|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 2:09 pm
Sziasztok! :3
Elkezdtem játszani a Monster Galaxy-vel és gondom akadt; szereztem 4 Chuuchilla-t és a fejlődéséhez kellő dolgokat. Chuuzilla-vá fejlődött, láttam az udvaromon, hogy ott van és a csapatomba mégse tudtam betenni. Ha próbálkozok, hogy a csapatom tagja legyen, a többi moga között az ikonja sötét, úgy mutatja, mint a meg nem szerzett mogákat.
Szerintetek ezzel mit tudok csinálni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 5:10 pm
Így első olvasásra glitch szaga van.
Második olvasásra biztos, hogy glitch.
Glitch.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 11:46 pm
Dilgert Így első olvasásra glitch szaga van. Második olvasásra biztos, hogy glitch. Glitch. Ömm... Mi az, hogy glitch..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 4:18 am
Himemiya Chika Dilgert Így első olvasásra glitch szaga van. Második olvasásra biztos, hogy glitch. Glitch. Ömm... Mi az, hogy glitch..? Hiba a rendszerben. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 5:16 am
Molylepke Himemiya Chika Dilgert Így első olvasásra glitch szaga van. Második olvasásra biztos, hogy glitch. Glitch. Ömm... Mi az, hogy glitch..? Hiba a rendszerben. sweatdrop Köszi. Szerintetek írjak a fejlesztőknek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 5:25 am
Himemiya Chika Köszi. Szerintetek írjak a fejlesztőknek? Igen, az lenne a legjobb. A játék felületén belül biztos találsz egy ilyen opciót. 3nodding Esetleg körülnézhetsz itt, gaia-n is, hátha valaki másnak is volt hasonló problémája.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|