|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:13 pm
Ezt a topikot arra hoztam létre hogy megosszuk egymással a hobbijainkat. Hobbitól függően tapasztalatot cserélhetünk, versengünk, mesélhetünk róla. rofl Lehet rajz, játék(lehet virtuális vagy valós is), sport, gyűjtemény (akár milyen), állat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:14 pm
Nos akkor kezdem én.
Számomra a pankráció a legfurább hobbim. Főleg amióta folyamatosan csinálom is. Amikor mesélni kezdek róla mindenki furán néz rám és kérdezik, hogy "Ugye nem igaziból ütitek meg egymást?" meg olyanokat mondanak "Ahh nem is igazi gagyi az egész." Pedig rengeteget edzünk rá és készülünk fel, hogy minden simán menjen. Nagyon aggódnak értem a szeretteim, mert nem épp egy biztonságos hobbi, de elfogadják és nekem ennyi. Egyedül kereszt anyám próbál meg győzni arról, hogy ez életveszélyes és fejezzem be. Pedig nagyon odafigyelünk egymásra. Attól tűnik annyira rossznak mert rájátszunk még. Kicsit ugyan tényleg fáj, de közel sem annyira mint amennyire mutatjuk. Fura még, mert Magyarországon még nem terjedt el, de csapatunk által egyre népszerűbb ez a "Műsor"
Edit: ha kérdeztek válaszolok nagyon szívesen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:32 pm
Fura háziállat: Rozi a patkányom és vagy 40 db afrikai óriáscsiga :3
Majd még gondolkodom és egészítgetem a dolgot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 2:56 am
Hobbim/gyűjteményem jópár van, inkább néhányat írok csak. Szeretek minikönyveket (kicsi könyveket) gyűjteni. Vannak, kisebbek, 1-3 centisek és nagyobbak 3-10 centi közötti méretekben. Magyarból több van, de van néhány külföldi is. Egyszer egy régebbi PeCsás animeconon egy idősebb hölgy és felnőtt lánya mindenféle, Japánból hozott tárgyakat árult, és csodák csodája, árultak oszlopokban nyomtatott, japán írásjelekkel teli minikönyveket is, vettem is egyet. Ugyanúgy a végéről kezdődik, mint a mangák. Nagy nehezen kiderítettem miről szólnak (az összefüggőbb hiragana-s részeket begépeltem a google-be, kiderült, hogy karácsonyi dalszövegek vannak bennük xd ) De semmi kotta nincs benne. Viszont van kottás minikönyvem is, csak nem japán. Pl Kurtág műveiből. Anno a Zeneműkiadó adott ki ilyeneket. A napokban meg egy antikváriumban láttam egy 10 ezerért árult 5 x 5 mm-es minikönyvet (kb akkora, mint egy kis négyzet a négyzetrácsos füzetben). Azt hiszem valamilyen beszéd volt benne több nyelven, nagyítóval el tudtam nagyrészt olvasni és bár nem ebszélek sok nyelven, némelyiket fel tudtam/tudom ismerni pl francia spanyol holland.
Valamint valamiért igencsak kedvelem a régebbről megmaradt, de még viszonylag jól működő elektronikai készülékeket, pl. egy régi nagy rádió (ma is megy és több hullámhosszt fog),, azt hiszem a 80-as évekből való.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 3:15 am
Fura hobbi? Pokémon. Minden formában és mennyiségben. A gépem tele van képekkel, játékokkal, zenékkel. Több nevesincs pokémonos szájtra vagyok felregisztrálva. Jelenleg a figurák gyűjtésébe kezdtem. 2 már van, és decemberben beszerzek egy újat. Egyedül a kártyajátéka nem fogott még meg, de csak idő kérdése.
Ezen kívül még szimplán a gyűjtögetés a hobbim. Ami megtetszik azt elkezdem gyűjteni. Van már Yu-Gi-Oh kártya gyűjteményem, ásványgyűjteményem, magazingyűjteményem, mostanában ipari mennyiségben képeket is gyűjtök a gépre, csak győzzem hely-el xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 4:38 am
Majdnem több, mint 300 macskaformájú szobrom és figurám van, a legkülönbözőbb anyagokból. A legtöbb fa, de van kerámia, porcelán, üveg, sőt! Még papírból készült is!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 7:19 am
Nintendo konzolokat és játékokat gyűjtök, illetve tulajdonképpen mindent, amit a Nintendo gyártott (törölközőt, kártyajátékot, plüsst, posztert stb. a lényeg, hogy ne hamisítvány legyen). Eléggé költséges dolog, ezért nincs túl nagy gyűjteményem (van pl. Wii-m, DS Lite-om, NES-em, GameBoy-om, s ezekhez játékok [azt most nem tudom fejből, hogy mennyi], pár poszterem, illetve 4-5 db-om a Mini Classics sorozatból... stb.). Figuráim még nincsenek, csak egyetlen Mario árválkodik, de ha lesz lehetőségem rá, akkor szépen azokból is szerzek be. 3nodding Teljes gyűjteményre nem törekszem, képtelenség is lenne mindent összeszedni. Azt hiszem, Japánban a Nintendo múzeumnak sincs meg mindene, szóóóval... rofl
(Ami csak ilyen zárójeles, mert igazán még nem fejlődött hobbivá, de szerintem előbb-utóbb beszippant, az az Apple cuccok gyűjtése. Nem vagyok egy megszállott, most is egy átlag netbookról írok, de szeretem az Apple termékeit. Igazi gyűjtője sosem lennék, csak annyira törekszem, hogy minden termékük valamelyik generációját megszerezzem. Eddig van iPod Shuffle-m, iPod Touch-om (2. gen.), iPhone-om, s néhány héten belül a MacBook Pro-mat is leszállítják.)
Ja, amit majdnem kihagytam, hogy a rajzolás is hobbim, bár az egyre inkább munka mostmár. (Persze ettől még szeretem, jó volna, ha csak ebből meg tudnék élni.)
Tulajdonképpen fura hobbijai azt hiszem, nincsenek. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 7:23 am
Gabessz Fura hobbi? Pokémon. Minden formában és mennyiségben. A gépem tele van képekkel, játékokkal, zenékkel. Több nevesincs pokémonos szájtra vagyok felregisztrálva. Jelenleg a figurák gyűjtésébe kezdtem. 2 már van, és decemberben beszerzek egy újat. Egyedül a kártyajátéka nem fogott még meg, de csak idő kérdése. Ezen kívül még szimplán a gyűjtögetés a hobbim. Ami megtetszik azt elkezdem gyűjteni. Van már Yu-Gi-Oh kártya gyűjteményem, ásványgyűjteményem, magazingyűjteményem, mostanában ipari mennyiségben képeket is gyűjtök a gépre, csak győzzem hely-el xd Ezek szerint kettőnk hobbijai között vannak átfedések, mert pl. a Nintendo rengeteg pokémonos játékot gyártott / gyárt. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 9:40 am
wildgica Nintendo konzolokat és játékokat gyűjtök, illetve tulajdonképpen mindent, amit a Nintendo gyártott (törölközőt, kártyajátékot, plüsst, posztert stb. a lényeg, hogy ne hamisítvány legyen). Eléggé költséges dolog, ezért nincs túl nagy gyűjteményem (van pl. Wii-m, DS Lite-om, NES-em, GameBoy-om, s ezekhez játékok [azt most nem tudom fejből, hogy mennyi], pár poszterem, illetve 4-5 db-om a Mini Classics sorozatból... stb.). Figuráim még nincsenek, csak egyetlen Mario árválkodik, de ha lesz lehetőségem rá, akkor szépen azokból is szerzek be. 3nodding Teljes gyűjteményre nem törekszem, képtelenség is lenne mindent összeszedni. Azt hiszem, Japánban a Nintendo múzeumnak sincs meg mindene, szóóóval... rofl (Ami csak ilyen zárójeles, mert igazán még nem fejlődött hobbivá, de szerintem előbb-utóbb beszippant, az az Apple cuccok gyűjtése. Nem vagyok egy megszállott, most is egy átlag netbookról írok, de szeretem