|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:06 pm
 Dörmögte Malreni kávézójába lépve köszönés helyett.  Mina Neked is jó reggelt főnök! Mondta Mina, fel sem nézve az egyik asztal takarításából. A lány lelkesen törölgette a fényes fafelületet, míg az meg nem száradt teljesen. Az eredmény hibátlan volt.   Mina Konyházik, ma ő viszi. Miért? Őt is ilyen lelkesen és kedvesen akarod köszönteni az újév alkalmából? Malreni nem válaszolt, egy bárgyú mosolyt erőltetett arcára, hogy ezzel mutassa nemtetszését.  Malreni Azt hiszem, sikerült egy nagyobb melót szereznem. Ráértek a hétvégén?  Mina Meló? Hétvége? Kizárt, hogy annyit tudj fizetni, hogy belemenjek. Malreni egy papír cetlit tolt az éppen a száraz asztalra visszapakoló lány elé. Mina a papírra nézett, majd folytatta a dolgát, de amint eljutott a tudatáig az összeg, újra a papírra meredt kikerekedett szemekkel.   Malreni Nem. Ennyit kaptok fejenként.  Nevetett fel a lány kínjában. A szokásos havi fizetésének majdnem ötszöröse volt a papíron.  Malreni Senkit. Csak, szervezni kell egy partit.   Malreni Születésnapi partit. Kellenétek, mint felszolgálók. Persze, a házban, ahová mennénk, alapból vannak már cselédek, de… a hatás… a hatás a fontos. Meg, a fényűzés, meg a franc tudja, hogy mi.  Mina Állj! Ugye nem topless kell felszolgálni!? Már az is elég gáz, hogy ebben a bikiniben flangálok egész nap, de ha még valamit le kellene vennem… Seru, szerintem még pucéran is bevállalná, de én n…   Malreni Kuss! Senkinek nem kell levetkőznie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:07 pm
Jay Lustaság barátom, lustaság. Nem csináltam meg a beadandót. Knoxville ki fog herélni. Shawn Ha ezt így folytatod, be fogják hívni a szüleid. Jay És mit csinálnak velem? Elfenekelnek?  Laura Miért ilyen búval baszott mindenki ma reggel? Lépett a két fiúhoz Laura a semmiből. Jay a lányhoz fordult, biccentett, majd elmosolyodott. Jay Ma reggel te is a rossz lábaddal keltél?  Laura Én nem, csak apám. Tiszta… nem is tudom… Tökmindegy. Jay Ezt jól összefoglaltad, egész kis kerek fogalmazás.  Nevetett fel Laura és játékosan megcsapta Jay vállát. Shawn időközben behúzta a nyakát. Furán érezte magát Laura közelében egy jó ideje, amit a lány észre is vett, de nem tudott hová tenni.  Laura Induljunk el befelé. Nem kéne, hogy a végén elkéssünk. Jay De pedánsak vagyunk ma reggel.  Laura Ugyan, Shawn, csak hülyül. Laura is kezdte furcsán érezni magát. A maga módján oldotta meg a dolgot. Intett egyet a fiúknak és elindult befele. Shawn és Jay a parkban maradtak. Shawn Ezt már megbeszéltük. Testvérek vagyunk! Jay Á… akkor inkább meg sem szólalok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:08 pm
 Malreni arcára tapasztotta kezeit, legszívesebben sikított volna egy igazán nőieset, annyira ideges volt. Vett egy mély levegőt és folytatta onnan, ahol abbahagyta. Mina és Seru titokzatosan egymásra néztek.  Malreni Akkor neked is elmondom: van egy jó kis zsíros felkérés, a hétvégén.  Seru Az kizárt! Hétvégén nem érek rá. Malreni lassan Seru szeme magasságába emelte ugyan azt a cetlit, amit Mina orra alá dugott nem sokkal ezelőtt.  Kérdezte Seru szinte azonnal.  Malreni Mindent, amit tudnotok kell, elfogok majd mondani. Egyelőre, még egyeztetnünk kell… valakivel.  Mina Valakivel? Ne csigázz tovább. Ez az egész amúgy is bűzlik. Ennyi pénzt egyetlen estéért. Mégis hová kel menni?  