|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 7:22 am
Üdv a Vinthrax Mansionban. Ez egy új szerepjáték. Csináljatok Avit hozzá tekteken Vinthrax Mansion Tag-al és kezdhetjük is a mesét. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagyon erős harcos, akit úgy hívtak, hogy Megamester. Egy nap eltévedt egy furcsa helyen, aminek a neve... (Folytassa valaki.) Megamester:  Anti-Megamester: Amit kihagytam: Ne trágárkodjatok, ne mutassátok hülyének a másik aviját. Egy kis új dolog: Elkezdek goldot gyűjteni és érdemes lesz ezt a témát figyelni mert egy idő után a goldomat elküldöm egy általam kiválasztott embernek.
Ajándékok FONTOS AJÁNDÉK: Pink Magical Giftbox! Gold
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 9:33 am
...túl bonyolult volt ahhoz, hogy leírják. Megamester egy ködös helyre ért. Egy lány jelent meg előtte.  Szia... Üdvözöllek nálunk... Engedd meg, hogy körbevezesselek... Lehet, hogy a köd, a lány szépsége és kedvesen csilingelő hangja tette, de Megamester belement, akármennyire is meggondolatlanságnak tűnt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 9:45 am
Ment a lány után, de egy idő után eltűnt. Mondta Megamester: -Hé, hova tüntél? Elkezdte keresni, de út közben találkozott Anti-Megamesterrel. -Muhahaha végre megtaláltalak ellentétem - mondta Anti-Megamester. És akkor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 10:51 am
... megjelent Megamester egyik barátja, Death of Anties  Csá, haver. Segíthetek? -Jól jönne - mondta Megamester. -Tessék itt a kardod.  -Kösz.  Na akkor... Megamester Gold reward: 10g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 10:55 am
Gold Document
Arkrix ...túl bonyolult volt ahhoz, hogy leírják. Megamester egy ködös helyre ért. Egy lány jelent meg előtte.  Szia... Üdvözöllek nálunk... Engedd meg, hogy körbevezesselek... Lehet, hogy a köd, a lány szépsége és kedvesen csilingelő hangja tette, de Megamester belement, akármennyire is meggondolatlanságnak tűnt... Arkrix Gold reward: 680g(Post)+100g(Extra)=780g Gratulálok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 11:34 am
... a távolból egy fura hang hallatszott. És egy hatalmas láng látszódott, ugyanis jött Megamester egyik legnagyobb barátja. - Üdv Megamester! *szóltam* - Hello, idegen! - szólt Megamester. - Meg sem ismersz? Én vagyok az a haverod, Kisrajczy! =)  - Oh, Kisrajczy, már olyan rég láttalak, mi történt veled? - Én lettem a TŰZ irányítója a falumban. =) Eközben ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 11:40 am
Felkelt Anti-Megamester és hátba akarta szúrni Kisrajczy-t, de nem sikerült neki mert átszurta a fejét Anti-Megamester-nek Megamester. -Huh, ez közel volt - mondta Kisrajczy. -Hát igen. Na menjünk a Mansionba. Mentek az erdőben, és...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 11:41 am
Gold Document
III_Kisrajczy_III ... a távolból egy fura hang hallatszott. És egy hatalmas láng látszódott, ugyanis jött Megamester egyik legnagyobb barátja. - Üdv Megamester! *szóltam* - Hello, idegen! - szólt Megamester. - Meg sem ismersz? Én vagyok az a haverod, Kisrajczy! =)  - Oh, Kisrajczy, már olyan rég láttalak, mi történt veled? - Én lettem a TŰZ irányítója a falumban. =) Eközben ... Kisrajczy Reward: 3000g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 11:47 am
Megamester Felkelt Anti-Megamester és hátba akarta szúrni Kisrajczy-t, de nem sikerült neki mert átszurta a fejét Anti-Megamester-nek Megamester. -Huh, ez közel volt - mondta Kisrajczy. -Hát igen. Na menjünk a Mansionba. Mentek az erdőben, és... ... találkoztunk egy híres emberrel, aki a Jutsu-kat megtanította nekünk. 3 hónappal késöbb ... .: - Köszönetem, Kakashi, hogy pár Jutsu-t magtanulhattunk! - mondta Kisrajczy. - Szívesen tettem. - mondja Kakashi. - Tényleg hasznosak, egyet ki is próbálok! - mondta Megamester, és egy ismerőst mutatott - Shadow Clone Jutsu! Kisrajczy kereste az igazi Megamestert, ekkor ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 11:50 am
...megjelent Zenet, Medvelaszlo titkolt gonosz énje teljes valójában.  - KUKUKUKU.... Azt hiszitek megöltétek Anti-Megamestert!?!? Hehehehe.... hát TÉVEDTEK!!!! Én újjá teremtem és el pusztítalak titeket!Zenet rájuk dobott pár láva golyót, amitől Megamester klónjai eltűntek, de nem sérült meg ő maga. Majd nevetve elmenekült Anti-Megamester testével. Eközben a két barát..... //Kell negatív szereplő is nem? biggrin biggrin //
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 12:00 pm
Medvelaszlo ...megjelent Zenet, Medvelaszlo titkolt gonosz énje teljes valójában.  - KUKUKUKU.... Azt hiszitek megöltétek Anti-Megamestert!?!? Hehehehe.... hát TÉVEDTEK!!!! Én újjá teremtem és el pusztítalak titeket!Zenet rájuk dobott pár láva golyót, amitől Megamester klónjai eltűntek, de nem sérült meg ő maga. Majd nevetve elmenekült Anti-Megamester testével. Eközben a két barát..... //Kell negatív szereplő is nem? biggrin biggrin // //De kell.// -Na vajon mit tegyünk?- kérdezte Kisrajczy Megamester-től -Megyek megkeresem Zenet-et és remélhetőleg legyőzöm. 10 Perc múlva találkozik Medvelaszloval. -Csá, Medvelaszlo! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2010 12:13 pm
...Kicsit kómásan a kocsmában fel keltem és hallottam ahogy rám köszön valaki. -Ömm Csá... segíthetek? Közben fegyveremet magamhoz vettem lövésre készen.  -Nem szeretem ha szundi közben zaklatnak. Mond mit akarsz? ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|