Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Kreatív kuckó
Irka-firka - a rajz, mint művészet Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Jan 05, 2011 12:04 pm

A leg alapvetőbb művészeti ág, nincs olyan ember a világon aki nem űzné. Ki rengeteg tehetséggel, ki kevésbé ügyesen, de töretlen lelkesedéssel.
Tippek, trükkök, tapasztalatok, technikák.... jöhet ide bármi biggrin

PostPosted: Wed Jan 05, 2011 3:34 pm

Atyaég, én mennyit szoktam firkálni... Általában az óráim unalmasabb pillanataiban fog el, és időnként annyira elvetem a sulykot, hogy több lesz a firka mint a jegyzet. xp

Nesztek egy expert: My Life In A Cube
A muki profi szinten űzi a firka-gyártást. xd Bármire ráfirkál, ami csak elé kerül (legyen az nyomtatópapír, kockás papír, szalvéta, céges kartondoboz, boríték, post-it, vécépapír... biggrin ).

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 3:56 am

Az óra helyetti firkálást én is profi szinten űzöm. xd Csak, sajnos nem hiszem, hogy itt megoszthatom "munkáim" a közönséggel, mert... hát... nem hinném, hogy az belefér a korhatárindexbe... biggrin
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 7:01 am

Én is néha firkáltam sulis éveimbe. razz Általában a füzeteim végére, vagy elejére firkáltam.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 11:03 am

Mondhatni állandóan dolgozok valamin biggrin A füzeteim is tele vannak firkákkal.
Képregényen is dolgozok~~ nagyon szeretem és élvezetes rajzolni, de a sztorija és a rajzolása hátőőő...hogyismondjam...gáz xp biggrin

A stílusom (sajnos) egyhangúan mangás...de azt is próbálom többféle képen kidolgozni; sima árnyékolás, színes ceruzák, tus és társai.
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 11:46 am

Stílusilag én sem tudok megszabadulni a mangáktól...pedig próbálkozom... Próbálgatom a chibi stílusomat is kialakítani, de nem az igazi xP
Eszközileg én teljesen leragadtam a ceruzáknál meg a színes tűfilceknél max. (bár azok közül is inkább csak a feketét szoktam használni kontúrozásra)

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Jan 07, 2011 1:11 pm

Én papírra is meg fősulin néha a leckefüzet végére is rajzolgattam, gyakran rajzolok realisztikus fantasy vagy anime stílusban smile Rászoktam a színes tollas rajzra de szoktam ceruzátr is rajzolni, vagy kombinálni a kettőt.
Mutatok néhány régebbit:
Tollas füzetrajz (páncél nem a legjobb, tudom)
Szintén füzeti tollrajz egy barát karakteréről
Színes toll + ceruza
Még egy színes ceruza+toll

Chibit én is próbáltam, megy is meg nem is. De egy nagyfejű kistestű figurát csináltam már egyszer az egyik régebbi Gaia avimról.
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 11:05 pm

wáá annyira imádom nézegetni a rajzaitokat *-* még-még-még blaugh whee

Csokis_Muffin

6,150 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Citizen 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 11:10 pm

Iskolai firkákkal én is szolgálhatok. Annó fősulin előadáson firkáltam őket unalmamban...

Amm... nem találtam olyat, amit posztolhatok... Mert mindegyiken szerepel valami félreérthetetlen utalás... valamire...
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 11:45 pm

Nekem nincs kifejezetten manga stílusú rajzolási módom, ez valahogy nálam sose alakult ki. Pláne mivel embereket nagyon ritkán, nem túl ügyesen rajzolok, inkább rajfilmszerű állatokat, szereplőket rajzoltam, firkáltam innen-onnan. Én is próbálkoztam már chibi-k rajzolásával (igaz nem papíron, hanem Photoshop-ban tablettel főleg) legelőször életemben néhány hónapja, ahhoz képest jól sikerültek. December elején pedig chibi kokeshi kevert stílussal kezdtem el próbálkozni, melyek főleg alakzatos rajzok (szintén Photoshop-ban, de már nem tablettel), melyek elsőre szintén elég jók lettek, legalábbis szerintem. Az is lehet, hogy majd Gaia gold-ért készítek másnak egyénit, aki szeretne, de még nem biztos. Ahhoz előbb sample-ket is kell csinálnom. Ha bárkit érdekel, mutatok belőlük egyet. Elnézést, hogy nem teljesen firkák, amiket mondok, de úgy gondolom némileg idetartozik, hisz rajzszerű próbálkozások.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jan 08, 2011 1:31 am

A firkát itt képletesen értettem címként... jöhet bármi ami rajz, vagy azzal kapcsolatos
PostPosted: Sat Jan 08, 2011 1:38 am

Ja oké, én nem tudtam, hogy másképp érted, azt hittem szó szerint. Akkor megnyugodtam az előző kommentemet illetően. smile

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Riguna

PostPosted: Sat Jan 08, 2011 2:00 am

Én is sokat firkálok suliban, egy pár éve már csak manga stílusban tudok rajzolni^^', mivel minden napomat a manga rajzolásnak szentelem.
Kettőn dolgozom egyszerre, amiket ezeken az oldalakon találhattok meg: Furusato Ház
Álomfogók
PostPosted: Fri Feb 25, 2011 1:15 pm

Na a 'graphomania'-nak én sem vagyok híján... mrgreen

xX-LunAlice-Xx

5,450 Points
  • Friendly 100
  • Gaian 50
  • First step to fame 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 10:35 am

Én sem vagyok valami pro, de most nagyon odadobtam magam rajzorára. Amint be lesz scannelve, dobok egy linket. biggrin
Reply
Kreatív kuckó

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces