|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2010 11:48 pm
heart Sziasztok vízipipás társam heart
Ezen a forumon a vízipipáról szól, whee mert ebben a guildben sokan szoktak vízipipázni xp Itt informálhatok egymás a vízipipákról vagy mást is ha vízipipa kapcsán
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2010 6:51 am
ajánlom a citromos és a mentolos dohányt összekeverve biggrin úgy olyan fincsiiii rolleyes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2010 1:18 pm
Eper párti vagyok vagy valami finom gyümölcsös.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 24, 2010 1:34 pm
csak a mentás biggrin jobb mint egy fogmosás XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2010 2:18 am
krémlikörös dohány vörösborral, az nagyon üt xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 6:51 am
Tobi_Gabii krémlikörös dohány vörösborral, az nagyon üt xD a kis tapasztalt XD
eddig nekem is a gyümölcsösök jönnek be XD jah és tényleg... nekem elmaradt az ajándék vp XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 7:46 am
Az Timmy Tobi_Gabii krémlikörös dohány vörösborral, az nagyon üt xD a kis tapasztalt XD
eddig nekem is a gyümölcsösök jönnek be XD jah és tényleg... nekem elmaradt az ajándék vp XDnemís xD csak volt egy jókis tábori buli xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2010 2:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2010 10:06 am
Nekünk meg fészbúk csoportunk XD Szegedi füstkommuna néven
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 5:21 am
napsugar Nekünk meg fészbúk csoportunk XD Szegedi füstkommuna néven Egyből kiszúrtalak ebből a társaságból xd . Őh hát neki nincsen sok alkalma vizipipázni, de rendszeres (függö) pipás. Sokkal mocskosabb, sokkal többet kell tisztítani és ha nincs rendesen karbantartva akkor a szájba fröcsög az az udnorító kátrány. A kátrányos íz kiküszöbölhető széntartalmű szűrő segítségével, de ez felvet egy újabb problémát: a szűrő rendszeres cserélését, ami meg a legundorítób és legidegesítőbb meló a pipázásban. Általában, ha nincs elég pénzem normális dohányra akkor Corvinát szívok, ami teljesen snasz, íztelen és száraz, csak arra jó, hogy füstöljön valami a számban. Mostanában Corvina helyett Óbester-t veszek ha nincs elég stex, ami egy fokkal minőségibb, nemsokkal drágább, de van belőle Cherry és Cavendish ízesítésben, és ami a biztosan a jó oldala, hogy nem alszik ki pár másodperc alatt és többször is meggyújtható xd . Ha van elég pénzem akkor Borkum Riff pipadohány pöfékelek, ez már nagyon drága, és ez az amire kijelenthetem, hogy abszolút minőségi, kipróbáltam már az összes íz változatot (Cherry, Liqueur Cherry, CherryVanillia, Bourbon Whiskey, Scandinavian Mixture, Special N°8 Mixture, Black és itt még a Original is brilliáns ízű volt). Hát ennyi biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2011 6:25 am
A Red Bullos nekem eddig nagyon bejött, és a fahéjas is nagyon finom. Vattacukrosat szeretnék majd kipróbálni de arról azt mondják hogy kanyarba nincs vattacukor íze emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 8:27 am
Nyuuu~
ImádomImádomImádom~ 2 éve pipázok és nem tudom megunni. Alig van olyan dohány, amit még nem kostoltam. Viszont egy bajom van... Állandóan megveszek mindenféle dohányt, minimum 8 darabom van és sose tudom eldönteni milyet szívjak. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 8:29 am
Himemiya Chika Nyuuu~
ImádomImádomImádom~ 2 éve pipázok és nem tudom megunni. Alig van olyan dohány, amit még nem kostoltam. Viszont egy bajom van... Állandóan megveszek mindenféle dohányt, minimum 8 darabom van és sose tudom eldönteni milyet szívjak. >w< Nekem meg inkább az a bajom, hogy rettentően drága, és a Szultán sem a régi már confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 8:34 am
napsugar Himemiya Chika Nyuuu~
ImádomImádomImádom~ 2 éve pipázok és nem tudom megunni. Alig van olyan dohány, amit még nem kostoltam. Viszont egy bajom van... Állandóan megveszek mindenféle dohányt, minimum 8 darabom van és sose tudom eldönteni milyet szívjak. >w< Nekem meg inkább az a bajom, hogy rettentően drága, és a Szultán sem a régi már confused Ne is mondd... 990 ft, mert rajta van az a k***a zárjegy.. Emlékszem, még régen 600 ft-ért vettem. D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 8:48 am
Himemiya Chika napsugar Himemiya Chika Nyuuu~
ImádomImádomImádom~ 2 éve pipázok és nem tudom megunni. Alig van olyan dohány, amit még nem kostoltam. Viszont egy bajom van... Állandóan megveszek mindenféle dohányt, minimum 8 darabom van és sose tudom eldönteni milyet szívjak. >w< Nekem meg inkább az a bajom, hogy rettentően drága, és a Szultán sem a régi már confused Ne is mondd... 990 ft, mert rajta van az a k***a zárjegy.. Emlékszem, még régen 600 ft-ért vettem. D:Mi meg a nagy dobozost (500g-t) egy ezresért.... már alig éri meg otthon pipázni cat_stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|