Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Szégyenfal

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 6:30 pm

( > -__-)> - - - - -Szégyenfal- - - - - <(-__- < )

Üdvözlök mindenkit a nem követendő példák tárházában! Ez a topic azért jött létre, hogy elrettentő példákkal szolgáljon mindazok számára, akik viselkedésükkel nemtetszést váltottak ki más tagokból és moderátorainkból, de a szabályokat nem sértették, így nem büntethetők más módon.

Megkérnék mindenkit, hogy ne írjon ide! Amennyiben mégis, úgy automatikusan felkerül a listára, mégpedig saját hülyeségéből kifolyólag. Vagyis egyszerűbben: ide csak moderátorok, vagy magasabb beosztású tagok posztolhatnak.

Igyekezzetek nem felkerülni ide, mert lekerülni nem lehet...
PostPosted: Sat Jan 15, 2011 8:44 am

19. alkalommal tüntem el szó nélkül sok időre....szégyennek minősülök?

alig várom a 20. alkalmat

User Image

Akitta-chan

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 29, 2011 11:44 am

Akuma-de-Melanie
Sziasztok, nem akarok köcsög lenni, de ez azért....
Hány éves vagy hogy így rajzolsz? eek Nem fogok senkit sem szapulni, kritizálni, a színtiszta véleményemet fogom elmondani...
Meg kell mondjam, hogy szerintem teljesen felesleges volt kiadni. A borítóból ítélve -nem mintha rám tartozna- de a rajzolás nem igazán lett gyakorolva eléggé.Sőt.... A két figura teljesen girbe-gurbán van megrajzolva, olyan, mintha egy kisgyerek készítette volna, ráadásul az arányok sem passzolnak. Még egyszer mondom, nem bántani akarok senkit....de én ki nem adnék érte egy petákot sem...Hogy miért? Íme az okom:
1. Szemmel láthatóan sokkal de sokkal többet kellett volna gyakorolni a rajzolást, még mielőtt rászánod magadat a "műved" kiadására.
2. Szerény véleményem szerint egy mangában rengeteg belefektetett munka rejlik, és nem csak ukk-mukk-fukk eldöntöm, hogy na, én most kiadom....Az olyat én nem tekintem mangának, nem kapja meg nálam a "manga" címet.

Mégegyszer elnézést, ha bunkó voltam, az én véleményem ez, akinek nem tetszik...
az....
....Ne olvassa többször el!!!! mrgreen
Reply
Magyar Guild

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas