|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 3:43 am
Ez a tread arra szolgáltatott, hogy a jelenleg piacon lévő tárgyaimat tegyem közzé. Alkuképes mind. Már nem készítek rajzokat. Köszönöm, hogy benéztél ide. yum_cupcake
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 3:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 4:19 am
Szeretnék rendelni egy avi artot 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 4:41 am
Yuki Naoto Szeretnék rendelni egy avi artot 3nodding Milyenre szeretnéd? Teljes alakos, vagy headshot és tudnál-e küldeni tektek-es linket az avidról, hogy tudjam milyen cuccok vannak rajta? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 4:42 am
Én is szeretnék még~ yum_puddi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 4:44 am
Carbon Heart Én is szeretnék még~ yum_puddi Akkor ez lesz majd neked a 4. (szintén valami más stílusban alkotom azt majd meg~) Tektek-es linket kapok? :3 Meg meg meg milyenre szeretnéd, teljesalakos, headshot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 4:45 am
Hime_Yura Yuki Naoto Szeretnék rendelni egy avi artot 3nodding Milyenre szeretnéd? Teljes alakos, vagy headshot és tudnál-e küldeni tektek-es linket az avidról, hogy tudjam milyen cuccok vannak rajta? :3 hmmm nem tudom, amilyen kedved lesz, ha már a fejénél megunod, mert nagy macera a teljes alakos, akkor csak headshot-ot kérek razz rád bízom és igen, mindjárt összeállítok egy tektek-es avit is 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 4:52 am
Hime_Yura Carbon Heart Én is szeretnék még~ yum_puddi Akkor ez lesz majd neked a 4. (szintén valami más stílusban alkotom azt majd meg~) Tektek-es linket kapok? :3 Meg meg meg milyenre szeretnéd, teljesalakos, headshot? Bummm, headshot! >w< Mekkora kocka vagyok... biggrin Hát őőő legyen egész alakos és és és ez az alap. heart yum_puddi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 5:01 am
kész a tektek :3 (csak a tekteken a haja nem túl szép sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 8:43 am
Készen vannak a rajzok~
Yukiiii~ ne haragudj a fekete szemek miatt T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 11:30 am
Szia, aranyosak a chibijeid smile Szerintem jó, ha rajtuk (is) gyakorolsz. Posztolok pár avit, melyekből kiszemelnéd a "célpontot". smile Ha nem gond, nagyobb méretben posztolom őket (az avatar készítős részből lettek lementve), hogy jobban lásd a részleteket. A liláról már készült pár, de könyvestül még nem, az indigósról meg még nincs, de rád bízom, melyiket választod. Az utolsó kettő egyzerűbb (a fuvolát nyugodtan le lehet hagyni).   
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2011 1:10 pm
Nekem az avatárom jelenlegi állásáról kellene egy egészalakos. razz Ha megoldható biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2011 1:05 am
Testtel együtt, vagy fejet szeretnél csak? :3 Egészalakosnál a kidolgozás nem az erősségem X_X amúgy azért is nyitottam ezt a topicot, mert inkább gyakorlok a ti avijaitokon és tudok veletek rendesen kommunikálni ^^ A tied még könnyűnek tűnik egész alakosban is, szóval megoldhatónak vélem~ A ti rajzaitokat csak jövőhéten kezdem el, mert hétvégére elfoglalt vagyok. Sok a tanulnivaló emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2011 1:09 am
én is szeretnék egész alakost smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2011 1:19 am
Hime_Yura Testtel együtt, vagy fejet szeretnél csak? :3 Egészalakosnál a kidolgozás nem az erősségem X_X amúgy azért is nyitottam ezt a topicot, mert inkább gyakorlok a ti avijaitokon és tudok veletek rendesen kommunikálni ^^ Lehet fej vagy fej-váll. Az teljesen rendben van smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|