|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 6:12 am
Sziasztok! Büszkén és kicsit félve, de bejelentem, hogy megjelent első könyvem Kapuőr címmel!
Ismertető:
(Ez olvasható a könyv hátoldalán.)
Egy eldugott, apró japán faluban hátborzongató gyilkosságok történnek, valódi szörnyetegek kísértenek az éjszakában, de minderről senki sem szerez tudomást. Hattori, egy hányattatott sorsú fiú eltakarítja a túlvilág mocskát és kitartóan őrzi a háza alatt lévő, időnként megnyíló Kaput, amit a Semi-Moon, az egész világot behálózó óriásvállalat bízott rá. A Kapu egy olyan világba nyílik, ahol nem létezik tér, idő és könyörület. Hattori éli megszokott, monoton, már-már unalmas életét, azonban egy nap felborítja azt egy újonnan érkezett lány, kit a Vállalat a fiú társának szánt. Yuuna megérkezte után elszabadul a pokol…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 6:13 am
Itt kapható:
Az igazság az, hogy a tárgyalások még folynak a nagyobb könyvkereskedő láncokkal... A könyves újév nagyon lassan indul csak be... Amint lesz valami fejlemény, természetesen megírom.
Addig is, a könyv már kapható itt:
-Trillian képregénybolt
Budapest 1066 Teréz körút 12 földszint 2 - Oktogon
Nyitvatartás: Hétfõ - Péntek - 12:00 - 19:00 Szombat - 12:00 - 15:00
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 6:15 am
Események:
Ha esetleg valami történne, vagy ilyesmi.
Mondo meet:
Vendégül látnak a márciusi Mondo meet-en. Akit érdekel és ráér jöjjön el. Árusítok és dedikálok is. (Kivételesen, mert nem szoktam dedikálni, én már eleget írtam a könyvbe. biggrin ) Úgyhogy van esélye az érdeklődőknek a vételre. Az esemény a Cantina Klub-ban kerül megrendezésre. A belépő 300 forint.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 11:35 am
Nemáár.. ezt meg kéne venni... De már ki is adtad? (bár elég hülye kérdés... sweatdrop )
Kérek belőle egy példányt karira xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 1:00 pm
A legjobb barátaimnak sem adtam ingyen...
Meg fogom adni az árát és, hogy hol kapható. Szívesen dedikálom bárkinek, de ingyen ne kérjétek, mert azzal nagyon felbasszátok az agyam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 2:16 am
Éés pontosan mikor mondod meg az árát és a lelőhelyét? biggrin Jövőhónapban lecsapok rá biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 2:45 am
Máris.
Csak... hát... az az igazság, hogy hétfőn annyira berúgtam, hogy még szerdán is szarul voltam... xd Szóval, nem volt erőm ennyit írni, de máris frissítem a két lefoglalt post-ot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 6:32 am
Gratulálok Malreni! És én is kiváncsi lennék rá...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 7:49 am
Ez a rövid tartalom még inkább felkeltette az érdeklődésemet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 12:47 pm
Amint lehet én is venni akarok egyet! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 1:09 pm
Én is lefoglalnám, ha tudnám mikor tudom kifizetni. És szeretnék dedikáltatni is. ^^
Apropó, tudnál nekem segítséget adni, hogy hogyan és milyen módon lehet kiadatni könyvet? Úgy értem, hogy te hogy találtál kiadót, hogy adtad ki? Önköltségen, vagy pályázaton, vagy hogy? Én is szeretnék majd könyvet kiadni, és szeretnék tájékozódni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 29, 2010 11:25 am
Nekem már megvan a könyv biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2010 8:37 pm
Mázlista xD Hol vetted? Még az animekarin? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 31, 2010 3:26 am
Tobi_Gabii Mázlista xD Hol vetted? Még az animekarin? biggrin Tegnap előtt szereztem meg Maltól biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|