Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ki milyen hangszeren játszik? Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 07, 2011 1:09 am

A cím egy egyértelmű kérdés ugye. Itt az érdeklődök megoszthatják, milyen hangszert szeret, milyen van neki, milyet próbált már ki (akár az övé, akár nem), lehet beszélgetni a rajtuk való játszásról stb.

Én személy szerint furulyában vagyok a legjobb, de megy a zongora, szintetizátor, okarina is, valamint próbáltam pánsípot és szájharmonikát, de azokban még nem vagyok túl jó sweatdrop Egyszer azt hiszem valamilyen magas dobot is kipróbáltam egy kicsit.
Gitározni sajnos nem tudok, de szívesen megtanulnám.
PostPosted: Fri Oct 07, 2011 1:12 pm

Anno általános alsóban kötelező volt furulyázni, de valahogy sosem jött be nekem. Mármint menni ment, de nem szerettem. sweatdrop

Bezzeg ha a tanár zongorázni tanított volna minket, azt biztos, hogy picit komolyabban vettem volna. 3nodding

Viszont ha már zongorázni nem igen fogok megtanulni a jövőben, azért egy kottát jó lenne tudni elolvasni... sweatdrop

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 07, 2011 1:16 pm

Molylepke
Anno általános alsóban kötelező volt furulyázni, de valahogy sosem jött be nekem. Mármint menni ment, de nem szerettem. sweatdrop

Bezzeg ha a tanár zongorázni tanított volna minket, azt biztos, hogy picit komolyabban vettem volna. 3nodding

Viszont ha már zongorázni nem igen fogok megtanulni a jövőben, azért egy kottát jó lenne tudni elolvasni... sweatdrop

Én csak elsőben tanultam furulyát, és belejöttem utána már egyáltalán nem jártam furulyaórára.
Megértem... én se nagyon tudok kottát olvasni, jobban megy, ha a dallamot jegyzem meg hallásból.
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 12:45 am

Egy hangszeren se tudok játszani, de kottát olvasni nagyon jól tudok. >w<

Próbáltam a furulyát és a gitárt is, de nem nagyon mentek és hamar feladtam őket. A zongorával próbálkoztam egy hónapig, de nem állt hozzám közel a hangja.
Az volt a baj, hogy kiskoromban hárfázni akartam, de nem volt a közelünkben olyan hely, ahol tanították volna, szóval lemaradtam róla. Utána már annyira nem érdekeltek a hangszerek... D:

Carbon Heart

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sat Oct 22, 2011 9:14 am

Én jelenleg saját módon (autódidakta vagy mi) módon tanulok gitározni (pontosabban pengetni) smile
PostPosted: Sat Oct 22, 2011 2:00 pm

Hát...

Zongorázni vagy hegedülni nagyon szívesen megtanulnék, de se ismerős, se pénz, se hangszer, se kedv, se semmi. A dobolás érdekelne még, de a fenti okok erre is érvényesek.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 12:36 am

Én leginkább a hangszernek nem mondható éneklést gyakorlom, de zongorázok is, mert kötelező, és gitározok. Azt nem muszáj, de szeretem (:
PostPosted: Sun Oct 23, 2011 2:31 am

Rajczy: hajrá smile
Mal: sajnálom... remélem valamikor összejön. sweatdrop
(Esetleg valaki vigyen gitárt a talira?)
Cryene: az jó smile Énekelni én is szeretek. Szívesen megtanulnék gitározni, bár az akkordok kicsit nehéznek tűnnek... sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Tira Telf

Interesting Genius

10,200 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Marathon 300
  • Millionaire 200
PostPosted: Sat Nov 05, 2011 2:22 pm

Én nyolcadik éve dobolok zeneiskolában, és otthon is van szerkóm...
Meg párszor gitároztam ismerősömén, azt szivesen megtanulnám. Furulyázni én is tanultam, suliban kötelező volt. Molylepkével értek egyet, ment, de nem szerettem kifejezetten. De a zeneiskola miatt legalább a kotta olvasása egész jól megy. Az éneklést pedig csak zuhany alatt, illetve itthon művelem.
PostPosted: Sat Nov 05, 2011 10:17 pm

Tira Telf
Én nyolcadik éve dobolok zeneiskolában, és otthon is van szerkóm...
Meg párszor gitároztam ismerősömén, azt szivesen megtanulnám. Furulyázni én is tanultam, suliban kötelező volt. Molylepkével értek egyet, ment, de nem szerettem kifejezetten. De a zeneiskola miatt legalább a kotta olvasása egész jól megy. Az éneklést pedig csak zuhany alatt, illetve itthon művelem.

Wááááh az ütősöket nagyon bírni szoktam biggrin

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Nov 06, 2011 11:36 am

A hasamon és a mellkasomon remekül tudok dobolni emotion_awesome
de egy nagyon kicsit értek minden féle hangszerhez is. mrgreen
PostPosted: Tue Jun 19, 2012 2:00 am

Én még óvodában jártam furulyázni, de amikor elsőbe kerültem, akkor elfelejtődött a dolog. Harmadikban elkezdtem zongorázni, aztán hetedik végén abbahagytam, mert nem bírtam a tanáromat, ennek ellenére a mai napig művelem itthon, valamint 2011 szeptemberében elkezdtem gitározni, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal folyamatosan járok órákra 3nodding Viszont szívesen megtanulnék basszusgitározni és dobolni, és imádok még énekelni is whee

Tobzoska-chan

LostGuru

Genius

PostPosted: Tue Jun 19, 2012 2:22 am

Gitár cool
PostPosted: Tue Jun 19, 2012 11:03 am

LostGuru
Gitár cool

Te is? Akusztikus vagy elektromos? biggrin

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points