|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 2:37 am
Mostanában, ha meghal a hal nem dropot kapok, hanem 1nappal tovább él, aztán másnap megint meghal, és ez így megy már egy ideje, tudja valaki, hogy miért question crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 6:56 am
Írjatok a bug bejelentő forumra, vagy nézzétek meg, hogy van e már ott hasonló téma. Jobb ötletem nincs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 3:02 am
napsugar Írjatok a bug bejelentő forumra, vagy nézzétek meg, hogy van e már ott hasonló téma. Jobb ötletem nincs Köszi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 3:09 am
Remélem hamar megoldódik a dolog, mert lassan az összeshalacskám ilyen egynapos zombi lesz, aztán, ha megjavul akkor meg totál üres lesz a tartály sweatdrop ja szép lett az avid, szavaztam is rá 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 8:21 am
Én is remélem, hogy helyrehozzák ezt a hibát. Szerintem nem mindenkinél van. Jobb ha mielőbb jelentjük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 6:20 am
Azóta én itt létrehoztam neki egy fórumot: http://www.gaiaonline.com/forum/bug-report-technical-support/aquarium-drop-glitch-please-check-it-and-fix-it/t.68714167/ Utána láttam néhány hasonló fórumot is, 1-2-őt linkeltem is oda közülük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 9:33 am
Panagrammic Zombie FishThere have been many reports of zombie fish -- that is, fish that won't die. We've been looking at the problem for the past week and hope to have a fix soon; when we know more we'll do another dev notice. For now, please do NOT submit a support ticket if you haven't already -- we're hoping to fix it for everyone at the same time.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 11:35 am
Ha egyszer kiírtam minek kell belinkelni? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 10:16 pm
Akkor jó, nem csak nekem zombik a halaim... sweatdrop Először tesóm panaszkodott, hogy zombulnak a halai, és kiröhögtem, de amikor nekem is rákezdték, már nem találtam olyan viccesnek... xd Remélem helyre hozzák!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 2:22 am
Nekem már hetek óta ezt csinálják a halaim. Remélem, tényleg hamarosan javul a dolog, mert már nagyon idegesít mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 1:41 pm
Egyenlőre sajnos nem nagyon van javítási eredmény még. Remélem dolgoznak rajta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2011 3:48 am
"Kigyógyultak" a halak a zombi-állapotból, és most már megkaptam a drop-okat is. Úgy látszik, ráébredtek az okosak, hogy valami gond van egy ideje, és nekifeküdtek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2011 3:52 am
Hát ja, szerencsére már helyrehozták és nálam is jöttek a rég elmaradt drop-ok. wink (Néha a Dev. Alerts-ben is jeleztek az esetről újdonságokat, már akinél be van kapcsolva.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |