|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2011 10:37 am

Hey Hey Hey!!! Ar atsimenat mane??? Jeigu ne aš pasakysiu, aš esu jūsų didžiausias košmaras, bet ir linksmiausias, ir kodėl aš tai rašau? Juk Helovynas ateina!!!!O jūs pamenat juk kaip aš mėgstu čia šventę :DD So kipkit į savo drabužius ir skuoskit kūrt kūrinių , nes aš rengiu ir vėl HELOVYNO ŠVENTĘ
O dabar mano mielosios pabaisos apsitaškiusios viskuom ,pasakysiu šių metų naujuosius KONKURSUS, taip tikrai gerai išgirdot ,štai truputi informacijos: 1. The Best OF THE BEST -50k(gali keistis) 2. Mieliausias avi - 30k 3. Baisiausias avi - 20k
(prizai gali keistis)
Konkurso teisėjai: SweetSull-chan ( as :O) , cutie_dolly_chan . Trūksta dar 3 teisėjų(reikėtų, kad bent vienas būtų vyras)
Šį gražų renginį organizuoja: SweetSull-chan ir xX__The_Anime_Girlx_xX
Pats helovynas vyksta spalio 31d ,bet perkeliu į 30 Dieną( gal būt bus pakeista diena)
Kur vyks? Town , Zip Code gausiu artimiausiomis dienomis
Paaiskejo wisi prizadeti dalykai, kur sakiau kad siomis dienomis suzinosiu
Wisi teisejai: SweetSull-chan , cutie_dolly_chan , HotWish , -Gh0o- , xX_The__anime_girlx_xX
Town Zip Code: 104687
Laikas: 19h - 19:00
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:42 pm
As galiu but teiseja. : ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 9:40 pm
Galbut, as galeciau buti teiseju :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 2:27 am
Ai, gal visgi ir mane irasyk (I teiseju sarasa), jei dar yra vietu rolleyes .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 5:14 am
As vyras ir as noriu irgi buti teisejas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 10:45 am
HotWish As galiu but teiseja. : )) Sutinku~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 10:46 am
-Gh0o- Galbut, as galeciau buti teiseju :] Kdl galbut? Geriau ne galbut o "noriu~~" xDD sutinku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 10:47 am
xX_The__anime_girlx_xX Ai, gal visgi ir mane irasyk (I teiseju sarasa), jei dar yra vietu rolleyes . Tai apsigalwojai xDDD ,Sutinku zuiki tu mano xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 10:47 am
II Mobili II As vyras ir as noriu irgi buti teisejas Turesi eit pas Justa arba prie seno pc, nes neduosiu tau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 9:34 pm
SweetSull-chan -Gh0o- Galbut, as galeciau buti teiseju :] Kdl galbut? Geriau ne galbut o "noriu~~" xDD sutinku Su noriu keistai skambetu o.o Ty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2011 11:38 pm
-Gh0o- SweetSull-chan -Gh0o- Galbut, as galeciau buti teiseju :] Kdl galbut? Geriau ne galbut o "noriu~~" xDD sutinku Su noriu keistai skambetu o.o Ty. Kdl gi keistai, np
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|