Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Anime Player

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Tetszik az új Anime Player?
  Igen, nagyon jó :D
  Nem igazán tetszik...
  Nem tudom, még nem láttam
View Results

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Wed Mar 23, 2011 10:01 am

Nem tudom, hogy mindenki észrevette-e már, de A Forums fülön belül van egy új kis videólejátszó, ahol egy animét lehet megtekinteni, aminek a neve Tactics. Én még nem néztem bele, de érdekes lehet, ha lesz rá időm belekukkantok smile Aki látta, az mit szól hozzá, meg úgy az egész ötlethez? smile Szerintem jó biggrin
PostPosted: Wed Mar 23, 2011 1:13 pm

Ahogy így nézegettem, úgy viszonyul ez a sorozat az aminékhez, mint a Film+-on leadott filmek a rendes filmekhez. biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Mar 24, 2011 10:14 am

Ha jól emlékszem, nemrég egy announcement-ben közölték először. Vagy a Developer Alerts-ben, már nem tudom biztosan. Na mindegy, nem annyira fontos. Szerintem érdekes ötlet ez az Anime Player, bár még szokatlan és nem lettem rajongója. A Tactics 1. epizódnak a elejébe belenéztem 1-2 percre, majd elléptem onnan, gondoltam máskor kezdem el nézni. Gondolom az utóbbi és híresebb animéket fogják erre a csatornára feltenni időnként a Gaia szerkesztői. Lehetne akár majd szavazás is, hogy mely anime sorozat kerüljön fel legközelebb. Ez persze ritka lenne. Mármint úgy értem, nem itt a guild-ban, hanem globálisan a Gaia-n a szerkesztők által egy erre létrehozott fórumon. Aztán majd kérdés mikor elkezdem nézni a sorozatot, hogy az első néhány epizódja alapján mennyire fog lekötni, ha leköt majd egyáltalán. Mert hát nem biztos, de majd kiderül.
PostPosted: Thu Mar 24, 2011 10:58 am

Szerintem pont, hogy nem a nagyokat rakják majd ide be, hanem az ismeretleneket. Egyetlen cégnek sem éri meg, hogy ingyen (vagy éppen olcsón) eladja a jogokat a gaianak (mert ők biztos nem veszik meg milliókért) Ingyen meg azért nem éri meg a cégeknek, mert aki ki a fene megy el moziba, veszi meg a DVD-t meg blueray-t ha egyszer itt ingyen egyszerűen meg tudja nézni!?

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Mar 24, 2011 1:42 pm

Igaz. És a net jó terep a névtelenebb animék/mangák híresebbé válásának pl a Hetalia is webmangaként kezdte, ma meg már milyen népszerű.
PostPosted: Sat Mar 26, 2011 2:50 pm

napsugar
Ingyen meg azért nem éri meg a cégeknek, mert aki ki a fene megy el moziba, veszi meg a DVD-t meg blueray-t ha egyszer itt ingyen egyszerűen meg tudja nézni!?

Én-én-én-én! *veszettül jelentkezik*
Én vagyok olyan hülye, hogy ha jó a cucc, akkor megveszem eredetiben. Persze, csak akkor, ha olyan minőségben is adják ki... (én személy szerint odavagyok a díszdobozos, extrákkal tömött változatokért 4laugh ).
Ha képesek igénytelenül kiadni, akkor annál még az is jobb, ha letöltöm. 3nodding

Amúgy meg igen, a Player-nél elég valószínű, hogy no-name címeket kapunk, vagy max 1 nagyobb nevet, hogy azért rákattintsunk a player linkjére... biggrin

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Mar 26, 2011 5:36 pm

Molylepke
napsugar
Ingyen meg azért nem éri meg a cégeknek, mert aki ki a fene megy el moziba, veszi meg a DVD-t meg blueray-t ha egyszer itt ingyen egyszerűen meg tudja nézni!?

Én-én-én-én! *veszettül jelentkezik*
Én vagyok olyan hülye, hogy ha jó a cucc, akkor megveszem eredetiben. Persze, csak akkor, ha olyan minőségben is adják ki... (én személy szerint odavagyok a díszdobozos, extrákkal tömött változatokért 4laugh ).
Ha képesek igénytelenül kiadni, akkor annál még az is jobb, ha letöltöm. 3nodding

Amúgy meg igen, a Player-nél elég valószínű, hogy no-name címeket kapunk, vagy max 1 nagyobb nevet, hogy azért rákattintsunk a player linkjére... biggrin

Ezt tanúsíthatom. Megvan neki a magyar kiadású Cowboy Bebop és Gibli sorozat díszdoboztus. Meg... szerintem a Slipcase-es Perfect Blue is ide tartozik.
PostPosted: Sun Mar 27, 2011 10:36 am

Malreni
Ezt tanúsíthatom. Megvan neki a magyar kiadású Cowboy Bebop és Gibli sorozat díszdoboztus. Meg... szerintem a Slipcase-es Perfect Blue is ide tartozik.

A Bebop-ból is a díszdobozos van meg + díszdobozos FMP! Fumoffu is itt pihen a polcon. whee
Meg egy nagy rakás filmemből igyekeztem az extrásat megvenni. 3nodding

GLORIOUS SLIPCASE

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Mar 31, 2011 11:10 am

Oké, akkor tévedtem, elnézést! Nem tudhattam biztosan, hogy ismeretlenebb anime sorozatokat raknak fel az Anime Player-en. De oké, nyilván nem baj. Hiába nézhetjük meg ingyen, akkor is vannak, lesznek olyanok, akik mindezek ellenére megnézik moziban és/vagy megveszik DVD-n (ezért nem vagy hülye Molylepke, nem te vagy az egyetlen ilyen). Ezt főleg torrentezés témában tudom. Vannak torrentezésen belül is néhányan olyanok, akik nem töltik le, nem nézik meg neten, hanem inkább moziban, DVD-n nézik meg. De olyat is láttam már, aki neten is nézi, le is tölti és meg is veszi, plusz moziban nézi. Igaz ez nagyon ritka. Én általában beérem bőven letöltött és/vagy neten online-ban nézhető verziókkal is, nem feltétlenül ragaszkodok mozihoz, meg DVD-hez.
PostPosted: Thu Apr 21, 2011 9:05 am

A Tactics nem ismeretlen anime, max nálunk az. Én Japánban pl. belefutottam a mangájába egy mangaboltban. Azt sem tudtam, hogy van belőle manga is. Mellesleg, nekem nagyon tetszik, jó kis története van, nem éppen szokványos, de nagyon izgalmas. Főleg Haruka tetszik benne, ő a kedvenc.

A videolejátszóra visszatérve, jó ötlet, mert így az ismeretlenebb animéket is megismeri a nagyközönség.

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Thu May 19, 2011 12:14 pm

Quote:
THE VIDEO YOU ARE TRYING TO WATCH
CANNOT BE VIEWED FROM YOUR
CURRENT COUNTRY OR LOCATION.

stare
PostPosted: Thu May 19, 2011 1:58 pm

softwarekiller
Quote:
THE VIDEO YOU ARE TRYING TO WATCH
CANNOT BE VIEWED FROM YOUR
CURRENT COUNTRY OR LOCATION.

stare

Csatlakozz egy külföldi proxy szerverhez.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash