|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 11:24 am
Halloween 2k11 HarcHogy beszállhass a vérfarkasok és emberek között zajló csatába, vagy posztolnod kell a Labtech Gene topikjába. KépességekMinden páros(?) szinten kijelölhetsz egy új képességet. Az új képességek a fejlődésed közben nyílnak meg. Nem leszel képes minden képességet összeállítani, mielőtt betelik a szinted, tehát válassz közülük bölcsen. A normális fejlődésen kívül minden képesség szintje meg fog nőni, ahogy használod. A képességeid szintjei befolyásolják a támadással járó sebesítés mértékét, minél nagyobb a képesség szintje, annol nagyobb a bónusz. Barátok hozzáadásaAz emberek csoporthoz adása megnöveli a támadásaid bónuszait. A bónusz mennyisége az általad hozzáadott emberek teljes létszámán alapul, és azon, hogy milyen aktívak ők az eventben. Barátok meghívásaNehéz megszerezni azt az utolsó alkímia hozzávalót? Akkor hívj meg egy barátot, aki még nem játszik az eventben. Ha elfogadja, akkor ingyen megkapod (az alkímiás cuccot) és a barátod 1000 goldot kap. GyógyításCsak a saját csapatod fórumában tudsz gyógyítani, ebben a fórumban az összes játék életszintje a nevük alatt látható. Ha nem vagy halott és van gyógyító erőd és elég energiád, akkor képes leszel a csapatod többi tagját meggyógyítani. Ha a szerencsétlen dolog megtörtént, akkor más gyógyító képeségekkel rendelkezők tudnak meggyógyítani. Úgy is kaphatsz életerőt, ha posztolsz a csapatod fórumába. EnergiaTöbb energiára van szükséged, hogy támadhass? Posztolj a fő event fórumba; így feltöltődik az energiád és bent maradhatsz a harcban. HalálHa meghalsz, akkor egy rövid időre immunis leszel a támadásokra, de elveszíted ezt az immunitást, ha megtámadsz vagy meggyógyítasz valakit, mielőtt az immunitás ideje lejár. Oldal váltás (Vérfarkas vagy ember) Egy órán belül egyszer lehet oldalt változtatni úgy, hogy harcolsz a Masquerade flash helyszínén és 50/50 esély van a csapatváltásra a megölés által...(?) A magas képességű játékosok bármikor csapatot válthatnak különleges képeségekkel. Plusz játszási megjegyzésekA Masquerade flash hely önálló minijáték. Ha ott vesztesz életerőt vagy meghalsz, nem fog az életerőd lecsökkeni, illetve nem halsz meg a fórumbeli csatákban. Az egyetlen köteléke a fórumbeli csatával az, hogy amikor meghalsz a Masquerade (flash-es) harcban, akkor 50/50 esélyed van a csapatváltásra óránként egyszer. Köszönet Aoi Obi-nak a fordításért!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 11:52 am
Item-ek
Trick or Treat Item-ek: 19 cukrot kell összeszedni a boltokban, vagy 100 darabot a Towns-ban. És! Ami nagyon tetszik! Sok évvel ezelőtt mindig meg kellett keresni Jack-et a térképeken. Ezt a fantasztikus kis készséget visszahozták idén. Oh... olyan nosztalgikus. biggrin  Jack's 2k11 Mask  Jack's 2k11 Mantle  Jack's 2k11 Scarf  Jack's 2k11 Shirt  Jack's 2k11 Pants  Jack's 2k11 Boots  Jack's 2k11 Gloves  Jack's 2k11 Tattered Belt Alchemy Item-ek:
Pre-Event item-ek (Ezek már nem megszerezhetőek!) A Wolrd maps-on megtalálod a Von Helson majort. Rákattintva megnyílik egy új ablak, ahol Louie fogad téged. Nem akarom ellőni a poénokat. Jöjjetek rá magatok. cat_twisted  2k11 Masquerade Brooch Formula (Level 1)  Masquerade Invitation  Hors d'Oeuvres  Dance Card  2k11 Masquerade Brooch Main Event item-ek
Emberek (A Formula 10 szárnymatricáért vásárolható meg a Treehouse-ban.)  Formula 1: 2K11 Werewolf Hunter  Werewolf Specimen  Wolf's Bane  Silver Bullet  Silver Knife  2K11 Werewolf Hunter Vérfarkasok (A Formula 10 szárnymatricáért vásárolható meg a Treehouse-ban.)  Formula 1: 2K11 Werewolf Skin  Lycaeonia Curse  Full Moon Beam  Werewolf Fang  Werewolf Footprint  2K11 Werewolf Skin Fő Item: (Csak az szerezheti meg, aki a fórum eseményen részt vett! (Nem kell tovább rinyálni a farkasbőrért...))  Gro-Gain MAX (De csak egy farkast választhattok magatoknak! Ha-ha-ha!) Nicely done Gaia! *clap-clap* cat_twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 11:53 am
Achievement-ek
Ember és Vérfarkas (Mindkét fajjal megszerezhetőek az achievement-eket!)  50 points HunterHow To: Awarded to Moonrise combatants who successfully kill 25 enemies.  50 points HealerHow To: Awarded to Moonrise players who heal 50 teammates.  150 points SurvivorHow To: Awarded to Moonrise combatants who manage to stay on the same team for 24 hours.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 12:38 pm
A boltosok is beöltöztek már és valamiért a world mapet (is) említették a pre-event frissítésekkel kapcsolatban a legújabb dev alertben.
Arra gondoltam, hogy ki lehetne majd itt találgatni, hogy melyik eladó kinek öltözött be (Mal, emlékszem, amikor anno Nicolae Mechanikus Narancs és Sam Blade Runner cosplayével kapcs. kérted az embereket, hogy találják ki, innen az ötlet, ha nem gond sweatdrop ) Josie-ra van egy tippem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 12:39 pm
Obi Aoi A boltosok is beöltöztek már és valamiért a world mapet (is) említették a pre-event frissítésekkel kapcsolatban a legújabb dev alertben. Arra gondoltam, hogy ki lehetne majd itt találgatni, hogy melyik eladó kinek öltözött be (Mal, emlékszem, amikor anno Nicolae Mechanikus Narancs és Sam Blade Runner cosplayével kapcs. kérted az embereket, hogy találják ki, innen az ötlet, ha nem gond sweatdrop ) Josie-ra van egy tippem biggrin Az első post-ban le van írva, hogy miért emlegették a wrold map-et.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 12:41 pm
Malreni Obi Aoi A boltosok is beöltöztek már és valamiért a world mapet (is) említették a pre-event frissítésekkel kapcsolatban a legújabb dev alertben. Arra gondoltam, hogy ki lehetne majd itt találgatni, hogy melyik eladó kinek öltözött be (Mal, emlékszem, amikor anno Nicolae Mechanikus Narancs és Sam Blade Runner cosplayével kapcs. kérted az embereket, hogy találják ki, innen az ötlet, ha nem gond sweatdrop ) Josie-ra van egy tippem biggrin Az első post-ban le van írva, hogy miért emlegették a wrold map-et. Ja értem. Érdekes feladat... smile Már azt hittem, hogy csak most hétvégén indul el az event (előzményestül). Némelyik boltos ugyanabban a cuccban van, mint tavaly. Gyűjtésre fel smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 1:19 pm
Obi Aoi Malreni Obi Aoi A boltosok is beöltöztek már és valamiért a world mapet (is) említették a pre-event frissítésekkel kapcsolatban a legújabb dev alertben. Arra gondoltam, hogy ki lehetne majd itt találgatni, hogy melyik eladó kinek öltözött be (Mal, emlékszem, amikor anno Nicolae Mechanikus Narancs és Sam Blade Runner cosplayével kapcs. kérted az embereket, hogy találják ki, innen az ötlet, ha nem gond sweatdrop ) Josie-ra van egy tippem biggrin Az első post-ban le van írva, hogy miért emlegették a wrold map-et. Ja értem. Érdekes feladat... smile Már azt hittem, hogy csak most hétvégén indul el az event (előzményestül). Némelyik boltos ugyanabban a cuccban van, mint tavaly. Gyűjtésre fel smile Bocsánat, me bad... Elfelejtettem válaszolni. Persze, nyugodtan összeszedheted, hogy ki minek van beöltözve. Párat magam is tudok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 1:46 pm
Semmi gond smile No akkor. Update: lista javítva. Shop NPC-k. Fehérré teszem a betűket, az ne olvassa, aki ki akarja találni és nem akarja lelőni a poént (esetleg). Ha mindenki ill. sokan látni akarja/ják, visszaállítom a betűszínt. wink
- Ian - Kaburagi Kotetsu (Tiger & Bunny) - Rufus - Felyne Comrade (Monster Hunter) - Moira - Chell (Portal) - Sasha - Mato Kuroi másik énje (Black Rock Shooter) - Josie - Ciklon (X-Men) - Edmund - Ezio Auditore da Firenze (Assassin's Creed II) - Louie - ő maga álarcos öltözetben - Liam - Captain America - Ruby - Hildegaard (Beelzebub) - Peyo - Finn (Kalandra fel! /Cartoon Network/) - Carl - Pinkie Pie (Én Kicsi Pónim) - Mirai - Rainbow Brite (Szivárványocska és a Csillagtörpe) - Agatha - Minerva McGalagony (Harry Potter) - Vanessa - Lara Croft (Tomb Raider Underworld) - Natasha - Leeloo (Az Ötödik Elem) - Devin - Pinhead (Pokolkeltő) - Sam - Murata Tetsuko (Gintama) - Cresento - Eridan (Homestuck) - Nicolae - Mickey O'Neil (Blöff) - Rina - Bumblebee Girl (Blind Melon - No Rain dal videoklipje) - Logan - Gaetan "Mole" Moliére geológus (Atlantisz: Az Elveszett Birodalom /Disney/) - Becky - Panty (Panty and Stocking with Garterbelt) - The Wing Scouts - Shock, Barrel, Lock, Zero, a kutya (Nightmare Before Christmas) - Bildeau - Optimus Prime (Transformers) - Ribateau - Sütiszörny (A Szezám Utca) - Brennivin - Sherlock (BBC-s Sherlock sorozat) - Kanoko - Yui Hirasawa (K-On) - Radio Jack - Kyuubey/QB (Puella Magi Magica Madoka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 1:11 am
Kiderült, hogy azoknak az NPC-knek is van új Halloween jelmezük, akik tegnap még a tavalyi jelmezben voltak!! (pl Ian, Rufus, Natasha stb.) Majd átjavítom a listát. Itt találtam egy listát, hogy ki ki lehetAkkor kitörlöm a magyar leírást, ha már Mal az önállóságra buzdít sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 3:40 am
Akkor Mal, majd kijavítom a listát. Akiket én látásra felismertem: Natasha, Logan, Agatha, Radio Jack (ezt csak azért, mert korábban láttam róla egy képet rolleyes ), Josie, Edmund (szintén látásból, a játékot nem ismerem), Louie, Vanessa (igaz, összekevertem Sarah Conor-ral először), Liam, Cresento (látásból ismerem a Homestuck-ot), Bildeau, Ribateau. Egyébként azóta láttam a Blade Runner-t, érdekes film. smile A Mechanikus Narancsot meg pár éve láttam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 4:32 am
Az idei eladó-jelmezek túl könnyűek voltak. biggrin Max 1-2 volt az amiről tippem sem volt (ameddig el nem olvastam Obi posztját).
Cookie Monster-nek és QB-nek külön örültem. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 5:19 am
Transexual Transylvania... Ez a Halloween módi! Transzi Sharoan ajándékba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 8:19 am
Molylepke Az idei eladó-jelmezek túl könnyűek voltak. biggrin Max 1-2 volt az amiről tippem sem volt (ameddig el nem olvastam Obi posztját). Cookie Monster-nek és QB-nek külön örültem. whee Nekem ő a kedvencem *.* meg a treehouse-os csajszik a Karácsonyi lidércnyomásból biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 9:21 am
napsugar Molylepke Az idei eladó-jelmezek túl könnyűek voltak. biggrin Max 1-2 volt az amiről tippem sem volt (ameddig el nem olvastam Obi posztját). Cookie Monster-nek és QB-nek külön örültem. whee Nekem ő a kedvencem *.* meg a treehouse-os csajszik a Karácsonyi lidércnyomásból biggrin A magas szőke fiú.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 9:33 am
Dilgert napsugar Molylepke Az idei eladó-jelmezek túl könnyűek voltak. biggrin Max 1-2 volt az amiről tippem sem volt (ameddig el nem olvastam Obi posztját). Cookie Monster-nek és QB-nek külön örültem. whee Nekem ő a kedvencem *.* meg a treehouse-os csajszik a Karácsonyi lidércnyomásból biggrin A magas szőke fiú. Oh... jó tudni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|