|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 5:04 am
Ötletem:
Sziasztok!
Az az ötletem támadt, hogy hirdetnék egy versenyt, amihez semmi nagy dolog nem kell, csak némi tehetség, egy kamera és egy pillanatkép. Alább leírom a feltételeket, a szükséges eszközöket, a nevezési módot, a díjakat és az eredményhirdetést.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 5:09 am
Feltételek:
A feladat egy kép készítése egy aktuális témában, ami hetente változik. Nem muszáj én legyek az az ember, aki eldönti a témát vagy épp versenyt hirdet. Ehhez kérek vállalkozószellemű embereket magam mellé, aki egyeztet velem.. ^^
A lényeg az, hogy a képet te készítsd, ne mástól lopd. Ennek az egésznek a bizalom lesz az alapja, amit nem szeretnék senki iránt elveszteni. Nem baj, ha a kép egy régebbi alkotásod, csak a tiéd legyen és a témához kapcsolódjon. A képet szerkesztheted, de ne annyira, hogy elrontsa a képet, csak igényesen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 5:12 am
Szükséges eszközök:
Bármi megteszi, amin van egy kamera. Lehet ez egy egyszerű digitális fényképezőgép, egy telefonos kamera vagy egy profi fotógép. Annyi a kikötés, hogy a kép minősége max. legyen 2MP-es, hogy jól látható legyen a kép. Más alkatrész talán egy kártyaolvasó vagy egy USB adapter, mert el kéne hozzám juttatni a képet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 5:17 am
Nevezési mód:
Ehhez nem kell más, minthogy elküld nekem a képet. Többféle módon is lehet ezt. Megkereshetsz PM-ben, írhatsz nekem Facebook-on és persze e-mailt is küldhetsz. Leírom az elérhetőséget: Facebook: https://www.facebook.com/HimemiyaChika E-mail: hanna.zorka@gmail.com
Kérlek a képeiteket ide is posztoljátok, hogy más is láthassa, viszont nekem is küld el az eredetit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 5:24 am
Díjak és eredményhirdetés:
A díj jelentkezőszámtól függ. Ha sok a jelentkező, akkor 1., 2., 3. helyezések lesznek. Ha kevesen, akkor csak első. A díjak a következőek: 1. helyezet: 10.000 gold vagy egy annyit érő item 2. helyezet: 7.500 gold vagy egy annyit érő item 3. helyezet: 5000 gold vagy egy annyit érő item Ha kevés a jelentkező, akkor az első marad 10.000 gold és a többi jelentkező kap 2.500 goldot.
Az eredményhirdetés a hét végén, vasárnap esedékes. Vannak fotós ismerőseim, az ő segítségükkel döntünk, nincs protekció, név nélkül mutatok nekik mindent. Szerintem egy így fair. A nyerteseknek felajánlom a következő héti témaválasztást és a nekem való segítséget, pl. átvenni a helyem, ha nem érek rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 5:28 am
A hét témája:
Január 29. - február 5. : Íráskép extrával
Előző témák: Háziállatok A Nap és/vagy a Felhők Piros Buli Tél Szerelem Ősz Épületek Zene Plusz dolog számodra Bármi, ami ehető Babás vagy gyerekkori képek Karácsony Hobbi Portré, arckép, önarckép Ablakból készített havas kép
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 5:48 am
Jelentkeztem. Még jó, hogy mindig csinálok képet a kutyámról, Morfeuszról. Ez egy eléggé régi kép, de ez lett róla az eddigi legszebb. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 6:09 am
Jujj én iss (: A nyuszimról csinálok képet, de nem tudom hogy hívják biggrin D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 6:24 am
CryeneStrifeShiroi Jujj én iss (: A nyuszimról csinálok képet, de nem tudom hogy hívják biggrin D Várjuk a képet! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 7:29 am
én is jelentkezem! Ez a kép a macskámról készült, akit Bátornak hívnak( azért ez a neve, mert mikor először lehoztuk őket a padlásról, akkor őt csak úgy tudtuk megfogni, hogy odaadtunk neki egy papucsot, amivel harcolhatott, és lefoglalta a körmeit sweatdrop ) a kép nem a legjobb minőségű, telefonnal készült, és homályos picit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 7:35 am
Én is nevezek:  Ez egy korábbi fotó az egyik kedvenc szomszéd macskáról. wink A macska neve Peti, sokszor jár hozzánk, szeretjük őt és mi is őt. Annyira, hogy néha itt is alszik nálunk. Általában kedves, némileg kíváncsi és barátságos természetű, nyugodt macska. Ám néha csibész egy picit és van olyan is, hogy ritkán ok nélkül félénken viselkedik, vagy elbújik. Szerencsére ez nagyon ritkán fordul(t) elő. Azért ezt a fotót mutatom róla (van több is), mert ez a legviccesebb. smile Plusz ez egy különleges, ritka helyzet róla, ahogy a játékvonat sínjén kuporog, amit úgy érzek kötelező itt megmutatnom. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 7:45 am
Örülök, hogy gyűlünk! ^^ Az eddigi képek nagyon szuperek, csak így tovább!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 8:09 am
Örülök, hogy segélykérő üzenetem ilyen kreatív embert ért el. Köszönöm a Guild és magam nevében ezt a verseny és a legjobbakat kívánom! Valamint, szeretnék én is nevezni egy képpel. Bár a fotó régi, a szereplő már ismert. Az az elbűvölő és szuper-szexi pasi, akivel nyolc éve alszok egy ágyban; Frodi. Bár a kép, kicsit sötét, a pillanat megható volt és külön örülök, hogy sikerült elkapnom a géppel. Amennyiben elérek a képemmel helyezést, a nyereményem osszák szét a többi helyezett között. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2011 12:56 pm
Nagyon édes mindegyik! biggrin A vonatpályára teljesen magától feküdt oda a macsek egyébként biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|