|
|
| Kérsz majd zenét? |
| Hát hogyne! ... |
|
78% |
[ 11 ] |
| Nem, csak hallgatom, mi megy ... |
|
21% |
[ 3 ] |
|
| Total Votes : 14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 6:57 am
Szevasztok! Mint ti is tudjátok, annó említettem a Magyar Guild Rádió ötletét, amire pozitív jelzéseket kaptam (például Xanvie-tól, Medvelaszlo-tól, softwarekiller-től, Malreni-től is ... ), ezért az elhatározás egyszerű volt.: " Megcsináljuk minden idők egyik legjobb rádióját, a Magyar Guild Rádió-t! " Mivel még dolgozgatunk ezerrel, ezért az IDEIGLENESEK nevét kiírom, hogy kiket hallhattok a rádióadásban.: - Softwarekiller- Medvelaszlo (Barátnő-ügy miatt az első adásban nem lesz) - Malreni (még tárgyalás alatt)- Kisrajczy (azaz jómagam)- Ricsihős -> segédműsorvezető( Sötétkékkel azok neve van, akiket hallhattok majd a rádióban, szombaton. Mint látjátok, márcsak Malreni van vissza. Ha jön, jön, ha nem, nem. smile blaugh ) Az Announcement-ben, ami az elméletek szerint szombaton lesz (2o1o. november 27-én) abban már az adás linkjét megkapjátok. A zenekéréssel kapcsolatban folyik az ügy, de elvileg 3féleképpen kérhettek.: - MSN-en (mgradio1@hotmail.com ---> Más cím nem volt elérhető) => A cím aktív, lehet felvenni. smile - Skype-on (kisrajczy-t kell felvennetek, de majd lesz saját, Magyar Guild Rádiós is, csak először kisrajczy lesz. smile )- Chat-en (majd lesz oldal, és ott lesz a Chat, oda nem kell regizni, de a számokat így kérjétek majd.: Előadó neve - Szám címe)További infókról az Announcement-ben, és majd ebben a posztba olvashattok részletesen. Kellemes Gaia-zást mindenkinek és sok sok goldot, és 2 nap múlva lesz adás!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 7:13 am
Kíváncsian várom, milyen lesz smile Hánykor lesz kb? (ha majd már lehet tudni) Mert szombaton inkább délelőtt tudok gépközelben lenni sweatdrop vagy akkor Xannal hallgatjuk az ő gépénél, mindegy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 8:13 am
Obilia.: Köszönöm első kommentedet, ami kérdés is egyben. A válasz rá--> saccper 5 és 6 óra között várható a kezdés ... egészen este 9-10 óráig, azt hiszem. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 8:38 am
De jóóóóó whee whee én is kiváncsi vagyok rá. Sok sikert hozzá, srácok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 8:40 am
bogcsa1013 De jóóóóó whee whee én is kiváncsi vagyok rá. Sok sikert hozzá, srácok wink Köszönjük, de a többiekre még várnom kell. Ricsihős válaszára kell várnom meg Malreniére. De Software és medve jönnek. =) Edit.: MALRENI-re kell várnom, mindenki más elfogadta. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 8:52 am
Hű dejó! Nem is tudtam, hogy ilyesmi is tervbe van véve *.* Kíváncsi leszek rá, az ötlet jó, hajrá! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 9:00 am
Riguna Hű dejó! Nem is tudtam, hogy ilyesmi is tervbe van véve *.* Kíváncsi leszek rá, az ötlet jó, hajrá! biggrin Reméljük, sikerünk lesz -de nagy... ^^ Hirdessétek, és ennyi. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 10:38 am
III_Kisrajczy_III Obilia.: Köszönöm első kommentedet, ami kérdés is egyben. A válasz rá--> saccper 5 és 6 óra között várható a kezdés ... egészen este 9-10 óráig, azt hiszem. =) Értem smile Akkorra megpróbálom majd elkérni de az is lehet hogy csak később tudok csatlakozni. 9 után is tudok lenni, szóval valószínűleg szakaszosan leszek. És ez ha jól sejtem csak interneten hallgatható.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 10:45 am
Obilia III_Kisrajczy_III Obilia.: Köszönöm első kommentedet, ami kérdés is egyben. A válasz rá--> saccper 5 és 6 óra között várható a kezdés ... egészen este 9-10 óráig, azt hiszem. =) Értem smile Akkorra megpróbálom majd elkérni de az is lehet hogy csak később tudok csatlakozni. 9 után is tudok lenni, szóval valószínűleg szakaszosan leszek. És ez ha jól sejtem csak interneten hallgatható. Igen. Mert annyi manink nincs, hogy rendes rádió legyünk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 5:15 am
AdásCsúszás! Mivel Softwarekiller kolléga nem ért rá 2o1o. 11. 27-én, szombaton, ezért az 1. adás várható kezdése 2o1o. 11. 28-ára (vasárnapra) tolódik, amikor is Medvelaszlo is adásba várható. Addig is kitartás, mert hamarosan adásban leszünk! Ha nem november 28-án, de a decemberi TÉLI szünet előtt tutira leszünk. =) További Yo Gaia-zást.: Magyar Guild Rádió műsorvezetői.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 6:21 am
Látom szépen készülődtök. smile Sok sikert, kíváncsian várjuk majd mi lesz ebből! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 12:43 am
Ööö...és honnan érhető majd el a rádió?^^ Tudnátok adni egy linket?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 1:06 am
Már egyszer világosan elmondtam, hogy nincs meg a technikai hátterem... Jelenleg megélhetési gondjaim vannak, azt sem tudom miből fogom a rezsit fizetni jövő hónapban, úgyhogy nem fogok most elruccanni egy szám-tech boltba és bevásárolni olyan felesleges kacatokat, amik csak azért kellenének, hogy hallható legyek.
Remélem elég világosan fogalmaztam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 1:59 am
Riguna Ööö...és honnan érhető majd el a rádió?^^ Tudnátok adni egy linket? Jaja mivel ma lesz az adás majd kéne a link. Rajczy felvettelek skypeon és msnen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 4:00 am
Na, az adás linkjét (ami egy listen.pls fájl lesz, amit le tölthettek, és a WINAMP-ba berakhattok) hamarosan egy Announcement formájában megkapjátok, amint Softwarekiller kolléga segítségével szétküldünk. =) Az aáds ma lesz, de ha mégsem, akkor egy Másik rádiót hallgassatok, amíg megcsináljuk az adást.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |