényét! Segítségként, zárójelben odaírható, hogy az eredeti nyelven hogyan hangzott. Szorítkozzunk monumentális jelenetekre, olyanokra, amik igazán megfogják az embert, vagy nagyon megmarad az a fejében. Mivel idézet, a trágárság megengedett. Jó szórakozást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2012 2:46 pm
Első három idézet:
-Nem állhatunk meg! Ez denevérország! -Keresse egy volt páciensem: Marian Madvay! -Madarak... kibaszott... kurva madarak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2012 6:25 am
Szabad kérdeznem, hogy ha senki se fog tudni válaszolni az előző személy által feltett kérdésére akkor mi lesz? X nap múlva új kérdések lesznek vagy hasonló?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2012 6:34 am
Hime_Yura Szabad kérdeznem, hogy ha senki se fog tudni válaszolni az előző személy által feltett kérdésére akkor mi lesz? X nap múlva új kérdések lesznek vagy hasonló? Ez egy jó kérdés... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2012 6:35 am
én a három közül csak egyre tudom a választ, azt is a google miatt confused ebben most nem tudok részt venni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2012 7:58 am
Érdekes játék, jó ötlet. Azt szeretném tudni, hogy a 3 idézetnek ugyanabból a filmből kell lennie, vagy 3 különbözőből? Ez ugyanis nem derül(t) ki egyértelműen a leírásból. Nem tudom játszom-e, mert egyrészt ahhoz előbb ki kell találnom másét, ami nem biztos, hogy menni fog (ismerek jó pár filmet, de sokat nem), másrészt pedig lehet, hogy az én idézeteim túl könnyűek lennének, még akkor is, ha 3 egyszerre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2012 10:43 am
Általában jól beugrik a film a belőle vett idézet(ek)ből, ha ismerem, ezek sajnos nem ismerősek sweatdrop Szerintem legyen egy próbaidő aztán jöhet még 3 idézet, de csak ötlet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2012 2:33 pm
Pedig ezek egész egyszerűek. :3 Azért még várok, hátha valaki benyögi a megfejtést; nekem így hirtelen max 2 utánpótlás jut az eszembe, de az is rögtön beugrana Mal-nak, mert kb az összes szállóige nálunk. xd
Úgy meg szerintem nem vicces, ha csak ketten vagyunk, ezt msn-en is le tudjuk játszani..
Szóval hajrá gyerekek! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2012 4:43 pm
Ejj, csak az elsőt tudom. Éljen múlthét szombat! x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2012 4:50 am
Hát ez van Molylepke. Van akinek ez könnyebb, van akinek meg az, ez egyéni. Na meg nem mindenki néz a tévében és/vagy tölt le sok filmet. Én például nem és mint mondtam, van jó pár amit ismerek, de nem sokat és attól is függ, hogy milyenek azok a filmek, meg hogy ismerem-e. Majd azért a korábbi kérdésemre szeretnék választ kapni Malrenitől, még akkor is, ha főleg kíváncsiságból! Köszi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2012 11:27 am
No akkor valaki? Én nem akarok google-vel csalni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2012 1:51 pm
Mal, megfejtsem és rakjak fel három újat, vagy várjunk még?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|