|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 6:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 1:01 pm
 Sikított fel Anne, Malreni magához ölelte. Többen felugrottak rémületükben. Helen arca elé kapta a kezét, de komor, kimért arckifejezése nem változott.  Davide Mit jelentsen ez!? Hol van Harold? Davide felugrott és vészjóslóan megindult az ikrek felé, akik meg sem rezdültek. Egy apró, de annál erősebb kar megragadta Davide csuklóját, a férfi háta mögé csavarta azt és annál fogva rávágta az asztalra. Sathurniel a semmiből tűnt elő.  Kiáltott fel Anne. Ahura és Aruha megindultak a nő felé, aki ettől megrémült. Szertartásszerű mozgásukkal bekacsáztak a nő széke mögé és onnan beszéltek tovább. Ahura Mindenre fény fog derülni. Aruha Azt hiszem, most ismertetjük a szabályokat. Ahura A gyerekek… eltűntek! Gyilkosság történt és az elkövető itt ül a teremben. Rachel Miről beszélnek ezek? Nyilvánvaló, hogy ők felelősek Adriana… lefejezéséért! Pattant fel Rachel székéről, de, mikor Sathurniel megindult felé, gyorsan vissza is ült. Aruha Akkor, tisztázzunk néhány dolgot. Aruha Ahura Nem mi vagyunk Adriana gyilkosai!  Anne Akkor ki!? Válaszoljatok! Azonnal! A két nő ordenáré röhögésben tört ki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 1:03 pm
Ahura Mint láthatják, az étkezőben lévő székek nem a megszokottak. Aruha És a jobb megfigyelők biztos konstatálták már, hogy az asztal mindkét oldalán ugyanannyian ülnek.  Ahura Anne Shelley, Rachel Chinch, Geoff Chinch, Josh Ocho, Jay Gates, Malreni Dikorr és Megan Iel, összesen hét fő, a Zöld Csapat tagjai. Ők küzdenek Shawn Richmore életéért! Aruha Helen Raven, Kevin Raven, Beatrice Raven, Davide Richmore és három szolgáló, Ella, Ethan és Wilfred, szintén hét fő, a Lila Csapat. Ők pedig Laura Richmore életéért küzdenek! Ahura Csak az egyik gyermek maradhat életben, de csakis abban az esetben, ha az ellenség, azaz a másik csapat minden tagja meghalt! Aruha A győztesek elnyerik jutalmukat! Az életben maradt gyermek megkapja a családfői címet! Ahura Bármilyen eszközt fel lehet használni a gyilkosságokhoz! Aruha Ha bárki ellenünk fordul, a játék véget ér és mindenkit, azaz a gyerekeket is kivégezzük! Aruha Ahura És ne is próbáljanak segítséget kérni a külvilágtól, vagy kijutni a házból! Minden kijárat le van zárva!  Anne Szörnyetegek! Ez csak valami tréfa!? Harold beteg agyszüleménye! Helen Hol van a volt férjem, az a féreg!? Aruha Ahura Harold Richmore, Ahura Sathurnis, Aruha Sathurnis a játékon kívül áll! Harold Richmore, Ahura Sathurnis, Aruha Sathurnis, Laura Richmore, Shawn Richmore nem követett el gyilkosságot az éjjel! Adriana Pinkerton meghalt, meggyilkolták! Adriana Pinkerton gyilkosa itt ül az asztalnál! Ahura A gyilkos, akármelyik csapatban is legyen, újra gyilkolni fog… Aruha Javaslom, kezdjenek készülni! Az ikrek ismét elnevették magukat, a szörnyű ricsaj betöltötte az étkezőt. Hangjuk, még a legbátrabb szívet is megingatta. Anne felpattant és rohanni kezdett, Malreni utána szalad, a gyerekek pedig követték őket. Az étkező lassan kiürült, a játék pedig megkezdődött…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 1:04 pm
 Kiáltott Malreni nő után, de az nem lassított, meg sem állt szobájáig, ahol az éjszakát töltötte. A Zöld Csapat tagjai, lassan, bátortalanul követték őket egyenesen a szobáig.  Anne Ez csak valami beteges tréfa! Annak kell lennie! Csapta be Anne az ajtót, de az nem maradt zárva sokáig. Rachel máris lenyomta a kilincset és belépett a szobába. A többiek követték. Rachel Nem hiszem, hogy… ez tréfa lenne… Adriana feje… Azt hiszem elég bizonyíték, hogy a játék komoly.   Malreni Nem, nem az volt. Éreztem a hús szagát. Az orrom nem lehet becsapni. A szemem, talán igen, de az orrom nem. Mondta Malreni kimérten, miközben leült az ágyra. Rachel Túl mesterkélt és precíz a csapatok felosztása. Jó előre kitervelhették. Rögtönözni ilyet nem lehet.  Anne Akkor mi mondasz? Öljük egymást halomra, míg az egyik csapat meg nem hal? Rachel Veszekedhetünk az etikán, az erkölcsön, de nem hiszem, hogy érdemes. Két csapat van! Ha mi nem is nyúlunk fegyverekhez és nem… játszunk, a másik csapat biztos fog.  Rachel Csak egy név: Helen. Gyűlöl téged, gyűlöli Shawn-t. Téged hibáztat azért, mert a lánya elesett a családfői címtől. Hallottad, a győztes gyermeké lesz minden. Nem fog egy ekkora esélyt kihagyni.  Kiáltott Geoff húgára, de az meg sem rezzent. Igaza volt és a legrosszabb, hogy ezt Anne is tudta. Rachel Már van egy gyilkos. Ha mind meghalunk, Helen bármit kitalálhat. Az igazi gyilkosra foghat mindent. Persze Harold és az a két nő mindent tagadni fog és utat enged Helen hazugságainak, más esetben fény derülne az igazságra és ők is nyakig ülnének a szarban. Lépéskényszerben vagyunk! 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 1:05 pm
Helen Hallani akarom, hogy ki hol volt az éjjel! És nehogy bárki hazudni merjen, mert ha rájövök, azt magam fogom kivégezni! Kiáltott hátra Helen, miközben feszített tempóban halad előre a folyosón. Kevin Veled voltam a szobánkban a gyerekkel. Helen Ez nem is kérdéses. És a többi?  Davide Én… az éjjelt Rachel-lel töltöttem. Ő igazolni tudná az alibim. Helen-nek ez elég volt, meggyőzni ugyan nem győzte meg a férfi ártatlanságáról, de a gyanúja majdnem nullára csökkent. Wilfred Miután leadtam a szolgálatot, visszatértem a szálláshelyemre és ott töltöttem az éjszakát. Ella Én, asszonyom és a bátyám. Wilfred-del a szolgálók várakozójában töltöttük az este maradék részét. Ella Nem, csak azután csatlakoztam, miután leadtam a szolgálatot és minden vendég nyugovóra tért. Ethan Viszont én mindvégig lent voltam. Helen Egy a baj… Én akkor sem bíztam a szavadban, míg engem szolgáltál. Elárultál Ella, hogy bízzak ezek után abban, amit mondasz? Ella Ha nekem nem hisz, higgyen a bátyámnak vagy Wilfred-nek. Helen Ezek szerint, az, aki megölte Harold jelenlegiét, az nincs köztünk. Kérdezte Ella higgadtan. Helen megtorpant, hátrafordult és a lány szemébe nézett. Tekintetéből sütött a gyűlölet és a harag. Helen Én nem mocskolnám be a kezemet…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2011 1:06 pm
 Megan Elhoztam mindent, amit találtam. De ez nem sok. A fegyverekhez nem találtam sehol töltényt. Mondta Megan, miközben lepakolt az ágyra a kisebb-nagyobb lőfegyvereket és késeket. Anne az ágy szélén ült, még mindig nem akarta elhinni, hogy ami történik valóság. Rachel Köszönjük Megan, ezzel is nagyon sokat segített.  Rachel Ki kell deríteni, hogy ki ölte meg Adriana-t. A szobában összeverődött társaság egy emberként morajlott fel Rachel szavaira. Rachel Én az éjjel… Davide-del voltam. Nélküle nem tudom tisztázni magam. Viszont, azt egyértelműen kijelenthetem, hogy Anne és talán Malreni tiszta.  Rachel Csak gondold át Geoff. Ha Anne vagy Malreni ölte volna meg Adriana-t, akkor tudniuk kellett volna a játékról. Akkor ez nem volna játék, csak egy megrendezett keretek közt lezajló mészárlás. Ugyan ez áll Helen-re és a családjára.  Rachel Azt nem tudom. Ki hol volt az éjjel? Történt valami, amiről tudnunk kellene? Valami gyanús, vagy szokatlan? Jay mocorogni kezdett. Tegnap este érzett pillanatnyi dühe már rég elszállt és már megbánta, ami az éjjel történt. Jay Én, összeverekedtem Shawn-nal…  Anne felugrott, de Malreni elkapta a kezét, így nő nem tudott Jay elé ugrani. Josh Csak egy kis semmiség, csak baráti összekapás, semmi jelentős dolog. Jay Már megbántam… hülye voltam, sajnálom. Josh Laura velünk volt, de a verekedés után különváltunk. Shawn-t és Laura-t ekkor láttuk utoljára. Josh A szobánkba mentünk és lefeküdtünk.  Geoff Egyedül voltam, nagyon jól tudod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|