|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 1:09 am
A cím egy egyértelmű kérdés ugye. Itt az érdeklődök megoszthatják, milyen hangszert szeret, milyen van neki, milyet próbált már ki (akár az övé, akár nem), lehet beszélgetni a rajtuk való játszásról stb.
Én személy szerint furulyában vagyok a legjobb, de megy a zongora, szintetizátor, okarina is, valamint próbáltam pánsípot és szájharmonikát, de azokban még nem vagyok túl jó sweatdrop Egyszer azt hiszem valamilyen magas dobot is kipróbáltam egy kicsit. Gitározni sajnos nem tudok, de szívesen megtanulnám.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 1:12 pm
Anno általános alsóban kötelező volt furulyázni, de valahogy sosem jött be nekem. Mármint menni ment, de nem szerettem. sweatdrop
Bezzeg ha a tanár zongorázni tanított volna minket, azt biztos, hogy picit komolyabban vettem volna. 3nodding
Viszont ha már zongorázni nem igen fogok megtanulni a jövőben, azért egy kottát jó lenne tudni elolvasni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 1:16 pm
Molylepke Anno általános alsóban kötelező volt furulyázni, de valahogy sosem jött be nekem. Mármint menni ment, de nem szerettem. sweatdrop Bezzeg ha a tanár zongorázni tanított volna minket, azt biztos, hogy picit komolyabban vettem volna. 3nodding Viszont ha már zongorázni nem igen fogok megtanulni a jövőben, azért egy kottát jó lenne tudni elolvasni... sweatdrop Én csak elsőben tanultam furulyát, és belejöttem utána már egyáltalán nem jártam furulyaórára. Megértem... én se nagyon tudok kottát olvasni, jobban megy, ha a dallamot jegyzem meg hallásból.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 12:45 am
Egy hangszeren se tudok játszani, de kottát olvasni nagyon jól tudok. >w<
Próbáltam a furulyát és a gitárt is, de nem nagyon mentek és hamar feladtam őket. A zongorával próbálkoztam egy hónapig, de nem állt hozzám közel a hangja. Az volt a baj, hogy kiskoromban hárfázni akartam, de nem volt a közelünkben olyan hely, ahol tanították volna, szóval lemaradtam róla. Utána már annyira nem érdekeltek a hangszerek... D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2011 9:14 am
Én jelenleg saját módon (autódidakta vagy mi) módon tanulok gitározni (pontosabban pengetni) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2011 2:00 pm
Hát...
Zongorázni vagy hegedülni nagyon szívesen megtanulnék, de se ismerős, se pénz, se hangszer, se kedv, se semmi. A dobolás érdekelne még, de a fenti okok erre is érvényesek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 12:36 am
Én leginkább a hangszernek nem mondható éneklést gyakorlom, de zongorázok is, mert kötelező, és gitározok. Azt nem muszáj, de szeretem (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2011 2:31 am
Rajczy: hajrá smile Mal: sajnálom... remélem valamikor összejön. sweatdrop (Esetleg valaki vigyen gitárt a talira?) Cryene: az jó smile Énekelni én is szeretek. Szívesen megtanulnék gitározni, bár az akkordok kicsit nehéznek tűnnek... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2011 2:22 pm
Én nyolcadik éve dobolok zeneiskolában, és otthon is van szerkóm... Meg párszor gitároztam ismerősömén, azt szivesen megtanulnám. Furulyázni én is tanultam, suliban kötelező volt. Molylepkével értek egyet, ment, de nem szerettem kifejezetten. De a zeneiskola miatt legalább a kotta olvasása egész jól megy. Az éneklést pedig csak zuhany alatt, illetve itthon művelem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2011 10:17 pm
Tira Telf Én nyolcadik éve dobolok zeneiskolában, és otthon is van szerkóm... Meg párszor gitároztam ismerősömén, azt szivesen megtanulnám. Furulyázni én is tanultam, suliban kötelező volt. Molylepkével értek egyet, ment, de nem szerettem kifejezetten. De a zeneiskola miatt legalább a kotta olvasása egész jól megy. Az éneklést pedig csak zuhany alatt, illetve itthon művelem. Wááááh az ütősöket nagyon bírni szoktam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2011 11:36 am
A hasamon és a mellkasomon remekül tudok dobolni emotion_awesome de egy nagyon kicsit értek minden féle hangszerhez is. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 2:00 am
Én még óvodában jártam furulyázni, de amikor elsőbe kerültem, akkor elfelejtődött a dolog. Harmadikban elkezdtem zongorázni, aztán hetedik végén abbahagytam, mert nem bírtam a tanáromat, ennek ellenére a mai napig művelem itthon, valamint 2011 szeptemberében elkezdtem gitározni, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal folyamatosan járok órákra 3nodding Viszont szívesen megtanulnék basszusgitározni és dobolni, és imádok még énekelni is whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 2:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 11:03 am
Te is? Akusztikus vagy elektromos? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2012 8:19 am
III_Kisrajczy_III Te is? Akusztikus vagy elektromos? biggrin klasszikus gitáron tanulok tanárnál de otthon elektromoson játszok cat_xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |