|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 12:20 pm
Kérdésed van? Elakadtál? Nincs ötleted? Segítség kéne? Tedd fel kérdésedet itt, és ha tudunk válaszolunk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 12:23 pm
Én kérdeznék is sweatdrop Használt már közületek valaki akril festéket? Mert én kipróbáltam egy CD-n, de nem azt a hatást kaptam vissza, mint amit vártam (egy csináld magad honlapon találtam az ötletet, de ott a befestett CD nem volt ilyen foltos, hanem a festék szépen egyenletesen befogta) Olyan az egész, mintha fel lenne a festék vízzel hígítva :S Ötletek? sad
Edit: rájöttem... csak használat előtt fel kell rázni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 5:25 am
napsugar Én kérdeznék is sweatdrop Használt már közületek valaki akril festéket? Olyan az egész, mintha fel lenne a festék vízzel hígítva :S Ötletek? sad Nekem olyan akrilom van, ami tubusos, és teljesen olyan, mint a vízfesték, de valamennyivel élénkebb, szebb színe volt. Csak kicsit elmosódott. Azóta nem használom rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 5:39 am
Köszi biggrin közben sikerült rájönnöm, hogy használat előtt nem árt felrázni xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 5:41 am
Az akrilfestéket én modellépítéshez használom csak. Az akril vízbiztosra szárad, vastag rétegben felkenve alapozónak jó, azt már lehet csiszolni. De, festeni, még nem festettem vele. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2011 5:59 am
És mennyi idő amíg megszárad kb?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 2:00 pm
nekem akril ceruzáim is vannak, szép sötét színűek, de használni nem igazán tudom rendeltetés szerűen sad Ha vizes ecsettel próbálom "elkenni" olyan halvány lesz és nem is szép... sad Van ennek valami trükkje, vagy pedig ez ilyen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 2:53 pm
Valaki tud horgolni? Én most szeretnék megtanulni, de nem nagyon tudom, hogy merre is kezdjem.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2011 3:16 pm
Sorry... csak varrni tudok, de azt mesterszinten. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2011 9:32 pm
Malreni Sorry... csak varrni tudok, de azt mesterszinten. xd Én egy hete kezdtem el varrni varrógéppel biggrin és meglepően jól megy... Bár a régi kis szovjet szörnyeteg nem mindig azt csinálja amit mondok neki és a megemelése is izommunkát igényel rendesen biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2011 10:46 pm
napsugar Valaki tud horgolni? Én most szeretnék megtanulni, de nem nagyon tudom, hogy merre is kezdjem.... sad én tudok horgolni de csak alapszinten... már horgoltam olyan törpeféle téli sapkát (most mar 3 van mert mindegyik tesómnak kellett csináljak egyet) horgoltam egy blúzot is (lyukatos lett mert olyan horgolást probáltam)... és csináltam már virágot is (csattra tettem és máris divat lett belőle az osztályban) biggrin kaphatsz a youtube-on rengeteg videót ahol nagyon jól megmagyaráznak mindent ... és esetleg ha van egy nagyid, vagy valaki aki tud horgolni a közeledbe az nagyon sokat segít biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|