|
|
Beöltözöl Gaia-s avidnak? |
Simán! |
|
73% |
[ 14 ] |
Inkább valami másnak... |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:04 am
Gaia Online a Mondoconon Egyik nap megkérdeztem a Cosplay.hu-t a facebook-on, hogy Gaia-s avatárokkal is lehet-e cosplay-ezni. A válaszukat kiemelem.: Igen, innentől állandó lesz az Original kategória a Mondoconokon, az ilyen jelmezek ebben a kategóriában indulhatnak. szóval miután ezt felhoztam a Gaia-sok a Facebook-on csoportnak, kaptam is rá válaszokat. A mai napon viszont -mivel ti is tudjátok mostmár- titeket is megkérdezünk.: Beöltöznél-e a Gaia-s avidnak, és ha igen van-e kedved csatlakozni a csoporthoz, akik erősen elgondolkodtak a dolgon? smile Eddig ők filóztak ezen a dolgon.: Obi Aoi, napsugar, Medvelaszlo, Carbon Heart, Rhysaleine, CryeneStrifeShiroi és III_Kisrajczy_III
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:06 am
Pontosabban az a kérdésünk, hogy beöltöznél-e gaias avidnak, és ha igen van-e kedved csatlakozni a csoporthoz, akik erősen elgondolkodtak a dolgon smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:26 am
napsugar Pontosabban az a kérdésünk, hogy beöltöznél-e gaias avidnak, és ha igen van-e kedved csatlakozni a csoporthoz, akik erősen elgondolkodtak a dolgon smile Napsi, emlékszel, hogy Medve akart Jiraiya-nak öltözni? Medvelaszlo kérdezte face-en, és pedig adom neki a választ, csak klikk ide a parókákért. Itt van infó, és jó öreg Medve barátunk talán talál is olyat, mint Jiraiya-nak van, vagy valami hasonlót.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:29 am
De aztán azt beszéltük, hogy jobb lenne, ha mindenki gaia-s lenne.... Egyszerűbb, meg szerintem jó ötlet lenne csoportosan beöltözni. Kicsit reklámozzuk a gaiat :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:31 am
napsugar De aztán azt beszéltük, hogy jobb lenne, ha mindenki gaia-s lenne.... Egyszerűbb, meg szerintem jó ötlet lenne csoportosan beöltözni. Kicsit reklámozzuk a gaiat :3 Igggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz is! Egy tipp,aki akar csatlakozni.: Ha a saját avid nem nagyon jön be és nincs sok goldod, akkor alkoss a tektek-en és linkeld be ide, hogy milyenre gondoltál. Aztán ellátunk téged alapos tanácsokkal, hogy mit-merre-hogyan. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:34 am
Például vegyünk engem.:  Ilyennek akarok beöltözni, akkor ehhez mi kell? Egy Messenger Bag, egy fekete gatya, egy akármilyen cipő, egy fejhallgató, egy fehér póló (nem muszály rajta lennie így a Gaia Online-nak, de jobb, ha rajta van, mert reklámozzuk picit ezt az oldalt és ki tudja, lehet, akkora sikerünk lesz pár embernél,hogy a legközelebbi Mondoconból Gaia Online Meeting lenne, mint amilyen szokott lenni Áááááámerikában...) és egy buborék, amit nem tudom, hogyan oldhatnék meg. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:36 am
III_Kisrajczy_III Például vegyünk engem.:  Ilyennek akarok beöltözni, akkor ehhez mi kell? Egy Messenger Bag, egy fekete gatya, egy akármilyen cipő, egy fejhallgató, egy fehér póló (nem muszály rajta lennie így a Gaia Online-nak, de jobb, ha rajta van, mert reklámozzuk picit ezt az oldalt és ki tudja, lehet, akkora sikerünk lesz pár embernél,hogy a legközelebbi Mondoconból Gaia Online Meeting lenne, mint amilyen szokott lenni Áááááámerikában...) és egy buborék, amit nem tudom, hogyan oldhatnék meg. ^^ Az a bubi olyan mint valami kis állatka, azt meg lehetne varrni is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:37 am
III_Kisrajczy_III napsugar De aztán azt beszéltük, hogy jobb lenne, ha mindenki gaia-s lenne.... Egyszerűbb, meg szerintem jó ötlet lenne csoportosan beöltözni. Kicsit reklámozzuk a gaiat :3 Napsi! Azt hiszem, rájöttem valamire! Nem tudom, anyunak hogyan fog állni a szája, de lehetséges, hogy megcsinálom ilyen plüssállatka-szerűségből a "buborékom" smile Nem jó ötlet? wink Egyre gondoltunk xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 9:38 am
napsugar III_Kisrajczy_III napsugar De aztán azt beszéltük, hogy jobb lenne, ha mindenki gaia-s lenne.... Egyszerűbb, meg szerintem jó ötlet lenne csoportosan beöltözni. Kicsit reklámozzuk a gaiat :3 Napsi! Azt hiszem, rájöttem valamire! Nem tudom, anyunak hogyan fog állni a szája, de lehetséges, hogy megcsinálom ilyen plüssállatka-szerűségből a "buborékom" smile Nem jó ötlet? wink Egyre gondoltunk xD Áhh, igen ... Nagy szellemek, ha találkoznak. wink xP Igaz, nagy a táv, de akkor is... egy rugóra jár az agyunk ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 10:09 am
Csatlakozom! mrgreen sőt...azthiszem már meg is valósítottam...vélemények?Tény hogy még lehetne csiszolni rajta...  A képen nincs nálam a legyező meg az ernyő pedig azokkal szembetűnőbb a hasonlóság,az orrkarika ami meg ottvan az viszont nem látszik sweatdrop Majdnem mindig darkos avikat alkotok és conokon is mindig így jelenek meg(sőt többnyire a hétköznapokban is xd )Mondjuk... ez így nem igazi cosplay, hiszen csak egy kesztyűm van ami saját készítés+a köpenyem én terveztem,de a ruha csak úgy összeválogatott.A lényeg a hasonlóság,és nem a 100% kézzel készítés,nem? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 10:40 am
Nagyon jó! biggrin És amúgy én sem arra gondoltam, hogy rettentően komoly avikat csináljunk, gyártsunk le, de azért ne csak egy pólóban meg gatyában menjünk, és mondjuk azt, hogy ez az avink.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 10:41 am
Lucia Borgia Csatlakozom! mrgreen sőt...azthiszem már meg is valósítottam...vélemények?Tény hogy még lehetne csiszolni rajta...  A képen nincs nálam a legyező meg az ernyő pedig azokkal szembetűnőbb a hasonlóság,az orrkarika ami meg ottvan az viszont nem látszik sweatdrop Majdnem mindig darkos avikat alkotok és conokon is mindig így jelenek meg(sőt többnyire a hétköznapokban is xd )Mondjuk... ez így nem igazi cosplay, hiszen csak egy kesztyűm van ami saját készítés+a köpenyem én terveztem,de a ruha csak úgy összeválogatott.A lényeg a hasonlóság,és nem a 100% kézzel készítés,nem? sweatdrop Neked is ajánlom a buborékkal kapcsolatban azt, amit napsival beszéltünk. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|