az Apple termékeit. Igazi gyűjtője sosem lennék, csak annyira törekszem, hogy minden termékük valamelyik generációját megszerezzem. Eddig van iPod Shuffle-m, iPod Touch-om (2. gen.), iPhone-om, s néhány héten belül a MacBook Pro-mat is leszállítják.) Ja, amit majdnem kihagytam, hogy a rajzolás is hobbim, bár az egyre inkább munka mostmár. (Persze ettől még szeretem, jó volna, ha csak ebből meg tudnék élni.) Tulajdonképpen fura hobbijai azt hiszem, nincsenek. redface Én csak szeretem a nintendo termékeket biggrin mikor kicsi votlam volt sárga kazettás nintendóm, de nem tudom hova lett. Most WII-m van nekem is biggrin abból meg a just dance a kedvencem. Majdnem mindegyik dalnál maximális pontot csinálok 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 9:56 am
wildgica Gabessz Fura hobbi? Pokémon. Minden formában és mennyiségben. A gépem tele van képekkel, játékokkal, zenékkel. Több nevesincs pokémonos szájtra vagyok felregisztrálva. Jelenleg a figurák gyűjtésébe kezdtem. 2 már van, és decemberben beszerzek egy újat. Egyedül a kártyajátéka nem fogott még meg, de csak idő kérdése. Ezen kívül még szimplán a gyűjtögetés a hobbim. Ami megtetszik azt elkezdem gyűjteni. Van már Yu-Gi-Oh kártya gyűjteményem, ásványgyűjteményem, magazingyűjteményem, mostanában ipari mennyiségben képeket is gyűjtök a gépre, csak győzzem hely-el xd Ezek szerint kettőnk hobbijai között vannak átfedések, mert pl. a Nintendo rengeteg pokémonos játékot gyártott / gyárt. 3nodding Tudom. És ezért minden tisztelet a Nintendonak, és Ken Sugiyominak. biggrin 3nodding Amint anyagilag is meg tudom oldani, nem leszek rest és beszerzek, gameboyt, Ds-t, Wii-t, mindent amire kijött pokémon, illetve a játékokat is megszerzem eredetiben biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 10:00 am
Medvelaszlo wildgica Nintendo konzolokat és játékokat gyűjtök, illetve tulajdonképpen mindent, amit a Nintendo gyártott (törölközőt, kártyajátékot, plüsst, posztert stb. a lényeg, hogy ne hamisítvány legyen). Eléggé költséges dolog, ezért nincs túl nagy gyűjteményem (van pl. Wii-m, DS Lite-om, NES-em, GameBoy-om, s ezekhez játékok [azt most nem tudom fejből, hogy mennyi], pár poszterem, illetve 4-5 db-om a Mini Classics sorozatból... stb.). Figuráim még nincsenek, csak egyetlen Mario árválkodik, de ha lesz lehetőségem rá, akkor szépen azokból is szerzek be. 3nodding Teljes gyűjteményre nem törekszem, képtelenség is lenne mindent összeszedni. Azt hiszem, Japánban a Nintendo múzeumnak sincs meg mindene, szóóóval... rofl (Ami csak ilyen zárójeles, mert igazán még nem fejlődött hobbivá, de szerintem előbb-utóbb beszippant, az az Apple cuccok gyűjtése. Nem vagyok egy megszállott, most is egy átlag netbookról írok, de szeretem az Apple termékeit. Igazi gyűjtője sosem lennék, csak annyira törekszem, hogy minden termékük valamelyik generációját megszerezzem. Eddig van iPod Shuffle-m, iPod Touch-om (2. gen.), iPhone-om, s néhány héten belül a MacBook Pro-mat is leszállítják.) Ja, amit majdnem kihagytam, hogy a rajzolás is hobbim, bár az egyre inkább munka mostmár. (Persze ettől még szeretem, jó volna, ha csak ebből meg tudnék élni.) Tulajdonképpen fura hobbijai azt hiszem, nincsenek. redface Én csak szeretem a nintendo termékeket biggrin mikor kicsi votlam volt sárga kazettás nintendóm, de nem tudom hova lett. Most WII-m van nekem is biggrin abból meg a just dance a kedvencem. Majdnem mindegyik dalnál maximális pontot csinálok 3nodding 3nodding Jujj, a Just Dance az nagyon jó, rengeteget játszottam én is. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 10:03 am
Gabessz wildgica Gabessz Fura hobbi? Pokémon. Minden formában és mennyiségben. A gépem tele van képekkel, játékokkal, zenékkel. Több nevesincs pokémonos szájtra vagyok felregisztrálva. Jelenleg a figurák gyűjtésébe kezdtem. 2 már van, és decemberben beszerzek egy újat. Egyedül a kártyajátéka nem fogott még meg, de csak idő kérdése. Ezen kívül még szimplán a gyűjtögetés a hobbim. Ami megtetszik azt elkezdem gyűjteni. Van már Yu-Gi-Oh kártya gyűjteményem, ásványgyűjteményem, magazingyűjteményem, mostanában ipari mennyiségben képeket is gyűjtök a gépre, csak győzzem hely-el xd Ezek szerint kettőnk hobbijai között vannak átfedések, mert pl. a Nintendo rengeteg pokémonos játékot gyártott / gyárt. 3nodding Tudom. És ezért minden tisztelet a Nintendonak, és Ken Sugiyominak. biggrin 3nodding Amint anyagilag is meg tudom oldani, nem leszek rest és beszerzek, gameboyt, Ds-t, Wii-t, mindent amire kijött pokémon, illetve a játékokat is megszerzem eredetiben biggrin helyes biggrin És ami még pluszban jó, hogy akkor már eleve vehetsz olyan konzolt is, ami pokémon edition, mert olyanokat is csináltak (GameBoy Color, DS Lite és Wii tudom, hogy van olyan, de lehet, hogy többféle konzolt is gyártottak speciális burkolattal).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 10:08 am
wildgica Gabessz wildgica Gabessz Fura hobbi? Pokémon. Minden formában és mennyiségben. A gépem tele van képekkel, játékokkal, zenékkel. Több nevesincs pokémonos szájtra vagyok felregisztrálva. Jelenleg a figurák gyűjtésébe kezdtem. 2 már van, és decemberben beszerzek egy újat. Egyedül a kártyajátéka nem fogott még meg, de csak idő kérdése. Ezen kívül még szimplán a gyűjtögetés a hobbim. Ami megtetszik azt elkezdem gyűjteni. Van már Yu-Gi-Oh kártya gyűjteményem, ásványgyűjteményem, magazingyűjteményem, mostanában ipari mennyiségben képeket is gyűjtök a gépre, csak győzzem hely-el xd Ezek szerint kettőnk hobbijai között vannak átfedések, mert pl. a Nintendo rengeteg pokémonos játékot gyártott / gyárt. 3nodding Tudom. És ezért minden tisztelet a Nintendonak, és Ken Sugiyominak. biggrin 3nodding Amint anyagilag is meg tudom oldani, nem leszek rest és beszerzek, gameboyt, Ds-t, Wii-t, mindent amire kijött pokémon, illetve a játékokat is megszerzem eredetiben biggrin helyes biggrin És ami még pluszban jó, hogy akkor már eleve vehetsz olyan konzolt is, ami pokémon edition, mert olyanokat is csináltak (GameBoy Color, DS Lite és Wii tudom, hogy van olyan, de lehet, hogy többféle konzolt is gyártottak speciális burkolattal). Hallottam felőlük, meg képet láttam róluk biggrin Gyűjteményem gyöngyszemei lennének whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 4:21 am
Én öngyújtót gyűjtök. ^^ Van a szivárvány összes árnyalatában, vihargyújtó, gyerekzáras öngyújtó és gravírozott is díszdobozban. A nagy bagósok gyűjthetnének nekem párat kövi taliig. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 6:05 am
Medvelaszlo Nos akkor kezdem én. Számomra a pankráció a legfurább hobbim. Főleg amióta folyamatosan csinálom is. Éééén imádom a pankrációt *-* De nem gyakorlom, csak nézem biggrin Én karatéztam sok évig, és megvan a 2. zöld övem. Amúgy nem csinálok semmi xtra hobbit, bár valakik őrültnek tartják, hogy napi 10 tanóra (NEM beleértve az edzést, a gyakorlást, és az O/A-i próbákat) mellett én képes vagyok órákon keresztül a cp ruhámmal meg a mangámmal foglalkozni. biggrin Meg van még a péntek-szombat, és a szombat-vasárnap, amiket azért írtam kötőjellel, mert általában ezeken a napokon versenyzünk, hogy ki marad fent másnapig. A mi "Crew"-ünkben ez a "másnaposság" xd Vasárnap este már csak Chatroulettezünk. Mókás egy oldal #D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|