|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 10:28 pm
Használja-e valamelyikőtök Magyarországról a Gaia autocash-t? ( http://gaiaonline.com/autocash ) Tervezem, hogy belevágok, s előtte szeretném megtudni, milyen tapasztalataitok vannak. Köszi előre is! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2011 11:48 pm
Cash-t már vásároltam jó párszor mobiltelefonon keresztül, de sajnos az auto-cash opciót nem vettem igénybe, mert nem állok olyan jól anyagilag. Viszont, érdekelnének más magyarok tapasztalatai. Ha belevágsz, kérlek oszd meg velünk mire jutottál.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 12:16 am
Malreni Cash-t már vásároltam jó párszor mobiltelefonon keresztül, de sajnos az auto-cash opciót nem vettem igénybe, mert nem állok olyan jól anyagilag. Viszont, érdekelnének más magyarok tapasztalatai. Ha belevágsz, kérlek oszd meg velünk mire jutottál. rendben, mindenképpen megírom 3nodding (első lépésként ma beugrok az otp-be, mert elvileg van nekem náluk dombornyomott kártyám is, ami ehhez szükséges. sajnos a sima, multipontos maestro kártyával nem működik)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 12:56 am
Erre én is kíváncsi leszek. Bár most már nem fogok pénzért cash-t venni... Régebben Paypal-t használtunk a tesómmal, azzal nem volt gond. És most jó, hogy van a cash tree, azzal sincs gond smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 1:29 am
Obi Aoi Erre én is kíváncsi leszek. Bár most már nem fogok pénzért cash-t venni... Régebben Paypal-t használtunk a tesómmal, azzal nem volt gond. És most jó, hogy van a cash tree, azzal sincs gond smile A cash tree jóság, csak nem elég. whee OTP-nél amúgy ehhez a spec. kártyához olyan számla tartozik, amely a normál lakossági folyószámlánkhoz kapcsolódik, s amin akkor van pénz, ha a másik számlánkról (vagy hát tökmindegy honnan) utalunk rá. Szóval szerintem ilyen paypalhoz hasonló lehet az elve. No, hamarosan átugrok a bankba és akkor kiokosodunk. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 1:40 am
wildgica Obi Aoi Erre én is kíváncsi leszek. Bár most már nem fogok pénzért cash-t venni... Régebben Paypal-t használtunk a tesómmal, azzal nem volt gond. És most jó, hogy van a cash tree, azzal sincs gond smile A cash tree jóság, csak nem elég. whee OTP-nél amúgy ehhez a spec. kártyához olyan számla tartozik, amely a normál lakossági folyószámlánkhoz kapcsolódik, s amin akkor van pénz, ha a másik számlánkról (vagy hát tökmindegy honnan) utalunk rá. Szóval szerintem ilyen paypalhoz hasonló lehet az elve. No, hamarosan átugrok a bankba és akkor kiokosodunk. blaugh Értem. Nekem most már elég, csak 1-2 hónap mire min. 499 cash összejön sweatdrop Értem, hajrá smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 3:34 am
Voltam az OTP-ben, de mivel sokáig volt náluk a kártyám ezért bedarálták, szóval 2 hét és érkezik az új, s az autocash történet akkor folytatódik. xd Remélem, hogy azért addig lesz olyan, aki felsikolt, hogy ő ezt már végigjárta vagy ilyesmi. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 1:14 pm
Oh... én nagyon szegény vagyok. Nincs kártyám. Meg hát... Ismerem magamat... ha lenne hitelkártyám, már a jó Istent is elköltöttem volna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 1:59 pm
Látom a többség benne van az online vásárlós dologban...én nem tartom ezt annyira természetes és elfogadott dolognak.Persze mindenki egyéni döntése mire költi a pénzét... Talán régimódi vagyok,vagy csak ebben a témában vagyok az,de én mindigis úgy voltam ezzel hogy egy virtuális dologért...ami nem kézzel fogható csak úgy "lóg a levegőben" pénzt nem adok ki.Sőt,büszke is vagyok rá hogy eddig nem tettem,hogyha netről is rendeltem valamit akkoris csak utánvéttel ha már a kezemben van az áru. (A bankkártyás fizetést is azért terjesztették el mert bizonyítottan többet költ az ember ha nem készpénzt kell kiadni a kezéből csak számokat lát egy kis kijelzőn hogy ennyi a levonandó összeg és így nem érzi a súlyát.)
Valahogy fölöslegesnek tartom az online cuccokat(és így hogy már cashfa is van pláne),mikor abból a pénzből annyi más anyagi,valós,kézzelfogható dolgot lehetne venni.Olyat ami létezik.Ebben a dimenzióban ahol mi is létezünk...nem csak egy mátrixban xd ...amihez sajnos egyre jobban kötődünk. Nem azt mondom hogy azért nem érdemes befizetni rá mert holnap világvége,elszáll a net,meg még áram sem lesz,és akkor aztán sokra mész a gaia cash-el.Csak azt hogy nincs semmi haszna,az online világhoz való szoros ragaszkodást mutatja,és hát akik ezt a pénz kézhez kapják valószínűleg nem online játékok bónuszaira költik majd el. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 2:18 pm
Lucia Borgia Talán régimódi vagyok,vagy csak ebben a témában vagyok az,de én mindigis úgy voltam ezzel hogy egy virtuális dologért...ami nem kézzel fogható csak úgy "lóg a levegőben" pénzt nem adok ki. Végre, nem vagyok egyedül. biggrin Én nem csak azért nem dobok ki pénzt cash-re, mert ahogy te is mondtad, "lóg a levegőben", hanem azért is, mert ha költenék rá, akkor hót ziher, hogy agyfaszt kapnék, ha feltörnék az avimat, és tényleges anyagi károm keletkezne. sweatdrop Meg valahogy.... ennyit nem ér az egész... Azt amit itt költenék el, hamarabb verem el egy mozira, ruhára vagy akármi másra. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 2:21 pm
Molylepke Lucia Borgia Talán régimódi vagyok,vagy csak ebben a témában vagyok az,de én mindigis úgy voltam ezzel hogy egy virtuális dologért...ami nem kézzel fogható csak úgy "lóg a levegőben" pénzt nem adok ki. Meg valahogy.... ennyit nem ér az egész... Azt amit itt költenék el, hamarabb verem el egy mozira, ruhára vagy akármi másra. whee Pontosan! A valóságos énünk...igazi ruhák és igazi "itemek" xd előbbrevalók az aviknál... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2011 10:47 pm
Lucia Borgia Molylepke Lucia Borgia Talán régimódi vagyok,vagy csak ebben a témában vagyok az,de én mindigis úgy voltam ezzel hogy egy virtuális dologért...ami nem kézzel fogható csak úgy "lóg a levegőben" pénzt nem adok ki. Meg valahogy.... ennyit nem ér az egész... Azt amit itt költenék el, hamarabb verem el egy mozira, ruhára vagy akármi másra. whee Pontosan! A valóságos énünk...igazi ruhák és igazi "itemek" xd előbbrevalók az aviknál... rofl Teljes mértékben egyetértek veletek. Én soha egy valós büdös buznyákot nem költöttem még virtuális itemekre.Én is úgy érzem , hogy millió más jobb helyet tudok találni annak a pénznek. Amúgy meg nem dicsekvésből, de vásárolt, gaia cash nélkül is milliomos vagyok, hála a vendnek. (jah és a cash tree-s cash-t is mindig monster galaxyban költöm el xP, sose itteni cuccokat veszek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 6:41 am
Tökre megértem amúgy, hogy nem költenétek virtuális dolgokra, mert eddig én is így voltam ezzel. Most viszont azért döntöttem úgy, hogy bele fogok vágni, mert leszoktam a dohányzásról amire havonta többet költöttem mint az autocash egyhavi ára. sweatdrop Gondoltam, hogy akkor ahelyett megérdemlek valami egyebet, ha már sok év után sikerült a leszokás - s így jött a gondolata, hogy talán az autocash lehetne az, amivel megjutalmazom magam. sweatdrop No, de ha már itt tartunk (bár csak lazán kapcsolódik az eredeti témához, mert picit elkanyarodtunk), ezekre költenétek-e? - valós gaia cuccok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 10:09 am
wildgica Most viszont azért döntöttem úgy, hogy bele fogok vágni, mert leszoktam a dohányzásról amire havonta többet költöttem mint az autocash egyhavi ára. sweatdrop Gratula a leszokáshoz! whee Ennek tudatában kicsit jobb fényben látom az egészet. 3nodding Bárcsak a szüleimet is le lehetne kenyerezni valami ilyesmivel, cserébe a cigiért.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:38 am
Molylepke wildgica Most viszont azért döntöttem úgy, hogy bele fogok vágni, mert leszoktam a dohányzásról amire havonta többet költöttem mint az autocash egyhavi ára. sweatdrop Gratula a leszokáshoz! whee Ennek tudatában kicsit jobb fényben látom az egészet. 3nodding Bárcsak a szüleimet is le lehetne kenyerezni valami ilyesmivel, cserébe a cigiért.... crying Köszönöm! redface Hát, lehet, hogy szüleidet is sikerülne leszoktatni, csak valami más jutalommal, ami hozzájuk jobban passzol. Bár... az ember maga kell, hogy elhatározza, hogy abbahagyja a dohányzást, külső hatásra nemigen szokták letenni a cigit sajnos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |