Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Ötletelés a találkozókra. Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Carbon Heart

PostPosted: Wed Oct 05, 2011 11:23 am

Sziasztok!

Mivel nemrég Malreni küldött egy Guild Announcement-et, hogy a Guildunk eléggé lefele ívelő karriert mutat és megfogalmazódott bennem pár dolog, de csak azt írnám le, ami ebbe a topicba illik.
Szerintem most, hogy újra beindult az élet itt, a Guildban, lehetne szervezni egy találkozót. Ez lehet épp egy teaházban, egy Mekiben vagy akár egy buliban. Nem feltétlen kell valakinek tartani a talit, hisz mindenki tudja/tapasztalta már, hogy egy buli megtartása hosszú és fáradságos folyamat. Nem hiszem, hogy túl sokan segítenének egy házibuli szervezésében és utána a rendrakásban. (Tegyük hozzá, én elvárom a vendégeimtől, hogy segítsenek, ha szülinapi bulit tartok. Igaz Yura-chan? biggrin )
Én eddig nem éreztem úgy, hogy kéne járjak ilyen találkozókra, de most, hogy megnyíltam a Guild tagjai felé, nagyon örülnék, ha személyesen is megismerhetnélek titeket. Egyenként is jó lenne, de ha már csoportosan is sikerülne, nagyon boldog lennék.
Az a véleményem, hogy Budapest mindenképp a legmegfelelőbb helyszín, hisz a többség ott lakik és így kevesebb embert kell megmozgatni. Mondanám, hogy Pécsen is ismerek pár jó helyet, de azt hiszem nem sokan vagyunk errefele.
Szeretném, ha ötleteket tudnánk összehozni és még a közeljövőben létrejöhetne egy találkozó. Szeretném hangsúlyozni a Guild vezetőinek, moderátorainak, hogy nagyon szívesen segítek a szervezésben.

Remélem van még olyan, aki egyetért velem. Például az egyik topicban felvetődött a Halloweeni buli szervezése! Jó ötlet és még a beöltözés is kivitelezhető lenne. Egy maszkot mindenki tud szerezni és persze a Gaia történetében is mindig voltak erre Eventek. Mi is megszervezhetnénk az első Magyar Gaia Halloween Event-et. ^^
PostPosted: Wed Oct 05, 2011 12:53 pm

Sajnálom, hogy elkeserítelek, de idén lesz a negyedik Halloween-i Gaia találkozó.

Negyedévente szervezünk találkozókat, immár majdnem 5 éve zsinórban. Persze, nincs kizárva az sem, hogy mások, nem a vezetőség szervezi azt. Én nyitott vagyok mindenre.

Minden esetre, a következő találkozó e hónap végén, vagy a következő elején lesz. Hétvégén fogjuk letárgyalni a Halloween-i Gaia találkozó részleteit. Jövő héten ki fogunk minden infót hirdetni.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Carbon Heart

PostPosted: Wed Oct 05, 2011 12:57 pm

Malreni
Sajnálom, hogy elkeserítelek, de idén lesz a negyedik Halloween-i Gaia találkozó.

Negyedévente szervezünk találkozókat, immár majdnem 5 éve zsinórban. Persze, nincs kizárva az sem, hogy mások, nem a vezetőség szervezi azt. Én nyitott vagyok mindenre.

Minden esetre, a következő találkozó e hónap végén, vagy a következő elején lesz. Hétvégén fogjuk letárgyalni a Halloween-i Gaia találkozó részleteit. Jövő héten ki fogunk minden infót hirdetni.

Nem keserítettél el, épp ellenkezőleg! Nagyon örülök neki, ha lesz! Ne haragudj, nem vagyok annyira informált a talikról, csak azt hallottam, hogy mostanában már nem úgy alakult pár tali, ahogy akarták volna. Azt is hallottam, hogy nem túl sokan járnak oda. :O
PostPosted: Wed Oct 05, 2011 1:07 pm

Hát, a Guild 500 tagjához képest, tényleg kevés az a 20 ember, aki el szokott jönni. Szóval, nem, nem mondanám, hogy rosszul sikerültek. Ki mondta, hogy rosszul sikerültek, vagy nem voltak jók? Van tippem, de... nem is kell elmondanod, mert csak beledöngölném az illetőt a virtuális talajba. Na mindegy...

Való igaz, hogy volt pár konfliktus a "nem elégedett, és mindent kritizál, de amúgy szarik bármit is tenni" (Neveket nem akarok mondani...) emberekkel, ami szült némi feszkót és konkrétan három hónapra a tökéletes kihalás szélére taszította Guild-et és össznépi moderátor sztrájkot váltott ki, mi mégis... bizakodunk.

És most kimegyek hányni.

Igen, Dr. House-t nézek és ilyenkor kedvem támad ironizálni és patkánykodni. Nézd el nekem kérlek, azért jó fej vagyok.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Oct 05, 2011 3:52 pm

Én elég sok talin ott voltam, és mindegyikről azt tudom mondani, hogy jól sikerült. 3nodding

A "nem voltak sokan" pedig relatív. Az 500 taghoz képest tényleg kevés, de 30-40 négyzetméterre összezsúfolni 20-25 embert már elég erőtpróbáló lehet. biggrin
Főleg úgy, hogy mindenkinek jó legyen. sweatdrop

Mindenesetre hajrá mindenkinek a tali szervezésében, remélem mindenki jól fogja magát érezni. whee
PostPosted: Wed Oct 05, 2011 4:30 pm

Molylepke
Én elég sok talin ott voltam, és mindegyikről azt tudom mondani, hogy jól sikerült. 3nodding

A "nem voltak sokan" pedig relatív. Az 500 taghoz képest tényleg kevés, de 30-40 négyzetméterre összezsúfolni 20-25 embert már elég erőtpróbáló lehet. biggrin
Főleg úgy, hogy mindenkinek jó legyen. sweatdrop

Mindenesetre hajrá mindenkinek a tali szervezésében, remélem mindenki jól fogja magát érezni. whee

Az őszi találkozóra, ha kell, a hajadnál fogva is, de elrángatlak.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Carbon Heart

PostPosted: Thu Oct 06, 2011 12:09 am

Na, akkor én most nagyon bizakodó vagyok, hála Malreni-nek! Mindent tudni akarok majd a taliról! Mindent! >w<
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 4:47 am

A régi találkozókról készült leírások és összefoglalók, plusz képek megtalálhatóak ebben a szubfórumban.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu Oct 06, 2011 5:13 am

Júj, akkor mégis csak lesz halloween-i tali. Istenem, de örülök whee
Most már tényleg elmegyek egy talira mert mert mert...kell.
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 5:51 am

Valami biztos lesz, gondoskodom róla. Lehet, hogy nem a megszokott házibuli lesz, mert úgy tudom Macinak már elege van. Vagy az anyjának. Vagy a nagyanyjának, nem tudom. Majd kiderül.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 6:32 am

Malreni
Az őszi találkozóra, ha kell, a hajadnál fogva is, de elrángatlak.

Sorry, not interested.

Maybe next time.
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 6:40 am

Malreni
A régi találkozókról készült leírások és összefoglalók, plusz képek megtalálhatóak ebben a szubfórumban.

Igen, láttam. A képek nagyon jók lettek! smile
Mondjuk engem a mostani érdekelne. Arról van már valami fent? :O

Carbon Heart

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 7:49 am

Himemiya Chika
Malreni

Most hétvégén a con-on fogjuk megvitatni, hogy pontosan mit is akarunk és mi is lesz. Jövőhéten kiküldök majd egy Guild Announcement-et, ha fent lesznek a tudnivalók.
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 8:24 am

Malreni
Himemiya Chika
Malreni

Most hétvégén a con-on fogjuk megvitatni, hogy pontosan mit is akarunk és mi is lesz. Jövőhéten kiküldök majd egy Guild Announcement-et, ha fent lesznek a tudnivalók.

Köszönjük előre is! smile

Carbon Heart

Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out