Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Tattoo és piercing.

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Carbon Heart

PostPosted: Thu Oct 06, 2011 6:42 am

Kinek van tetkója vagy piercingje?
Ha van, mutassátok meg nekem (és persze a többieknek is). Nagyon érdekel ez a téma, mivel én is bővíteni akarom a táram~ ^^
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 7:31 am

11 alkalommal lett kilyukasztva a fülem, de sajnos már 8 lyuk van meg. Ebből összesen 2-szer lett lyukasztva a porc, de már csak 1 van meg belőle crying
(a puha részen meg a 2 alap lyukon kívül a többit anyukám szúrta nekem xp )
Egyszerűen szeretem, ha egyre több és több lyuk van a fülemben. Meg mindig megnézem, hogy az embereknek hány piercing/fülbevaló van a fülében.

Tetoválás...gondoltam már rá, de nem létfontosságú.

Hime_Yura

Mage

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 10:54 am

19 évig nem is volt még csak a fülem se kifúratva... aztán most egyből 3 lyuk az egyik oldalon,és egy a másikon smile
A piercingeken is erősen gondolkodom mióta fület lövettem,de arra jutottam hogy orrba-ajakba nem fogok,mert ha egyszer ki kéne vennem olyan kis lyukas heg maradna mint mikor egy fül benő ha már nem hordanak benne semmit.
Erre mondhatnánk hogy de hát az úgyis messze van,úgysem marad vészesen nagy nyoma...stb csakhogy én a maradandó hegektől(még ha ilyen aprók és alig észrevehetőek is) félek és nagyon utálom magamon még karon-lábon is ahol amúgy nem látszik csak én tudom hogy ott van :S
Köldökön gondolkozom,de...nem öltözködöm úgy hogy bármikor is kivillanjon,és is nem szép és izmos a hasam,pl strandon sem voltam évek óta és nem is tervezem mostanában XD
Marad a rettegett nyelv...ami egyeseknél hónapokra bedagad,tartós beszédhibát meg idegkárosodást okozhat ha szúráskor eltalálnak valamit,ráadásul nekem nem tetszenek a műanyag bigyuszkák,a fém meg szépen leszedi a fogzománcot.

Tetkó...háát...ez az amit olyan nagyon meg kell fontolni hogy annyira már nem is lehet! =D Nem tudhatom mit hoz a jövő...ha nem teszem meg biztosan azt fogom majd megbánni egyszer. Azt mondják hennával érdemes pár hónapon át hordani hogy kiderüljön az újdonság varázsa után is tetszik-e ott és úgy és az. Kivéve ha túl nagy,és olyan mint ami engem is megihletett...íme =D
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Egy terjedő halált hozó kór...vagy valami hasonló jut róla eszembe,de tény hogy elég nagy felületet elfoglalna,ezt hennával nem tudnám kipróbálni és bizonytalankodom emiatt =S
-Kezdetnek egy japán kanji a tarkón?
-Az a 2-es számú ribancrendszám ˘ ˘ ' ~ belső hangok XD
-Feladooom! ToT
Segítsetek mert így aztán tényleg nem lesz semmim! =D
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 11:10 am

Én a fül piercingekre esküszöm. Esztétikus és ellehet takarni.
Nekem az industrial járt nagyon sokáig a fejemben, de már lemondtam róla.
Ez az új álmom nekem most: "Tragus piercing"

A tetoválásról annyit, hogy szerintem akkor érdemes csináltatni, hogy ha valamilyen fontos dologhoz kötheted pl kigyógyultál egy betegségből. Csak azért csináltatni, hogy legyen...hát...

Btw a tarkón lévő tetoválások meg már annyira "unalmasak" szerintem... akkor már inkább lapocka, boka környéke, esetleg csukló de az neccesebb, ha olyan munkahelyre mész ahol ezt nem tolerálják.

Hime_Yura

Mage

Carbon Heart

PostPosted: Thu Oct 06, 2011 11:38 am

Nekem egyenlőre csak ez az pc-m van:
Olyan büszke vagyok rá~ 1 hónap alatt sikerült 4 díszt is venni hozzá, most se a képen látható van bent. >w<

Szeretnék még 2 lyukat a cimpámba és egy tetkót a fülem mögé. A fülem mögé egy hullócsillag menne.

Szerintetek? ^^
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 11:58 am

@Chika: Jössz, és anyu átszúrja neked xD
Majd a Tragus szuratása lesz érdekes...

Fülci~
Nekem most csak egy webcamos képre jutotta az időmből. Ezen a fülemen 5 lyuk funkcionál, a többit csak díszből jelöltem be emo

Hime_Yura

Mage

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 12:12 pm

Ilyenkor érzem igazán, hogy én már marha öreg vagyok. sweatdrop

Szinte kispolgárinak érzem, hogy mindössze 1 lyuk/fül amivel büszkélkedhetek...

És még a tetoválás sem csábít. biggrin
Max egy kitűző nagyságú baglyot varratnék magamra, ha épp olyan állapotban lennék. emotion_awesome
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 12:52 pm

Molylepke
Ilyenkor érzem igazán, hogy én már marha öreg vagyok. sweatdrop

Szinte kispolgárinak érzem, hogy mindössze 1 lyuk/fül amivel büszkélkedhetek...

