Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Dolgok, amiket csak te csinálsz Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 2:48 am

Vannak bizonyos szokások, betegségek, mozdulatok, amik "csak rád" jellemzőek?

Én:
Ivás közben mindig számolom hány kortynál tartok
Ha meglátok az utcán egy cigicsikket, ami nincs rendesen elnyomva és még füstölög rálépek
Elég durván kitudom fordítani a kézfejem
Az utolsó falatot, vagy kortyot mindig meghagyom a kajából, italból
Ha beindítom a porszívót elkezdek énekelni
Tudom utánozni Donald kacsa beszédét
A pólóm hajlamos vagyok a fejemre húzni és a lyukon kinézve netezni biggrin
Színtévesztő vagyok
PostPosted: Thu Aug 18, 2011 9:14 am

Hűha.... hát

-tejcukor érzékeny vagyok
-nem veszek egymás után két ugyan olyan hajfestéket
-van hogy ha sokat állok egy helyben akkor megkocogtatom időnként mindkét cipőm orrát 3szor a padlón
-mániákus kreativitásomat úgy élem ki, hogy van hogy hetente új technikát tanulok
-ha gépelek és az ember szót kell leírnom első nekifutásnak mindig meber-t írok
-ha több félét szedtem magamnak valamilyen kajából, akkor amelyik a legjobban ízlik abból hagyok a legvégére egy falatot, hogy azzal zárjak
-ha veszek gaian egy itemet és egyszer felvettem akkor nem adom el soha (hörcsög módi biggrin )
-van egy szeder mintájú anyajegykupac a bal bokámon belül
-meg van egy tattoo-m is a bal csuklómon :3

Hát most ennyi jutott eszembe, de ha lesz még valami bővítem ezt a postot :3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu Aug 18, 2011 9:45 am

Én...

- Ha valamilyen keményebb játékkal játszok akkor félek attól, hogy meghalok a játékban.
- Miután lefürödtem és ki kell sürgősen mennem a fürdőből akkor a kiállón totyogok és csúszkálok vele nehogy egy hátast dobjak a kövön.
- A pupillámat akaratomból tudom mozgatni így összeszűkíteni és kitágítani tudom.
- Mikor busszal utazok a 3. ajtónál szállok fel és a körforgóba állok (persze ha tele van akkor nem, de oda szokásom menni)
- Ha az egyik kezem vizes lesz, akkor a másik kezemet is muszáj bevizeznem.
- A bal bordám kicsit kijjebb van mint a másik és tök érdekes a tapintása.
- A hüvelykujjaimat elég érdekesen hátra tudom hajlítani.
- A bal bokám mindig kattog ha körözök a lábfejemmel.
- Ha a fejemet balra döntöm, akkor szúrást érzek a nyakamban.
- A bal lábamon a térdkalácsot balra mozdítva simán kiugrasztom a helyéről (mert volt régebben egy kisebb balesetem és nem olyan mint régi állapotában)
- Szeretem, ha minél több lyuk van a fülemben. Összesen 11-szer lett kilyukasztva, amiből mára sajnos csak 8 van meg.

Most csak ennyi jutott eszembe smile
PostPosted: Fri Aug 19, 2011 3:57 am

Hehe, érdekes téma. smile Lol napsugar, az ember elírásodról a member (tagság) szó jutott eszembe, a cipőd orráról 3-szór a padlón kocogtatásról az Ózból az jutott eszembe, mikor Dorothy a végén 3-szor üti össze a sarkait. biggrin Néha én is finomabb falatokkal zárok. Főleg pizzaevésnél, legutoljára hagyom a számomra legcsinibb szeletet. wink

Na nézzük csak rám milyen egyéni dolgok jellemzőek:
A jobb bokám aljának a külső oldalát általában gyakran tudom roppantani hanggal együtt, a jobb lábamon a mutató és a mellette lévő következő lábujjamat egymástól független előre-hátra pózba tudom mozdítani kézi segítség nélkül, mikor békaúszásban úszok, akkor általában a jobb lábam lábfejével rendesen megy, ám a bal lábam lábfejével valahogy automatikusan mindig lefelé majdnem spiccelve megy csak (nem tudom miért, anno próbáltam néhányszor azzal is rendesebben, de nem igazán ment sose), némely kajáknál szeretem a sósat és édeset együtt és nagy hirtelen nyeléssel csak úgy tudom olykor direkt pici korgásra bírni a gyomromat. smile

Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Ha még lesz valami és ha nem felejtem el, akkor írok.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Aug 21, 2011 7:32 am

Ebből én sem maradok ki. biggrin

- Feltűnési viszketegségem van elég sűrűn
- Nagyon erős vagyok, de néha nem tudom hol van a határa erőmnek (néha kicsit túl nagy erőt használok)
- Pankrációzok biggrin
- Nagy a fájdalom küszöböm, de nem szeretem mikor a pattanásokat nyomják ki rajtam.
- Túlságosan szeretek mindenféle témába bele szólni (élőben)
- Csoki nélkül nem bírok ki 3 több napot. (megoldom, hogy kaphassak)
- Szeretem nagyon a szerepjátékokat.
PostPosted: Sun Aug 21, 2011 9:59 am

Tyűűű fura szokásaim sok van, szóval lehet én is később bővítem majd a listám biggrin
De addig is a befutók:

- Mikor megyek le a lépcsőn a jobb bokám mindig kattog
- Erős megfelelési kényszerem van XP
- Az ujjaim nagyon hajlékonyak, ahogy a térdízületeim is
- A vagyok szót majdnem mindig vgayok-ként írom XD
- A túró rudinak szeretem mindig utoljára hagyni a csokiját XD
- Egy animéért képes vagyok éveken keresztül rajongani
- Tudom utánozni a Murloc-okat biggrin

Az Timmy

Kind Miko

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sat Oct 01, 2011 6:31 am

ügyes próbálkozás Napsugár, de mindenki a végére hagyja a legfinomabb falatot biggrin
na lássuk csak:
- karórákat gyűjtök, minden nap a hangulatomhoz illő órát választok, és ahhoz keresek valami ruhát xd
- mindig a könyv végét olvasom el először, utána kezdek bele az egészbe
-nem szeretem a sebességet, útálok utazni minden járművön, néha még a villamoson is rosszul leszek a sebességtől xp
- minden reggel elmegyek egy szobor mellett és minden alkalommal hangosan köszönk neki (csak akkor néznek lököttnek, ha valaki meghallja)
-tökéletesen emlékszem minden haszontalan dologra, de képtelen vagyok visszaemlékezni az általános iskolai tanárjaim nevére (elég ciki volt osztálytalálkozón) sweatdrop
PostPosted: Sat Oct 01, 2011 8:52 am

- Ha gyorsan kell írjak, vagy precízen akarok írni/rajzolni, akkor kinyújtom a nyelvem vagy pampogok a számmal.
- Nem merek úgy az ágyban aludni, hogy a hátam ne a falnak legyen, mert félek.
- Ha érzem, hogy gáz rész jön a filmben vagy elkapcsolok vagy bedugom a fülem és becsukom a szemem.
- Ha sétálok, számolom hányszor léptem a jobb lábammal és hányszor a ballal és ha valamelyikkel többet léptem, azt a másikon leugrálom.
- A kávét csak úgy vagyok hajlandó meginni, ha a 3/4 tej, van benne sok cukor, kakaópor és cappucino por.

Van még 1, de azt inkább nem mondom. >w<

Carbon Heart

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat Oct 01, 2011 11:54 am

Chika: Az egyedül alvásos cucc? biggrin meg az undi dolgoktól való félelmed >w<
A többi dolgodat nem is nagyon tudtam, te lány >.>
PostPosted: Tue Oct 04, 2011 10:37 am

-Ha itthon vagyok, óránkként kimegyek megmosni az arcom.
-Ha reggel felkelek, addig nem dugul ki a jobb fülem, míg nem eszek valamit és helyre nem billen a cukrom.
-Az egyik pupillám néha tágabbra van nyílva, mint a másik. (Igen, ilyenkor küld el a neurológus EEG-re, MR-re és még vagy kilencmillió más vizsgálatra...)
-Szeretek fantáziálni arról, hogy hogyan fogadnák a barátaim a halálhírem.
-Mindig a dolgok lehető legrosszabb végkimeneteléből indulok ki.
-A teámba, sosem rakok citromlevet.
-Hajlamos vagyok magában megenni a kígyóuborkát. Néha több egész uborkát egymás után... Szeretem a kígyóuborkát... De bármilyen uborkasalátát nem vagyok hajlandó megenni.
-Szeretem meghökkenteni az embereket olyan dolgokkal, amiket az átlag tabunak tekint.
-Ha részeg vagyok, mindig elrontom a hangulatot valamivel.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Carbon Heart

PostPosted: Tue Oct 04, 2011 10:53 am

Hime_Yura
Chika: Az egyedül alvásos cucc? biggrin meg az undi dolgoktól való félelmed >w<
A többi dolgodat nem is nagyon tudtam, te lány >.>

Igaz, ott a pont. Javítok:
Semmi biológiával és emberi szervezettel való dolgot nem hallgatok meg! Fújj, hánynom kell tőle. D: (Még a saját véremtől is a padlón vagyok...)
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 6:12 am

- Mióta olvastam a Setét torony sorozatot (Stephen King), ha lehet összeadom a számokat, amiket nap közben látok. Pl.: rendszám, vagy akármi
- Az ásványvizes palackban maradt kevéske vizet nem iszom meg.
- Van egy anyajegy a tenyeremen.
- Csak takaróval tudok aludni.
- Nyilvános helyen nem merek elaludni, mert félek ilyen kiszolgáltatott lenni, vagy hogy horkolni kezdek.
- Még sosem tört el semmim, és soha nem csípett meg méh.
- Ha hazaérek, az első dolgom, hogy kezet mosok.
- A Gyrost, mindig Gyorsnak olvasom először.
- Ha csuklom, mindig a pohár másik oldaláról iszom, hogy elmúljon. Mint ebben a videóban a pasi: http://www.youtube.com/watch?v=MgeG4Ahk1ow

Riguna

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 8:47 am

Na, egy pár dolgot magamról is.:

- sokszor magamban éneklek úgy, hogy mások is hallják (pl. buszon, ha mellettem ül valaki)
- bitangjól tudok beatbox-olni (nem proooo-szinten)
- Tudom utánozni Anti bácsi hangját, Kisame hangját az EgyAkatsukisÉletéből
- néha vannak hülye beszólásaim (pl.: " Hey yo ******! ... ", a Kertvárosi gettó-szerű hangzással)
- eléggé rosszul tudok csajozni, de vannak néha jó mondataim (mesterem Barney Stinson, tőle van ez.: " Sziaaaa, 2 személyes névmást tudok. Azt, hogy TE meg ÉN " )
- mindíg jobb lábbal kezdem a sétát. smile
- drift-fanatikus vagyok, de nem csak az alap-szinteken ...
- sok olyan dologra emlékezek, amire más nem, de a volt osztálytársaim nevére nem emlékszek (vagyis nem mindre) ... sweatdrop

Ha van valami, bővítem. emotion_awesome
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 12:50 pm

Na jó, én is... valamennyit smile
- Szeretek feliratokat gyártani (videókhoz), főleg ha én is jobban meg akarom érteni, amit mondanak ill. ha úgy érzem, hogy esetleg másokat is érdekelne, főleg a (magyar) fiatalabbakat, akik még tanulják az angolt. Néha angol feliratot is csinálok.
- Tudom mozgatni a füleimet "előre-hátra", ilyenkor a szemüvegem is velük mozog egy picit (persze mások is tudják, akit érdekelne, google-n keressen rá arra, hogy "wiggle ears").
- Szeretek külföldi ismerősök kedvéért és nyelvek iránti érdeklődésből néhány szót/mondatot más nyelvekből megtanulni, pl. söber (barát észtül), gusto ko ng pusa ("szeretem a cicákat" fillipinóul) stb.
- Elvileg a hátam 98-99%-át elérem a kezemmel (felülről ill. oldalról).
- Ez se túl ritka: abszolút hallásom van, rögtön feltűnik, ha egy zeneszám más hangmagasságon van játszva, mint az általam megszokott eredeti felvétel az adott zenéből pédául ill. anno énekkaron is "észrevettem".
- Előzőhöz kötődik: Nemigen tudom megmondani a zongorán melyik melyik hang (C D E F stb.) de meg tudom találni a megfelelő hangokat visszaemlékezés útján (igaz nem mindig előszörre találom meg a megfelelő billentyűt de észreveszem ha az a rossz/jó).
- A laptopon való gépelgetés által idővel megtanultam/elkezdtem főként mutató-, középső- és néha hüvelykujjakkal is gépelni. Tehát ez nem a 10 ujjas módszer, de ugyanúgy jobb kéz jobb oldalt gépel bal kéz baloldalt bár néha picit keresztbe is. Mára már úgy... közepesen gyorsabban megy, billentyűzettől is függ.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Dec 10, 2011 6:16 pm

Eszembe jutott még egy furcsa szokásom. Ha meg kell szaporázni a lépteim, például, ha busz után kell futni, vagy a barátaim mögött kullogva lemaradok, mindig, amint elkezdek gyorsabban lépkedni, olyan fura hangot adok, mintha azt mondogatnám, hogy: tik tik tik tik tik.

Nem tudom honnan ered ez a "szokásom".
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas