|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2011 3:49 am
Részben bizonyos események, részben bátorítás "vett rá" eme topik létrehozatalára. Tehát itt arról lehet írni, mesélni, esetleg képet is mutatni, hogy milyen ismert emberrel találkoztatok, legyen az illető zenész, színész, művész, író, tv-s illetve rádiós személyiség stb. akár hazánkból, akár külföldről. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2011 3:52 am
Kezdeném a sort egyébként, de úgy érzem picit (vagy nem picit?) egoista lenne a dolog sweatdrop Egyelőre várok és átadom a szót itt mindenkinek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2011 7:05 am
Én Nagy Bandó Andrást láttam már Pécsett többször is (legutóbb húsvétkor dedikálta az egyik könyvét)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2011 7:12 am
Egyszer láttuk a Szulák Andreát a Váci utcában, és a Hadházit meg a Trabarnát az Allee-ban. 3nodding
De nem volt semmi különös, nem szólítottam meg egyiket sem, mert nem szeretem letámadni őket, csak azért mert ismertek. Szabadnapján nem szép dolog csesztetni az embert. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2011 7:40 am
Molylepke Egyszer láttuk a Szulák Andreát a Váci utcában, és a Hadházit meg a Trabarnát az Allee-ban. 3nodding De nem volt semmi különös, nem szólítottam meg egyiket sem, mert nem szeretem letámadni őket, csak azért mert ismertek. Szabadnapján nem szép dolog csesztetni az embert. 3nodding Ó az jó smile Teljesen megértem. Én se támadnám le őket, és meg lehet kövezni de részben a bátortalanságom miatt is. sweatdrop De azért is, mert nem vagyok fanatikus, tisztelem őket, ők is hétköznapi emberek, akik lehetnek elfoglaltak stb. Nojó én is mondom smile Összesen három alkalommal volt szerencsém a Beugró színészeihez és Novák Péterhez, de nem mindegyiküket láttam minden alkalommal. Az egyik alkalomnál egy ismerőssel együtt kértünk néhány közös fotót, persze diszkréten és nagyon rendesek voltak, beleegyeztek, nem volt gond smile Aztán Bochkor Gábort és Bessenyei Pétert láttam valamelyik régi Red Bull Air Race-n és most a Bumeráng Mosolyturnéján a szokásos Bumeráng-triót (Bochkor, Voga, Boros) smile Néha kijöttek a kordonhoz a szünetek alatt. Ja és régen egy nyaralásnál amikor kisebb voltam, barátkoztam egy idősebb hölgy kiskutyájával és anyukám utólag az elköszönés után mondta, hogy Psota Irén volt az... Igaz szinte(?) nem is tudtam akkor, hogy ki ő. És... volt olyan szerencsénk anyukámmal, hogy egy sci-fi klub meghívott ide két scifi színészt, velük is találkoztunk, egyikük a Csillagkapu Atlantiszból, másikuk a Battlestar Galacticából (Csillagközi Rombolók), ill. a Hősök-ből. Rendesek voltak ők is smile Nemrég meg két ismerőssel elmentem egy Üvegtigris 3 dedikálásra, melyen ott volt Rudolf Péter, Reviczky Gábor és Horváth Lajos Ottó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2011 12:43 am
Mi is láttuk Hadházit a debreceni Interspar-ban biggrin de mi se mentünk oda, nem akartuk zaklatni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2011 12:22 pm
Pataki Atilla a szomszédom biggrin Néha hallani ahogy gyakorolnak. Meg többször találkozok vele mikor kutyát sétáltatok. (bár régen sétáltattam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2011 1:22 pm
Jött egy elmebeteg ötletem és a Kálvin tértől hazasétáltam Újpestre. Az Árpád-hídhoz közeledve elsétáltam egy angyalföldi lakópark mellett, ahol előttem 3 méterrel szállt ki a kocsijából Kiss Ádám. Elcammogott mellettem én meg talán a fáradtság miatt csak 5 mp múlva fogtam fel, hogy kit is láttam biggrin
Ja és ugyanabba a suliba járatta a lányait autó-stohl andrás, mint ahová én jártam, úgyhogy hozzá is volt szerencsém.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2011 2:15 pm
Elfelejtettem egyvalakit: Kassai Károly, egy találkozóra hívták meg ( egy szinkronszerepe miatt). smile Jófej volt és mesélt 1-2 vicces történetet (pl az Aladdinnal kapcs. ahol Jágót szinkronizálta).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2011 9:10 am
Nekem egy ilyen esetem volt biggrin Egyik régi conom után buszra szálltunk, hogy elmenjünk szálláshelyünkre. Én agyilag teljesen zsibbadt voltam és aludtam a buszon. Az egyik megállónál felriadtam és kinéztem az ablakon. Egy fekete hajú srác integetett nekem én meg kómásan mosolyogtam rá és visszaintegettem. Köbö 5 másodperc múlva megkérdeztem a velem utazókat, hogy: Hé....... ez ki a fene volt? És a válasz: Én tudom, tudom... Az Anti Fitness Club énekese! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2011 12:01 pm
III Slash III Ja és ugyanabba a suliba járatta a lányait autó-stohl andrás, mint ahová én jártam, úgyhogy hozzá is volt szerencsém. Ne-ne-ne-ne-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! xd Kész, ezzel sikerült mára teljesen lefárasztanod. xd Amúgy eszembe jutott még egy: A Barátok közt Hoffer Józsiját (Körtvélyessy Zsolt) többször is láttuk a Deák téri Match-ban. biggrin Őt se birizgáltuk meg, csak láttuk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2011 8:25 am
Most csütörtökön volt egy tökjó program az ELTE BTK-n, ahol celebekkel kapcsolatos dolgokat, szituációkat parodizáltak Beugró játékokban és meg volt hívva rá Rudolf Péter és Pokorny Lia. Ők és néhány előre kiválasztott hallgató játszottak a szituációkban, nagyon jó volt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2011 11:24 pm
Én és néhány barátom együtt énekeltünk Zsédával a Bosch cég vezérigazgatójának most csütörtökön. Nagyonn jóó volt!!!! heart De ezen kívül énekeltünk együtt Balásy Bettivel és Varga Ferivel is, továbbá egy villamoson utaztam Fluor Tamással biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2011 7:58 am
Az utolsót, a helyedben én inkább letagadtam volna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2011 11:30 am
Malreni Az utolsót, a helyedben én inkább letagadtam volna... xd tudom mit érzel!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|