|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 12:55 am
Láttam van rá igény, szóval elindítom :3
Kedves mindenki!
Idén is megrendezzük a tavaly is sikert aratott karácsonyi húzást. Most röviden leírok pár fontosabb infót, szabályokat, névsort és a meglepetésről is mondok majd pár szót.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 1:13 am
Szabályok
-Bárki jelentkezhet, csak ide kell írni egy kommentet, hogy én is jelentkezni szeretnék -Mindenki a jelentkezése sorrendjében felkerül egy listára -A kommentedbe írd bele, ha van valami extra kívánságod (pl nem szeretsz vmi színt, vagy van egy kedvenc színed, amit szeretnél) -Jelentkezési határidő: december 23 -Értékhatár: 10.000 gold (ez a max, ennél lehet olcsóbb is) -Ha jelentkeztél, akkor te is kapsz, és neked is adnod kell! Ez nem egyoldalú játék -24-én fogom a neveket kisorsolni, és mindenkinek elküldeni PM-ben -Mindenkit megkérnék arra, hogy miután elküldtem a nevet, próbálja meg minél hamarabb elküldeni az ajándékát -Ha valaki anoním küldi az ajándékot, szíve joga eldönteni. Ne legyen ebből vita légyszives
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 1:16 am
Névsor:
1. III_Kisrajczy_III 2. Malreni 3. CryeneStrifeShiroi 4. Obi Aoi 5. Yuki Naoto 6. Carbon Heart 7. That AngeI 8. Rayqua 9. Medvelaszlo 10. Tawura 11. Gabessz 12. Csokis_Muffin 13. DjMcAnimae 14. Hime_Yura 15. Ninja Zsu 16. Akai-Inari 17. Aurora Lambert 18. Az Timmy 19. III Slash III 20. Yondaimomi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 1:19 am
Meglepetés :3
Mint tavaly, most is a jelentkezési sorrendbe rakva számozlak be titeket. 24-én generálni fogok egy random számot, és a nyertes kap tőlem egy kis plusz karácsonyi ajándékot (ígérem nem leszek szűkmarkú wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 1:22 am
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok az egész vezetőség nevében!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 4:09 am
Jelentkezek! ELSŐ POSZT!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 4:48 am
Én is! És mit tavaly, most sem fogom betartani a maximum határt. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 6:17 am
Én is szeretnék jelentkezni (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 6:22 am
Szeretnék én is jelentkezni smile Különösen örülnék a következő színeknek: lila, kék, ezüst, arany, piros. De bármilyen szín jöhet 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2011 8:59 am
Malreni Én is! És mit tavaly, most sem fogom betartani a maximum határt. biggrin Én se szoktam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|