|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 11:44 am
Gondolom észrevettük az új kukabúvár játékszerűséget biggrin Ahová bedobhatod a felesleges cuccaidat, és búvárkodhatsz a kidobott holmik között blaugh Ti mit szóltok hozzá? Nekem határozottan tetszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 12:40 pm
A Games panelben találod xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 1:41 am
Nem rossz. smile Bár úgy látom sűrűn nem lehet többet, ami némileg érthető is. Néhány napja már lehetett az Invertory-nkból Donate-el beletenni néhány fajta cucc közül. Én donate-eltem párat, még a tartalék figuráimtól is. Én elsőnek olyan Coca Cola polar bear-t kaptam. Igaz abból már van 1 nekem ezen kívül, ezt vagy eladom, vagy még meglátom. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 1:45 am
Én egyelőre még csak olcsóbb cuccokat szereztem, de egy Syaoran's Cloak kellemes meglepetést okozott biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 1:52 am
Akkor volt egy mázlid. wink Remélem nekem is lesz, gondolom sokan remélik. Szerintem random módra ad mindenkinek azok közül a cuccok közül, amiket donate-eltek bele és amiket még ma is donate-elnek bele, amíg csak lehet. Én azóta ismét próbálkoztam, megint engedte. Nemrég egy értéktelenebb kis fehér szemétpapírt kaptam, majd egy nautilus-t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 2:07 am
Szerintem nagyon jó dolog ez a kukabúvárkodás biggrin Mind adakozó, mind búvárkodó szempontból. (Mindkettővel foglalatoskodom X3) Az utolsó szerzeményem:  - 1000 gold a marketen az ára 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 3:07 am
Érdekes smile És előnyös lehet a szegényebbeknek/kezdőknek is, mint egy plusz Daily Chance. smile Én eddig most csak azt a sportcuccot kaptam (rózsaszín top fehér nadrág). És így olyat is kaphatsz, melyet illetően rájössz hmm de jó megtartom (vagy eladod). Én 1-2 olcsó cuccomat donateltem amit nem nagyon akartam trashelni pl kezdő piros ninja térdharisnya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 3:23 am
Igen, vannak, akiknek csak kicsit értékesebb cuccaik vannak, és amit nem használnak, azokat bedobják biggrin Az olyantat szeressük heart biggrin A starter cuccoktól meg herótot kapok xd Kaptam egy ilyen Gracie's focilabdát biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 4:09 am
Szerintem is jópofa dolog ez kukabúvárkodás. Először én egy Kokeshi receptet kaptam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 4:17 am
 most ez jött össze.... tegnap volt egy ilyen nadrág is biggrin Most néztem.... piacon 4500-at ér biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 5:43 am
F*ck! Csak ilyen jött ma.:
Playtex Sport Workout Outfit Donated by: lekadol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 5:50 am
SIN Medallion biggrin És ki mit adományozott? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 5:53 am
III_Kisrajczy_III F*ck! Csak ilyen jött ma.: Playtex Sport Workout Outfit Donated by: lekadol Az pont neked való 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|