Malreni Mondom, még egyeztetnem kell. A helyszín… már majdnem biztos, de még változhat.  Kérdezte Mina a lényegre törve, de választ nem remélt. Mégis megkapta azt a lehető legmeglepőbb formában. Senki nem figyelte az ajtót, ami idő közben lassan kinyílt és hangtalanul be is csukódott.  Mina elképedt, Malreni sápadni kezdett, Seru nem értett semmit.  Mina Asszem, mi most megyünk és kitakarítjuk a konyhát.   Mina Seru szemébe nézett mélyen, félreérthetetlenül és felvonta egyik szemöldökét, majd megragadta a fiút a karjánál fogva és beráncigálta a konyhába. Harold Azt hiszem, illendő lenne bemutatkoznom, de gondolom sejted, hogy ki vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:09 pm
 Harold Nem… A baj az, hogy a volt nejem kitalálta, hogy szervezd te Shawn születésnapi partiját, ami, őszintén, nekem nem tetszik.  Harold Akkor közös nevezőn vagyunk. Hát, más nincs hátra, csak megbeszélni a részleteket, de előbb… Szép virágszál a konyhában, ha már hallgatózol, hozz nekem valami finom italt, de ne kakaót!  Érkezett azonnal a válasz. Mina szinte azonnal megjelent egy pohárral és egy szép, formás üveggel, amiben világos, barnás-sárga folyadék lötyögött. Seru árnyékként követte a lányt.  Mina A legjobb Whiskey, amit találtam, remélem ízleni fog uram. Harold Nem hiszem, nem az íze miatt iszom. Mina kicsit megszeppent. Malreni-re nézett, majd vissza Harold-ra.  Harold Nem… nem baj. Megfelelnek, nincs ezzel gond. Csak a ruha.  Harold Igen. Rajtad több legyen. Szólt oda Seru-nak, majd Mina szemébe nézett mélyen.  Malreni Könyörgöm… A formaruhában nem vagyok hajlandó vitatkozni. Nem véletlenül ez van rajtuk. Harold Hátha így valaki bejön ide? Malreni vett egy mély levegőt. Nem szívesen küldte volna el Harold-ot a fenébe, még ha el is akarta, de nagyon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:11 pm
 Fonta Anne Malreni nyakába a kezeit hátulról. A fiú a konyhában az asztalnál ült és üres poharat szorongatott.   Mondta Anne, a lehető legtermészetesebb hanggal. Lassan elengedte Malreni-t és leült mellé az egyik székre.  Malreni De el kell ismernem, fontos neki Shawn.  Anne Na, ez már meglepőbb. De, valahol mindig hittem benne. Mármint, abban, hogy egy nap rádöbben, hogy vannak gyermekei.   Anne Harold… jó ember, csak nagyon jól titkolja.  Malreni Lehetne nem róla beszélni? Malreni hangjában féltékenység csengett, de ezt Anne elengedte a füle mellett. Inkább felállt és töltött egy kis teát a fiú üres poharába.  Anne Te beszélsz róla, én a partiról kérdeztelek.  Malreni Jó, rendben. Mindent megbeszéltünk. Fix a dolog, ha csak nem talál ki valami extrát. Nagy nehezen sikerült arról lebeszélnem, hogy Mina kiugorjon egy tortából topless… De torta attól lesz… hogy mi, vagy ki lesz benne, az már kérdéses, mert a tortát náluk fogják elkészíteni. Lényegében, mi csak felszolgálunk.  Anne Úgy érted, Mina és Seru, ugye?  Malreni Igen, nem… aj… dolgoznom kell.  Anne Nem, nem kell! Nem úgy leszel ott, mint felszolgáló, vagy hangulatfelelős, vagy a pöcs tudja mi. Shawn… az én páromként leszel ott.   Anne A hiénák nem hiszem, hogy eljönnek. Laura üdvözlőpartijára is csak nagy nehezen jöttek el. Helen, még a saját férjét is utálva, nem beszélve a gyerekeiről. Elhiheted, hogy Shawn nem a szíve csücske. Konkrétan… elvette a családfői posztot a lánya és őelőle, így van oka gyűlölni.  Malreni Te aztán meg vagy áldva rokonokkal…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|