|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2011 12:04 pm
A leg alapvetőbb művészeti ág, nincs olyan ember a világon aki nem űzné. Ki rengeteg tehetséggel, ki kevésbé ügyesen, de töretlen lelkesedéssel. Tippek, trükkök, tapasztalatok, technikák.... jöhet ide bármi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2011 3:34 pm
Atyaég, én mennyit szoktam firkálni... Általában az óráim unalmasabb pillanataiban fog el, és időnként annyira elvetem a sulykot, hogy több lesz a firka mint a jegyzet. xp Nesztek egy expert: My Life In A CubeA muki profi szinten űzi a firka-gyártást. xd Bármire ráfirkál, ami csak elé kerül (legyen az nyomtatópapír, kockás papír, szalvéta, céges kartondoboz, boríték, post-it, vécépapír... biggrin ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 06, 2011 3:56 am
Az óra helyetti firkálást én is profi szinten űzöm. xd Csak, sajnos nem hiszem, hogy itt megoszthatom "munkáim" a közönséggel, mert... hát... nem hinném, hogy az belefér a korhatárindexbe... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 06, 2011 7:01 am
Én is néha firkáltam sulis éveimbe. razz Általában a füzeteim végére, vagy elejére firkáltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 11:03 am
Mondhatni állandóan dolgozok valamin biggrin A füzeteim is tele vannak firkákkal. Képregényen is dolgozok~~ nagyon szeretem és élvezetes rajzolni, de a sztorija és a rajzolása hátőőő...hogyismondjam...gáz xp biggrin
A stílusom (sajnos) egyhangúan mangás...de azt is próbálom többféle képen kidolgozni; sima árnyékolás, színes ceruzák, tus és társai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 11:46 am
Stílusilag én sem tudok megszabadulni a mangáktól...pedig próbálkozom... Próbálgatom a chibi stílusomat is kialakítani, de nem az igazi xP Eszközileg én teljesen leragadtam a ceruzáknál meg a színes tűfilceknél max. (bár azok közül is inkább csak a feketét szoktam használni kontúrozásra)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 11:05 pm
wáá annyira imádom nézegetni a rajzaitokat *-* még-még-még blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 11:10 pm
Iskolai firkákkal én is szolgálhatok. Annó fősulin előadáson firkáltam őket unalmamban...
Amm... nem találtam olyat, amit posztolhatok... Mert mindegyiken szerepel valami félreérthetetlen utalás... valamire...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 11:45 pm
Nekem nincs kifejezetten manga stílusú rajzolási módom, ez valahogy nálam sose alakult ki. Pláne mivel embereket nagyon ritkán, nem túl ügyesen rajzolok, inkább rajfilmszerű állatokat, szereplőket rajzoltam, firkáltam innen-onnan. Én is próbálkoztam már chibi-k rajzolásával (igaz nem papíron, hanem Photoshop-ban tablettel főleg) legelőször életemben néhány hónapja, ahhoz képest jól sikerültek. December elején pedig chibi kokeshi kevert stílussal kezdtem el próbálkozni, melyek főleg alakzatos rajzok (szintén Photoshop-ban, de már nem tablettel), melyek elsőre szintén elég jók lettek, legalábbis szerintem. Az is lehet, hogy majd Gaia gold-ért készítek másnak egyénit, aki szeretne, de még nem biztos. Ahhoz előbb sample-ket is kell csinálnom. Ha bárkit érdekel, mutatok belőlük egyet. Elnézést, hogy nem teljesen firkák, amiket mondok, de úgy gondolom némileg idetartozik, hisz rajzszerű próbálkozások.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:31 am
A firkát itt képletesen értettem címként... jöhet bármi ami rajz, vagy azzal kapcsolatos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 1:38 am
Ja oké, én nem tudtam, hogy másképp érted, azt hittem szó szerint. Akkor megnyugodtam az előző kommentemet illetően. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2011 2:00 am
Én is sokat firkálok suliban, egy pár éve már csak manga stílusban tudok rajzolni^^', mivel minden napomat a manga rajzolásnak szentelem. Kettőn dolgozom egyszerre, amiket ezeken az oldalakon találhattok meg: Furusato HázÁlomfogók
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 1:15 pm
Na a 'graphomania'-nak én sem vagyok híján... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2011 10:35 am
Én sem vagyok valami pro, de most nagyon odadobtam magam rajzorára. Amint be lesz scannelve, dobok egy linket. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|