És még a tetoválás sem csábít. biggrin
Max egy kitűző nagyságú baglyot varratnék magamra, ha épp olyan állapotban lennék. emotion_awesome

Magyarul úgy beb*szva, ahogy én szoktam lenni általában? emotion_awesome

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Fri Oct 07, 2011 4:39 am

A fémcuccokért soha nem voltam oda. Egyszer még oviskoromban anya megkérdezte, hogy kell e fülbevaló. Egyértelműen nemet mondtam és azóta is tartom magam hozzá.

Ami a tetkókat illeti, van jelenleg egy nem túl pici nem túl nagy a hátamon, és majd ha végre eldöntjük, hogy mi lesz a lovagrendünk címere akkor azt a mellkasom bal felső oldalára akarjuk nyomatni. Mivel az alapterv, hogy lovagrend 3 alapítótagjának a címerét egymás mellé rakjuk és fülé meg valami középkori betűtípussal meg azt, hogy SVL. De ez még csak tervezési stádiumban van. Viszont itt van a hátamon lévő cucc:

User Image
PostPosted: Fri Oct 07, 2011 5:07 am

Tattoom és piercingem is van smile
Tattoo:
A bal csuklómon van egy maci mancs, hála Mackómnak biggrin neki ugyan ez található a bal vállán (így lelőttem a poént, hogy Medvelaszlonak is van tetkója xP ) Jah és itt egy kép arról, ahogy épp varrnak biggrin

Piercing:
Arról kép nincs az orromban van egy pötyike jobb oldalt. Általában kék ékszer, vagy szemleges fehéres színű szokott benne lenni. Jah ás a jobb fülemben 3 luk van

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Fri Oct 07, 2011 5:25 am

Milyen édes, ez a maci mancs tetoválás ötlet. Olyan édesek vagytok. emotion_kirakira
PostPosted: Fri Oct 07, 2011 8:58 am

Hime_Yura
Milyen édes, ez a maci mancs tetoválás ötlet. Olyan édesek vagytok. emotion_kirakira
Köszönjük cat_redface cat_4laugh

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Carbon Heart

PostPosted: Fri Oct 07, 2011 9:17 am

Hime_Yura

Egyetértek. *____*
PostPosted: Fri Oct 07, 2011 11:15 am

napsugar
Tattoom és piercingem is van smile
Tattoo:
A bal csuklómon van egy maci mancs, hála Mackómnak biggrin neki ugyan ez található a bal vállán (így lelőttem a poént, hogy Medvelaszlonak is van tetkója xP ) Jah és itt egy kép arról, ahogy épp varrnak biggrin

A fene biggrin le buktam. Sebaj. Nagyon szeretem a medvéket és még rátett egy lapáttal, hogy Medvének hívtak végig a középsuliban. Mikor meg csináltatni akartam tetoválást mindig gondban voltam, hogy mit? Mert nem tudtam kötni semmihez sem. Mikor végeztem a sulival akkor döntöttem el, hogy ez lesz az.. Külön öröm volt számomra, hogy Napsi is magára tetette a tetoválást, így még mélyebbnek érzem a kapcsolatunkat redface

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sat Oct 08, 2011 12:18 pm

Lucia Borgia
19 évig nem is volt még csak a fülem se kifúratva... aztán most egyből 3 lyuk az egyik oldalon,és egy a másikon smile
A piercingeken is erősen gondolkodom mióta fület lövettem,de arra jutottam hogy orrba-ajakba nem fogok,mert ha egyszer ki kéne vennem olyan kis lyukas heg maradna mint mikor egy fül benő ha már nem hordanak benne semmit.

Nekem is hasonló csak nekem 12 éves koromban történt és csak egy-egy van a fülemben XP de később szeretnék még párat melléjük biggrin

Lucia Borgia
Tetkó...háát...ez az amit olyan nagyon meg kell fontolni hogy annyira már nem is lehet! =D Nem tudhatom mit hoz a jövő...ha nem teszem meg biztosan azt fogom majd megbánni egyszer. Azt mondják hennával érdemes pár hónapon át hordani hogy kiderüljön az újdonság varázsa után is tetszik-e ott és úgy és az. Kivéve ha túl nagy,és olyan mint ami engem is megihletett...íme =D

Egy terjedő halált hozó kór...vagy valami hasonló jut róla eszembe,de tény hogy elég nagy felületet elfoglalna,ezt hennával nem tudnám kipróbálni és bizonytalankodom emiatt =S
-Kezdetnek egy japán kanji a tarkón?
-Az a 2-es számú ribancrendszám ˘ ˘ ' ~ belső hangok XD
-Feladooom! ToT
Segítsetek mert így aztán tényleg nem lesz semmim! =D

Segítek akkor neked azzal tetkóban, amin én gondolkodok már legalább egy éve - fenébe, hogy nincs miből ._.
Ha már tarkó akkor oda szeretnék egy pillangót goth stílusban smile bár szerintem a tarkós az nem is annyira "ribancrendszám" hiszen sok férfinak is van, bár az nem zárja ki a macskakörmös részt xd A másik tetkó ötlet a szárnyak, angyali szárnyak : )

A képről pedig... szép smile amit nekem mesél az olyan 'Egységben az erő inkább' 3nodding de lehet kisebben is megoldható lenne, csak mondjuk az alulsó madarak kicsit nagyobbak.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff