Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Tiles Game Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Thu Oct 21, 2010 3:57 am

Tiles Game!
Mit és hogy kell csinálni ezzel a játékkal? neutral  
PostPosted: Thu Oct 21, 2010 7:11 am

Akai-Inari
Tiles Game!
Mit és hogy kell csinálni ezzel a játékkal? neutral

Yuki Naoto leírta valamelyik topikban.
Az a lényeg hogy vagy a sarokban lévő figurák vagy a lapok színe szerint kell továbbklikkelni, kicsit mint az UNO-ban. Pl szürke és grunny akkor vagy grunnysra klikkelsz tovább vagy szürkére. De Yuki jobban leírta, csak most nem rémlik melyik topikba sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Oct 21, 2010 9:07 am

Én is már néztem, gondolkodtam rajta, hogy hogyan kell ezt ez az új Tiles-t játszani. Egyszer olvastam az Instructions menüpontját, de nem nagyon jött le teljesen, hogy hogyan kell. De majd még próbálkozom néha. Plusz ezzel a játékkal mit lehet keresni? Lehet vele egyáltalán keresni valamit? Gondolok itt akár gold-ra, akár jegyre, tokenre.
PostPosted: Thu Oct 21, 2010 10:42 am

Xanvie
Én is már néztem, gondolkodtam rajta, hogy hogyan kell ezt ez az új Tiles-t játszani. Egyszer olvastam az Instructions menüpontját, de nem nagyon jött le teljesen, hogy hogyan kell. De majd még próbálkozom néha. Plusz ezzel a játékkal mit lehet keresni? Lehet vele egyáltalán keresni valamit? Gondolok itt akár gold-ra, akár jegyre, tokenre.
asszem ticketet ad =)

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Oct 21, 2010 11:15 am

Én már játszottam vele párszor.
A lényeg, hogy meg van adva hogy milyen hosszú sorokat kell összeállítanod (persze lehet hosszabb, ami plusz pontot jelent) A lényeg ahogyan már Obilia is említette, hogy a kis kockák úgy csatlakoznak egymáshoz, ha vagy a háttér vagy a figura megegyezik (vagy akár mindkettő is). Meg van adva, hogy egy köt alatt hány adott hosszúságú láncot kell csinálnod. Ha a kört végigjátszottad (mondjuk megvolt 2x a 12-es lánc) akkor felkínálja, hogy vagy kilépsz és megkapod a Ticketet, vagy kockáztatod amit megnyertél és továbbmész.
Veszélyt az jelenthet ha nem elég hosszú a lánc. Akkor kapsz egy égő kockát ami ha nem használod fel láncban felgyújt másikat is maga körül. Ha egy égő kocka lekerül legalulra akkor vége a játéknak és elbuktad a Ticketeket.
Vannak nehezítések:
-Követ ábrázoló kocka: nem használható fel, csak útakadályként vannak jelen.
-Kérdőjel: nem tudhatod mi rejtőzik alatta, de ugyan úgy figura és háttér van ott, csak takarva. Kideríthető hogy mit rejt ha lánckezdő elemként rákattintasz és akkor emgmutatja a lehetséges utakat onnan tovább.
-Wild kocka: bármelyik mellette lévő kockával folytathatod a láncodat.

Remélem érthetően leírtam. ^^ Ha még valami nem világos kérdezzetek.
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 2:39 am

napsugar
Én már játszottam vele párszor.
A lényeg, hogy meg van adva hogy milyen hosszú sorokat kell összeállítanod (persze lehet hosszabb, ami plusz pontot jelent) A lényeg ahogyan már Obilia is említette, hogy a kis kockák úgy csatlakoznak egymáshoz, ha vagy a háttér vagy a figura megegyezik (vagy akár mindkettő is). Meg van adva, hogy egy köt alatt hány adott hosszúságú láncot kell csinálnod. Ha a kört végigjátszottad (mondjuk megvolt 2x a 12-es lánc) akkor felkínálja, hogy vagy kilépsz és megkapod a Ticketet, vagy kockáztatod amit megnyertél és továbbmész.
Veszélyt az jelenthet ha nem elég hosszú a lánc. Akkor kapsz egy égő kockát ami ha nem használod fel láncban felgyújt másikat is maga körül. Ha egy égő kocka lekerül legalulra akkor vége a játéknak és elbuktad a Ticketeket.
Vannak nehezítések:
-Követ ábrázoló kocka: nem használható fel, csak útakadályként vannak jelen.
-Kérdőjel: nem tudhatod mi rejtőzik alatta, de ugyan úgy figura és háttér van ott, csak takarva. Kideríthető hogy mit rejt ha lánckezdő elemként rákattintasz és akkor emgmutatja a lehetséges utakat onnan tovább.
-Wild kocka: bármelyik mellette lévő kockával folytathatod a láncodat.

Remélem érthetően leírtam. ^^ Ha még valami nem világos kérdezzetek.

Köszi, már kezdem kapizsgálni xd

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 10:20 am

Köszi az infót napsugar, majd én is próbálkozom. smile
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 1:45 pm

Azóta már jobban belejöttem, főleg easy-t játszom. A hard-ot egyszer próbáltam, az egyszer eddig épp elég volt, mert valóban elég nehéz.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 24, 2010 3:14 am

Nekem is az easy megy egyelőre és igazad van Xanvie a 7es pályán amikor 22 db-os lánc kell az nem könnyű. Volt ohgy eljutottam úgy 15-ig és nincs tovább gondolom jaj pedig majdnem!
Hülye kérdés-veszély: a tűzes kockákat úgy kell ugye megállítani, hogy láncba foglaljuk őket?
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 4:16 am

Obilia
Nekem is az easy megy egyelőre és igazad van Xanvie a 7es pályán amikor 22 db-os lánc kell az nem könnyű. Volt ohgy eljutottam úgy 15-ig és nincs tovább gondolom jaj pedig majdnem!
Hülye kérdés-veszély: a tűzes kockákat úgy kell ugye megállítani, hogy láncba foglaljuk őket?

Igen, úgy kell. 3nodding
És ha nem megy elsőre a 22, akkor tessék nyugodtan lebontani valahonnan, amit úgysem tudnál normálisan felhasználni; hátha jobb kockák jönnek a helyére. 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Oct 24, 2010 6:10 am

Molylepke
Obilia

Igen, úgy kell. 3nodding
És ha nem megy elsőre a 22, akkor tessék nyugodtan lebontani valahonnan, amit úgysem tudnál normálisan felhasználni; hátha jobb kockák jönnek a helyére. 3nodding

Oké. Csak "tüzesen" még egyelőre nem olyan könnyű nekem, bár már rájöttem, hogy 1 mező pipálása után csak 1 mező ég és nem terjed tovább magától a tűz (először majdnem azt hittem). Majd legközelebb megpróbálom, amit tanácsoltál a 22-es láncról smile
PostPosted: Sun Oct 24, 2010 6:32 am

Rájöttem még tegnap este, hogy melyik a legjobb, illetve legkönnyebb easy az easy-k közt: a zOMG-s easy. wink A Critters-el hasonlítva könnyebb, hiába mindkettő easy, tapasztaltam. Nekem legalábbis a zOMG-s easy könnyebb. Eleinte 20-30 jegyig mentem el benne, végül néhányszor 45-ig és persze sikeresen kimentettem a jegyeket, majd egyszer 45-nél továbbmentem kockáztatva, na akkor jött volna 65 jegyért a 22 darabos lánc, amit Obilia is mondott. Csodálkoztam eléggé, próbálkoztam kicsit, de nem ment, végül kiléptem és 65 jegyet vesztettem. Majd 1-2 alkalommal szintén a zOMG easy-ben 45-ig játszottam, mentettem ki a jegyeket. Ezután úgy gondoltam ismét megpróbálom a 65 jegyet megszerezni a 22 darabos lánc megoldásával. Szerencsére egy idő után sikerült, meglett a 22 darabos lánc és a 65 jegy is. smile Kiírta, hogy átjártam a zOMG-s easy-t, gratulál stb. Szóval a zOMG-s easy-nek ezek az állomásai, mely a 22 darabos lánccal zárul. Én gyakran akkor is csak 45-ösével fogok itt játszani, de néha más easy-t is többször próbálok, még meglátom. A 65 jegyért ritkán fogom a 22-őt összeláncolni. 45-ig már biztos nálam.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200
PostPosted: Mon Oct 25, 2010 12:14 pm

Múltkor befagyott és elvesztettem 95 ticketet : /
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 12:43 am

Nekem így se sikerül. Béna vagyok. Ennyi.

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Sayenita

Friend

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 3:30 am

Xanvie
Rájöttem még tegnap este, hogy melyik a legjobb, illetve legkönnyebb easy az easy-k közt: a zOMG-s easy. wink A Critters-el hasonlítva könnyebb, hiába mindkettő easy, tapasztaltam. Nekem legalábbis a zOMG-s easy könnyebb. Eleinte 20-30 jegyig mentem el benne, végül néhányszor 45-ig és persze sikeresen kimentettem a jegyeket, majd egyszer 45-nél továbbmentem kockáztatva, na akkor jött volna 65 jegyért a 22 darabos lánc, amit Obilia is mondott. Csodálkoztam eléggé, próbálkoztam kicsit, de nem ment, végül kiléptem és 65 jegyet vesztettem. Majd 1-2 alkalommal szintén a zOMG easy-ben 45-ig játszottam, mentettem ki a jegyeket. Ezután úgy gondoltam ismét megpróbálom a 65 jegyet megszerezni a 22 darabos lánc megoldásával. Szerencsére egy idő után sikerült, meglett a 22 darabos lánc és a 65 jegy is. smile Kiírta, hogy átjártam a zOMG-s easy-t, gratulál stb. Szóval a zOMG-s easy-nek ezek az állomásai, mely a 22 darabos lánccal zárul. Én gyakran akkor is csak 45-ösével fogok itt játszani, de néha más easy-t is többször próbálok, még meglátom. A 65 jegyért ritkán fogom a 22-őt összeláncolni. 45-ig már biztos nálam.

Az Aquarium Hard is könnyű! Legtöbbször azzal játszok, vagy a zOMG-al. Szerintem ez a kettő a legjobb és "legkönnyebb". smile
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces