|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2011 2:48 am
Vannak bizonyos szokások, betegségek, mozdulatok, amik "csak rád" jellemzőek?
Én: Ivás közben mindig számolom hány kortynál tartok Ha meglátok az utcán egy cigicsikket, ami nincs rendesen elnyomva és még füstölög rálépek Elég durván kitudom fordítani a kézfejem Az utolsó falatot, vagy kortyot mindig meghagyom a kajából, italból Ha beindítom a porszívót elkezdek énekelni Tudom utánozni Donald kacsa beszédét A pólóm hajlamos vagyok a fejemre húzni és a lyukon kinézve netezni biggrin Színtévesztő vagyok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2011 9:14 am
Hűha.... hát
-tejcukor érzékeny vagyok -nem veszek egymás után két ugyan olyan hajfestéket -van hogy ha sokat állok egy helyben akkor megkocogtatom időnként mindkét cipőm orrát 3szor a padlón -mániákus kreativitásomat úgy élem ki, hogy van hogy hetente új technikát tanulok -ha gépelek és az ember szót kell leírnom első nekifutásnak mindig meber-t írok -ha több félét szedtem magamnak valamilyen kajából, akkor amelyik a legjobban ízlik abból hagyok a legvégére egy falatot, hogy azzal zárjak -ha veszek gaian egy itemet és egyszer felvettem akkor nem adom el soha (hörcsög módi biggrin ) -van egy szeder mintájú anyajegykupac a bal bokámon belül -meg van egy tattoo-m is a bal csuklómon :3
Hát most ennyi jutott eszembe, de ha lesz még valami bővítem ezt a postot :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2011 9:45 am
Én...
- Ha valamilyen keményebb játékkal játszok akkor félek attól, hogy meghalok a játékban. - Miután lefürödtem és ki kell sürgősen mennem a fürdőből akkor a kiállón totyogok és csúszkálok vele nehogy egy hátast dobjak a kövön. - A pupillámat akaratomból tudom mozgatni így összeszűkíteni és kitágítani tudom. - Mikor busszal utazok a 3. ajtónál szállok fel és a körforgóba állok (persze ha tele van akkor nem, de oda szokásom menni) - Ha az egyik kezem vizes lesz, akkor a másik kezemet is muszáj bevizeznem. - A bal bordám kicsit kijjebb van mint a másik és tök érdekes a tapintása. - A hüvelykujjaimat elég érdekesen hátra tudom hajlítani. - A bal bokám mindig kattog ha körözök a lábfejemmel. - Ha a fejemet balra döntöm, akkor szúrást érzek a nyakamban. - A bal lábamon a térdkalácsot balra mozdítva simán kiugrasztom a helyéről (mert volt régebben egy kisebb balesetem és nem olyan mint régi állapotában) - Szeretem, ha minél több lyuk van a fülemben. Összesen 11-szer lett kilyukasztva, amiből mára sajnos csak 8 van meg.
Most csak ennyi jutott eszembe smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2011 3:57 am
Hehe, érdekes téma. smile Lol napsugar, az ember elírásodról a member (tagság) szó jutott eszembe, a cipőd orráról 3-szór a padlón kocogtatásról az Ózból az jutott eszembe, mikor Dorothy a végén 3-szor üti össze a sarkait. biggrin Néha én is finomabb falatokkal zárok. Főleg pizzaevésnél, legutoljára hagyom a számomra legcsinibb szeletet. wink
Na nézzük csak rám milyen egyéni dolgok jellemzőek: A jobb bokám aljának a külső oldalát általában gyakran tudom roppantani hanggal együtt, a jobb lábamon a mutató és a mellette lévő következő lábujjamat egymástól független előre-hátra pózba tudom mozdítani kézi segítség nélkül, mikor békaúszásban úszok, akkor általában a jobb lábam lábfejével rendesen megy, ám a bal lábam lábfejével valahogy automatikusan mindig lefelé majdnem spiccelve megy csak (nem tudom miért, anno próbáltam néhányszor azzal is rendesebben, de nem igazán ment sose), némely kajáknál szeretem a sósat és édeset együtt és nagy hirtelen nyeléssel csak úgy tudom olykor direkt pici korgásra bírni a gyomromat. smile
Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Ha még lesz valami és ha nem felejtem el, akkor írok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 21, 2011 7:32 am
Ebből én sem maradok ki. biggrin
- Feltűnési viszketegségem van elég sűrűn - Nagyon erős vagyok, de néha nem tudom hol van a határa erőmnek (néha kicsit túl nagy erőt használok) - Pankrációzok biggrin - Nagy a fájdalom küszöböm, de nem szeretem mikor a pattanásokat nyomják ki rajtam. - Túlságosan szeretek mindenféle témába bele szólni (élőben) - Csoki nélkül nem bírok ki 3 több napot. (megoldom, hogy kaphassak) - Szeretem nagyon a szerepjátékokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 21, 2011 9:59 am
Tyűűű fura szokásaim sok van, szóval lehet én is később bővítem majd a listám biggrin De addig is a befutók:
- Mikor megyek le a lépcsőn a jobb bokám mindig kattog - Erős megfelelési kényszerem van XP - Az ujjaim nagyon hajlékonyak, ahogy a térdízületeim is - A vagyok szót majdnem mindig vgayok-ként írom XD - A túró rudinak szeretem mindig utoljára hagyni a csokiját XD - Egy animéért képes vagyok éveken keresztül rajongani - Tudom utánozni a Murloc-okat biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 6:31 am
ügyes próbálkozás Napsugár, de mindenki a végére hagyja a legfinomabb falatot biggrin na lássuk csak: - karórákat gyűjtök, minden nap a hangulatomhoz illő órát választok, és ahhoz keresek valami ruhát xd - mindig a könyv végét olvasom el először, utána kezdek bele az egészbe -nem szeretem a sebességet, útálok utazni minden járművön, néha még a villamoson is rosszul leszek a sebességtől xp - minden reggel elmegyek egy szobor mellett és minden alkalommal hangosan köszönk neki (csak akkor néznek lököttnek, ha valaki meghallja) -tökéletesen emlékszem minden haszontalan dologra, de képtelen vagyok visszaemlékezni az általános iskolai tanárjaim nevére (elég ciki volt osztálytalálkozón) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 8:52 am
- Ha gyorsan kell írjak, vagy precízen akarok írni/rajzolni, akkor kinyújtom a nyelvem vagy pampogok a számmal. - Nem merek úgy az ágyban aludni, hogy a hátam ne a falnak legyen, mert félek. - Ha érzem, hogy gáz rész jön a filmben vagy elkapcsolok vagy bedugom a fülem és becsukom a szemem. - Ha sétálok, számolom hányszor léptem a jobb lábammal és hányszor a ballal és ha valamelyikkel többet léptem, azt a másikon leugrálom. - A kávét csak úgy vagyok hajlandó meginni, ha a 3/4 tej, van benne sok cukor, kakaópor és cappucino por.
Van még 1, de azt inkább nem mondom. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 11:54 am
Chika: Az egyedül alvásos cucc? biggrin meg az undi dolgoktól való félelmed >w< A többi dolgodat nem is nagyon tudtam, te lány >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 10:37 am
-Ha itthon vagyok, óránkként kimegyek megmosni az arcom. -Ha reggel felkelek, addig nem dugul ki a jobb fülem, míg nem eszek valamit és helyre nem billen a cukrom. -Az egyik pupillám néha tágabbra van nyílva, mint a másik. (Igen, ilyenkor küld el a neurológus EEG-re, MR-re és még vagy kilencmillió más vizsgálatra...) -Szeretek fantáziálni arról, hogy hogyan fogadnák a barátaim a halálhírem. -Mindig a dolgok lehető legrosszabb végkimeneteléből indulok ki. -A teámba, sosem rakok citromlevet. -Hajlamos vagyok magában megenni a kígyóuborkát. Néha több egész uborkát egymás után... Szeretem a kígyóuborkát... De bármilyen uborkasalátát nem vagyok hajlandó megenni. -Szeretem meghökkenteni az embereket olyan dolgokkal, amiket az átlag tabunak tekint. -Ha részeg vagyok, mindig elrontom a hangulatot valamivel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 10:53 am
Hime_Yura Chika: Az egyedül alvásos cucc? biggrin meg az undi dolgoktól való félelmed >w< A többi dolgodat nem is nagyon tudtam, te lány >.> Igaz, ott a pont. Javítok: Semmi biológiával és emberi szervezettel való dolgot nem hallgatok meg! Fújj, hánynom kell tőle. D: (Még a saját véremtől is a padlón vagyok...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 6:12 am
- Mióta olvastam a Setét torony sorozatot (Stephen King), ha lehet összeadom a számokat, amiket nap közben látok. Pl.: rendszám, vagy akármi - Az ásványvizes palackban maradt kevéske vizet nem iszom meg. - Van egy anyajegy a tenyeremen. - Csak takaróval tudok aludni. - Nyilvános helyen nem merek elaludni, mert félek ilyen kiszolgáltatott lenni, vagy hogy horkolni kezdek. - Még sosem tört el semmim, és soha nem csípett meg méh. - Ha hazaérek, az első dolgom, hogy kezet mosok. - A Gyrost, mindig Gyorsnak olvasom először. - Ha csuklom, mindig a pohár másik oldaláról iszom, hogy elmúljon. Mint ebben a videóban a pasi: http://www.youtube.com/watch?v=MgeG4Ahk1ow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 8:47 am
Na, egy pár dolgot magamról is.:
- sokszor magamban éneklek úgy, hogy mások is hallják (pl. buszon, ha mellettem ül valaki) - bitangjól tudok beatbox-olni (nem proooo-szinten) - Tudom utánozni Anti bácsi hangját, Kisame hangját az EgyAkatsukisÉletéből - néha vannak hülye beszólásaim (pl.: " Hey yo ******! ... ", a Kertvárosi gettó-szerű hangzással) - eléggé rosszul tudok csajozni, de vannak néha jó mondataim (mesterem Barney Stinson, tőle van ez.: " Sziaaaa, 2 személyes névmást tudok. Azt, hogy TE meg ÉN " ) - mindíg jobb lábbal kezdem a sétát. smile - drift-fanatikus vagyok, de nem csak az alap-szinteken ... - sok olyan dologra emlékezek, amire más nem, de a volt osztálytársaim nevére nem emlékszek (vagyis nem mindre) ... sweatdrop
Ha van valami, bővítem. emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 12:50 pm
Na jó, én is... valamennyit smile - Szeretek feliratokat gyártani (videókhoz), főleg ha én is jobban meg akarom érteni, amit mondanak ill. ha úgy érzem, hogy esetleg másokat is érdekelne, főleg a (magyar) fiatalabbakat, akik még tanulják az angolt. Néha angol feliratot is csinálok. - Tudom mozgatni a füleimet "előre-hátra", ilyenkor a szemüvegem is velük mozog egy picit (persze mások is tudják, akit érdekelne, google-n keressen rá arra, hogy "wiggle ears"). - Szeretek külföldi ismerősök kedvéért és nyelvek iránti érdeklődésből néhány szót/mondatot más nyelvekből megtanulni, pl. söber (barát észtül), gusto ko ng pusa ("szeretem a cicákat" fillipinóul) stb. - Elvileg a hátam 98-99%-át elérem a kezemmel (felülről ill. oldalról). - Ez se túl ritka: abszolút hallásom van, rögtön feltűnik, ha egy zeneszám más hangmagasságon van játszva, mint az általam megszokott eredeti felvétel az adott zenéből pédául ill. anno énekkaron is "észrevettem". - Előzőhöz kötődik: Nemigen tudom megmondani a zongorán melyik melyik hang (C D E F stb.) de meg tudom találni a megfelelő hangokat visszaemlékezés útján (igaz nem mindig előszörre találom meg a megfelelő billentyűt de észreveszem ha az a rossz/jó). - A laptopon való gépelgetés által idővel megtanultam/elkezdtem főként mutató-, középső- és néha hüvelykujjakkal is gépelni. Tehát ez nem a 10 ujjas módszer, de ugyanúgy jobb kéz jobb oldalt gépel bal kéz baloldalt bár néha picit keresztbe is. Mára már úgy... közepesen gyorsabban megy, billentyűzettől is függ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 6:16 pm
Eszembe jutott még egy furcsa szokásom. Ha meg kell szaporázni a lépteim, például, ha busz után kell futni, vagy a barátaim mögött kullogva lemaradok, mindig, amint elkezdek gyorsabban lépkedni, olyan fura hangot adok, mintha azt mondogatnám, hogy: tik tik tik tik tik.
Nem tudom honnan ered ez a "szokásom".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|