|
|
Hogy tetszik a Moster Galaxy? |
Imádom |
|
50% |
[ 19 ] |
Nem rossz |
|
21% |
[ 8 ] |
Elmegy |
|
18% |
[ 7 ] |
Láttam már jobbat is |
|
5% |
[ 2 ] |
Hülyeség |
|
5% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 38 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 2:29 am
Egy új játékot fedeztem fel ma a Facebook-on. Igazából a Gaia Artists Hidden Village-t nézegettem, amikor egy linkre akadtam ami rendesen felkeltette az érdeklődésemet. biggrin Az egyik kedvenc gaiaművészem Ethe keze van a dologban és egyből bele is szerettem a játék képi világába biggrin El kezdtem játszani, és igazából egy Pokémon hasonmással találtam magam szemben biggrin Itt is kapsz egy kezdő "állatot", egy Moga-t akivel elindulsz, küldetéseket csinálsz, más vad Moga-ket fogsz be stb... De inkább győződjetek meg róla saját szemmel
Jó szórakozást wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 3:17 am
Jah és ha valaki játszik vele rajtam kívül azt szívesen felvenném szomszédnak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 3:40 am
én elkezdtem vele játszani biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 3:55 am
Majd én is kipróbálom smile Érdekes lehet és ethe nagyon jó rajzoló smile Sok RIG-ben és RIG illusztrációba segített.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 3:57 am
És tele van a játék Gaia-s karakterekkel, meg állatkákkal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 4:40 am
Lol, én is egyből a pokémonokra gondoltam (még mielőtt odáig elolvastam volna, hogy téged is a pokémonokra emlékeztet), mikor néztem a kis bemutató bannert, meg a leírást, amit írtál napsugar. biggrin Nekem is tetszik, főleg mivel anno én is nagyon szerettem a Pokémont, egyik kedvencem volt. smile Ma is szeretem, de már nem a kedvencem. Szívesen kipróbálnám, kár hogy Facebook regisztráción belül lehet vele csak játszani. rolleyes Én csak ezért, meg még 1-2 egyéb esetleges érdekesség miatt nem szeretnék regizni. Én is néztem, hogy jéé, egy Gaia-s lény van a linken belüli képen, az a drága tűz oroszlán. smile Elég jó ötlet az egyik Gaia fejlesztőtől, hogy csinált egy ilyen részben Gaia lényekkel teli, ám Pokémonhoz hasonló játékot. wink Ha valaki tud Facebook-on kívüli verziót, az kérem ossza meg itt és linkelje! Köszi. És a szavazásban a "Monster" szó el lett írva "n" nélküli "Moster"-re! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 4:42 am
Az már akkor úgy marad... Nem tudom kijavítani sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 4:50 am
Én leszek a legnagyobb csimpokómester !!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 4:50 am
Hmm oké. De úgy tudom törölni lehet a jelenlegi szavazásokat és újabbat hozzáadni. Vagy ez csak a guild-okon kívüli sima fórumok 1. kommentjeiben érvényes, itt nem? Mert azt tudom, hogy guild-okon kívüli fórumokon lehet. Persze nyilván nem tragédia, ha így elírva marad, csupán érdekel lehet-e guild-on belüli fórumokon már meglévő szavazásokat törölni és újakat kitenni a régebbiek helyett időnként, ha már itt tartunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 4:53 am
Lehet, de nem akarom, mert akkor elvesznek a szavazatok burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 4:57 am
Lol, ahogy látom Slash-t elkapta némileg a láz a South Parkban lévő poképarodizálás Chinpokomon verziójával felidézve. smile
Oké napsugar, ez igaz. Hát akkor ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 5:30 am
Már nekem is vannak állatkáim. Épp az erdőben kóborolok. Megvan a jegesmacim is XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 9:31 am
A maci nekem is megvan, aranyos meg erős is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 10:25 am
napsugar A maci nekem is megvan, aranyos meg erős is biggrin Ja csak én nem tudom kiszedni oda táblára. Mivel nekem csak hármat tett ki. Hogy lehet a többivel is harcolni és fejleszteni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 10:26 am
Andro666 napsugar A maci nekem is megvan, aranyos meg erős is biggrin Ja csak én nem tudom kiszedni oda táblára. Mivel nekem csak hármat tett ki. Hogy lehet a többivel is harcolni és fejleszteni? Azt csak úgy tudod, ha valamelyiket ki x-szeled és a helyére húzod azt, amire le akarod cserélni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|