|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2011 2:57 pm
Alchemy Gy.I.K.
Mi is az Alchemy?
-Az Alchemy, lehetővé teszi minden egyes felhasználó számára, hogy különféle tárgyakból és alapanyagokból új, eddig sohasem látott tárgyakat hozhassanak létre alkímia segítségével.
Hogyan alkothatok?
-A válasz nagyon egyszerű: szerezd meg a Formulát, melyben megtalálod a tárgy létrehozásához szükséges kellékek listáját. Amint megszerezted az összes kelléket, Craft-old azokat az Alchemy főoldalán és kész is.
Hogyan működik a Craft-olás?
-Az alapanyagok mellé ki kell fizetned egy bizonyos összeget, mely elvész, ha a Craft-olás sikertelen. Az összegyűjtött alapanyagok megmaradnak, csak az arany vész el. -Sikertelen próbálkozás esetén próbáld újra, de figyelj oda a szintedre. Bizonyos tárgyakat, csak a megfelelő szinttel tudod létrehozni.
Hogyan léphetek szintet?
-Szerezz be minél több, a szintednek megfelelő Formulát és a hozzá tartozó alapanyagokat, majd Craft-old őket. Bizonyos számú Craft-olás után szintet lépsz. A jelenlegi szintedet és tapasztalai pontjaidat megtekintheted az Alchemy főoldalán. -Csak a szintednek megfelelő, vagy egyel alacsonyabb szintű Formula Craft-olásából kapsz tapasztalati pontot! Például, ha a szinted hármas és egyes szintű Formulát Craft-olsz, abból nem kapsz tapasztalati pontot és így tovább fölfelé!
Mitől függ, hogy sikerül-e a Craft-olás?
-Mint, már említettem, a szintedtől függ első sorban, de a különböző tárgyak különböző eséllyel készülnek el. Van, amire magas az esély, hogy sikerül, másikra, pont ellenkezőleg, nagyon kevés az esély, hogy sikerül.
Hogyan szerezhetek alapanyagokat?
-Némely Formula és összetevő egyszerűen megvásárolható boltokban. Másokat, a ritkábbakat megadnak kell megtalálnod az oldal különböző részein. -Egyes alapanyagokat szerezhetsz a Daily Chance-ből, Dumpster Dive-ból vagy zOMG!-ból. Számos Formula és alapanyag a különböző Giftbox-okból megszerezhető, ezek közül kiemelendő az új és szuper ritka Golden Magical Giftbox. -Bizonyos, bonyolultabb és ritkább alapanyagokat más alapanyagokból kell transzmutálni.
Hol találom meg a hozzávalókat?
-Rengeteg hozzávaló pontos helye, vagy a módja, hogy hogyan lehet megszerezni, egyelőre nem ismert.
Az Alchemy a gazdagok játéka?
-Nem. Mindenkinek ugyan annyi esélye van alapanyagokat és Formulákat találnia, mint bárki másnak. Csak a szerencsén múlik és a leleményességen. Csak azért, mert nem vagytok gazdagok, ne adjátok fel.
Remélem segítettem valamicskét ezen kérdések megválaszolásával. Amennyiben még valamilyen kérdésetek felmerülne, vagy esetleg tippeket szeretnétek hallani, nyugodtan kérdezzetek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2011 2:58 pm
Alchemy hozzávalók
Giftbox-ok
-Számos Formula és alapanyag a régi és új Giftbox-okból szerezhető meg. -Ezeket véletlenszerűen lehet megszerezni az oldalon, de akár más tárgyakból is létre lehet ezeket hozni. -Itt láthatod azokat a dobozokat, melyek tartalmazhatnak Formulákat, vagy alapanyagokat.
Létrehozott ládák
-A szuper ritka Golden Magical Giftbox-ból újabb tárgyak hozhatóak létre, melyekből másfajta, a dobozokban nem megtalálható alapanyagokat szerezhetsz. Ezek neve: Philosopher's Cache és Alchemist's Case -Egy ilyen tárgy elkészítéséhez 10 darab Golden Magical Gifbox-ra van szükség.
-A Philosopher's Cache névre hallgató kis zsákocska kinyitásából véletlenszerűen kapsz egy újabb kis zsákot, azonban, ezek tartalmát láthatod és te választhatod ki, hogy melyik alapanyag kell belőle neked!
-Bizonyos időközönként a Daily Chance dobhat Philosopher's Cache zsákokat és Alchemist's Case ládákat! Érdemes minden nap végigcsinálni a gyűjtögetést, sosem lehet tudni mit kapsz.
Booty Grab
-Prince Enki dobhat ládikát, melyben szintén található néhány Formula és alapanyag.
Egyéb
-Az új "lite" halak drop-jai tartalmaznak néhány kevésbé drága alapanyagot. Azonban, sok más, értéktelen vackot is... -Prince Enki drop-ja tartalmaz Formula-kat és alapanyagokat is.
-A Daily Chance és Dumpster Dive szintén adhat alapanyagokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 28, 2011 2:59 pm
Alchemy Achievements
Jár a szintekért Achievement?
-Igen, jár. Minden egyes szint elérése nagy kihívás, ezért ezt meg is jutalmazzák Achievent formájában. Minden egyes szint után kapsz egy újat és 100 pontot az eddig összegyűjtöttek mellé.
Jár a tárgyakért Achievement?
-Igen, de csak bizonyos tárgyakért! Egyelőre ezek közül három ismert és ezeknek a tárgyaknak a Craft-olása nagyon nehéz és hosszadalmas folyamat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 1:34 am
Olvastam néhány fórumon, hogy trunk dobozokban is lehet néha formula! Ezután gondoltam, hogy teszek néhány próbát. A meglévő fa trunk dobozaimból 3-mat kibontottam, az egyikből pont egy formula bújt elő. Tehát szerintem Malreni ezt írd oda, ahol azt írtad, hogy a giftbox-okból is szerezhető néha formula! A zOMG-n belül hol lehet ritka hozzávalókat szerezni? Csak bizonyos helyeken bizonyos ellenfeleket ölve, vagy bárhol bármikor lehet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 4:49 am
MAlreni, picit hadd segítsek a GYIK-edben.
Az összetevők nagy része vagy zOMG-ben, vagy a Marketplace-en találhatóak meg. Van, amikor ilyen Daily Change-ből jön valami alapanyag (item), van amikor egy mostani item-csomagból van egy, ami kellhet. A receptekben benne vannak a szükséges itemek, és ha rákattintasz, akkor a Marketplace-en elfoglalt helyét megtalálod, hogy megvehesd. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 5:57 am
-Giftbox alatt értettem a következőket: Enchanted Wooden Trunk, Golden Wooden Trunk, Bronw Magical Giftbox, Blue Magical Giftbox, Pink Magical Giftbox, Golden Magical Giftbox, Pink Link.
-Az, meg, hogy a Marketplace-en megvásárolható néhány MÁSHOL megtalált alapanyag, magától értendő. Evidencuimban tartott dolgokkal nem óhajtok foglalkozni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 6:18 am
Oké Malreni, nem tudhattam, hogy giftbox-ok alatt a trunk-okat is értetted. Ugyanis a trunk az nem giftbox, így ( )-ek közé oda lehetne akár írni, hogy trunk-ok! Na de te tudod, de a 2 nem ugyanaz! És szeretnék választ kapni a kérdéseimre, amiket feljebb írtam! Tehát ha tudod rájuk a válaszokat, kérlek írd meg! Köszi.
Bocsi Kisrajczy, de az daily chance (napi esély, napi lehetőség), nem daily change (napi változás, napi csere). Igaz, a "chance" és a "change" szavak hasonlóak, de jelentésben különböznek, tehát ne keverd!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 6:35 am
zOMG! alapanyagok alatt az ellenfelektől dobott loot-okat értem. Más, kifejezetten alkímiás cuccot nem lehet onnan szerezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2011 9:26 am
Xanvie Oké Malreni, nem tudhattam, hogy giftbox-ok alatt a trunk-okat is értetted. Ugyanis a trunk az nem giftbox, így ( )-ek közé oda lehetne akár írni, hogy trunk-ok! Na de te tudod, de a 2 nem ugyanaz! És szeretnék választ kapni a kérdéseimre, amiket feljebb írtam! Tehát ha tudod rájuk a válaszokat, kérlek írd meg! Köszi. Bocsi Kisrajczy, de az daily chance (napi esély, napi lehetőség), nem daily change (napi változás, napi csere). Igaz, a "chance" és a "change" szavak hasonlóak, de jelentésben különböznek, tehát ne keverd! Köszönöm a javítást, Xanvie. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2011 3:54 pm
Malreni Hogyan működik a Craft-olás?-Az alapanyagok mellé ki kell fizetned egy bizonyos összeget, mely elvész, ha a Craft-olás sikertelen. Az összegyűjtött alapanyagok megmaradnak, csak az arany vész el. (Egyelőre csak spekuláció!) -Sikertelen próbálkozás esetén próbáld újra, de figyelj oda a szintedre. Bizonyos tárgyakat, csak a megfelelő szinttel tudod létrehozni. Ma próbáltam Craftolni a pie event itemet, és hát először nem sikerült, és majdnem le is fordultam a székről + kis híján sírógörcsöt kaptam, mikor végül újrafrissült az oldal, és láttam, hogy nem vesztek el a formulák. 3nodding Másodjára már sikerült a Craft. whee Edit: Quote: Formula 1: LIMITED EDITION Golden Magical Giftbox Nicely done, Gaia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2011 9:09 am
Tegnap este 5 Golden Magical Giftbox-ot állítottam össze. Sajnálom, hogy nem csináltam róla képet, nagyon szép látvány volt. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2011 1:09 pm
Malreni Tegnap este 5 Golden Magical Giftbox-ot állítottam össze. Sajnálom, hogy nem csináltam róla képet, nagyon szép látvány volt. xd Azóta 12-nél járok, de a 13. kifog rajtam... Ez a szám nem szerencsés...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2011 6:45 am
Én is kipróbáltam egy et. Megcsinálni is sikerült jó móka ez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2011 4:54 pm
Frissítettem az első oldal leírásait néhány új tudnivalóval. Jó Alkímiát mindenkinek! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 12, 2011 7:15 pm
Nah... 15 Golden Magical Giftbox csücsül jelenleg az inventory-mban. Azt hiszem, leállhatok... >: D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |