Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Gaia Online a Mondoconon is! Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Beöltözöl Gaia-s avidnak?
Simán!
73%
 73%  [ 14 ]
Inkább valami másnak...
26%
 26%  [ 5 ]
Total Votes : 19

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:04 am

Gaia Online a Mondoconon

Egyik nap megkérdeztem a Cosplay.hu-t a facebook-on, hogy Gaia-s avatárokkal is lehet-e cosplay-ezni. A válaszukat kiemelem.: Igen, innentől állandó lesz az Original kategória a Mondoconokon, az ilyen jelmezek ebben a kategóriában indulhatnak. szóval miután ezt felhoztam a Gaia-sok a Facebook-on csoportnak, kaptam is rá válaszokat.

A mai napon viszont -mivel ti is tudjátok mostmár- titeket is megkérdezünk.: Beöltöznél-e a Gaia-s avidnak, és ha igen van-e kedved csatlakozni a csoporthoz, akik erősen elgondolkodtak a dolgon? smile

Eddig ők filóztak ezen a dolgon.: Obi Aoi, napsugar, Medvelaszlo, Carbon Heart, Rhysaleine, CryeneStrifeShiroi és III_Kisrajczy_III
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:06 am

Pontosabban az a kérdésünk, hogy beöltöznél-e gaias avidnak, és ha igen van-e kedved csatlakozni a csoporthoz, akik erősen elgondolkodtak a dolgon smile

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:26 am

napsugar
Pontosabban az a kérdésünk, hogy beöltöznél-e gaias avidnak, és ha igen van-e kedved csatlakozni a csoporthoz, akik erősen elgondolkodtak a dolgon smile

Napsi, emlékszel, hogy Medve akart Jiraiya-nak öltözni? Medvelaszlo kérdezte face-en, és pedig adom neki a választ, csak klikk ide a parókákért. Itt van infó, és jó öreg Medve barátunk talán talál is olyat, mint Jiraiya-nak van, vagy valami hasonlót.
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:29 am

De aztán azt beszéltük, hogy jobb lenne, ha mindenki gaia-s lenne.... Egyszerűbb, meg szerintem jó ötlet lenne csoportosan beöltözni. Kicsit reklámozzuk a gaiat :3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:31 am

napsugar
De aztán azt beszéltük, hogy jobb lenne, ha mindenki gaia-s lenne.... Egyszerűbb, meg szerintem jó ötlet lenne csoportosan beöltözni. Kicsit reklámozzuk a gaiat :3

Igggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz is!

Egy tipp,aki akar csatlakozni.: Ha a saját avid nem nagyon jön be és nincs sok goldod, akkor alkoss a tektek-en és linkeld be ide, hogy milyenre gondoltál. Aztán ellátunk téged alapos tanácsokkal, hogy mit-merre-hogyan. wink
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:34 am

Például vegyünk engem.:

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Ilyennek akarok beöltözni, akkor ehhez mi kell? Egy Messenger Bag, egy fekete gatya, egy akármilyen cipő, egy fejhallgató, egy fehér póló (nem muszály rajta lennie így a Gaia Online-nak, de jobb, ha rajta van, mert reklámozzuk picit ezt az oldalt és ki tudja, lehet, akkora sikerünk lesz pár embernél,hogy a legközelebbi Mondoconból Gaia Online Meeting lenne, mint amilyen szokott lenni Áááááámerikában...) és egy buborék, amit nem tudom, hogyan oldhatnék meg. ^^

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:36 am

III_Kisrajczy_III
Például vegyünk engem.:

Ilyennek akarok beöltözni, akkor ehhez mi kell? Egy Messenger Bag, egy fekete gatya, egy akármilyen cipő, egy fejhallgató, egy fehér póló (nem muszály rajta lennie így a Gaia Online-nak, de jobb, ha rajta van, mert reklámozzuk picit ezt az oldalt és ki tudja, lehet, akkora sikerünk lesz pár embernél,hogy a legközelebbi Mondoconból Gaia Online Meeting lenne, mint amilyen szokott lenni Áááááámerikában...) és egy buborék, amit nem tudom, hogyan oldhatnék meg. ^^
Az a bubi olyan mint valami kis állatka, azt meg lehetne varrni is biggrin
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:37 am

III_Kisrajczy_III
napsugar

Napsi! Azt hiszem, rájöttem valamire! Nem tudom, anyunak hogyan fog állni a szája, de lehetséges, hogy megcsinálom ilyen plüssállatka-szerűségből a "buborékom" smile Nem jó ötlet? wink
Egyre gondoltunk xD

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 9:38 am

napsugar
III_Kisrajczy_III
napsugar

Napsi! Azt hiszem, rájöttem valamire! Nem tudom, anyunak hogyan fog állni a szája, de lehetséges, hogy megcsinálom ilyen plüssállatka-szerűségből a "buborékom" smile Nem jó ötlet? wink
Egyre gondoltunk xD

Áhh, igen ... Nagy szellemek, ha találkoznak. wink xP Igaz, nagy a táv, de akkor is... egy rugóra jár az agyunk ^^
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 10:09 am

Csatlakozom! mrgreen sőt...azthiszem már meg is valósítottam...vélemények?Tény hogy még lehetne csiszolni rajta...
A képen nincs nálam a legyező meg az ernyő pedig azokkal szembetűnőbb a hasonlóság,az orrkarika ami meg ottvan az viszont nem látszik sweatdrop
Majdnem mindig darkos avikat alkotok és conokon is mindig így jelenek meg(sőt többnyire a hétköznapokban is xd )Mondjuk... ez így nem igazi cosplay, hiszen csak egy kesztyűm van ami saját készítés+a köpenyem én terveztem,de a ruha csak úgy összeválogatott.A lényeg a hasonlóság,és nem a 100% kézzel készítés,nem? sweatdrop

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 10:40 am

Nagyon jó! biggrin
És amúgy én sem arra gondoltam, hogy rettentően komoly avikat csináljunk, gyártsunk le, de azért ne csak egy pólóban meg gatyában menjünk, és mondjuk azt, hogy ez az avink.
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 10:41 am

Lucia Borgia
Csatlakozom! mrgreen sőt...azthiszem már meg is valósítottam...vélemények?Tény hogy még lehetne csiszolni rajta...
A képen nincs nálam a legyező meg az ernyő pedig azokkal szembetűnőbb a hasonlóság,az orrkarika ami meg ottvan az viszont nem látszik sweatdrop
Majdnem mindig darkos avikat alkotok és conokon is mindig így jelenek meg(sőt többnyire a hétköznapokban is xd )Mondjuk... ez így nem igazi cosplay, hiszen csak egy kesztyűm van ami saját készítés+a köpenyem én terveztem,de a ruha csak úgy összeválogatott.A lényeg a hasonlóság,és nem a 100% kézzel készítés,nem? sweatdrop

Neked is ajánlom a buborékkal kapcsolatban azt, amit napsival beszéltünk. wink

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff