|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2011 2:12 am
Po długich przemyśleniach stwierdzam, że gaia to portal społecznościowy. Własny profil, znajomi. I była dużo wcześniej niż nk i facebook itp. I tak się zastanawiam, jak to się stało, że facebook jest taki popularny, a gai się nie udało. TO znaczy też ma dużo użytkowników, ale to już nie ta skala. Może gdyby przetłumaczyć ją na inne języki. Na pewno było by łatwiej gdyby była po Polsku. Na gai jest dużo fajnych rozwiązań, na przykład townsy i własne domki. Można zrobić grupową imprezę w chacie kumpla smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2011 11:49 am
ja jestem zdecydowanie za gaia. nie lubie facebooka jest jakis sztywny... jakis nie taki dla mnie, gaia jest kolorowa miła dla oka, można miec jakis cel, pokazać sie z innej strony - ubieranie avików.
nasza klasa? tez nic ciekawego tyle by ogladac zdjecia znajomych...
GAIA rullezz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2011 1:22 pm
Nie każdy jest fanem takiej stylistyki jaka panuje na Gai. Facebook i NK mają łatwy dostęp i banalnie prosty system dodawania wszelkich zdjęć, komentarzy itp., itd..
Po za tym... wyobrażacie sobie tutaj na gai jakiegoś macho dresa, który ubiera swoją hmmm postać (laleczkę) w jakieś ubranka, które zdobył chodząc po forach lub robiąc słodkie rzeczy takie jak łowienie ryb? No a na takim facebooku może wstawić swoje super zdjęcie klaty, auta czy czego kolwiek i grać spokojnie w coś w stylu farm ville nie tracąc na tym nic ze swojego macho wyglądu i stylu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|