|
|
| Érdekel, hogy milyen "célokat" értél/érsz el Gaian? |
| Igen |
|
95% |
[ 22 ] |
| Nem |
|
4% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 23 |
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 2:36 am
Gaia Achievements
kidolgozás alatt...
Profil/adatok célok
Marketplace célok
Fórum célok
..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 2:38 am
Egy kis segítség, leírás a Gaia Achievements-ről. Biztos van olyan "cél", amit nem tudod, hogyan kell elérni, vagy segítség kell hozzá. Ide lehet írni mindent erről az új funkcióról.
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 5:43 am
Nekem lenne egy kérdésem. A "Flatterer" -t nem tudom elérni, és a "Full closet" -et. Melyiknek mi a célja? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 6:15 am
A Full closet-nál annyit kell tenned, hogy amikor az avatár öltöztetésénél vagy van egy olyan fül, hogy Outfits (egy szekrény van mellette). Itt el tudod menteni az avatárjaidat, hogy később csak egy kattintással újra fel tudd ugyan úgy öltöztetni, és ne kelljen mindent újra egyesével felvenned.
A Fletterer lényege, hogy bárkinek a profiljára ennyit írsz, hogy "cool avi" semmiféle formázás, meg szín nélkül, mert csak úgy érvényes, ha ennyi áll szimplán a kommentben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 6:25 am
de jó! a Flatterer még nekem sem volt meg! köszi a segítséget Napsugár! Engem a Tooth Fairy is érdekelne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 6:28 am
Yuki Naoto de jó! a Flatterer még nekem sem volt meg! köszi a segítséget Napsugár! Engem a Tooth Fairy is érdekelne 3nodding Küld el ezt az itemet egy olyan embernek, akin épp szárny van. Előre szólok, hogy én már pórul jártam, mert nem minden szárny jó... Ajánlom, hogy olyat keress, akin Fairy Wings van. Én is random találtam ilyet Marketen és elküldtem neki egy anoním ajándékot. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 6:44 am
Na épp válaszolni akartam látom mások már megírták. Siftware, ha akarod lefordítom az achievementek leírásait... vagy csak rövid célleírás kéne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 7:12 am
7950 pont cool állat vagyok dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 7:27 am
III Slash III 7950 pont cool állat vagyok dramallama Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 7:50 am
napsugar III Slash III 7950 pont cool állat vagyok dramallama Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd?? whee a legtöbb feladat 5 percet se igényel. csak irigykedsz a pontjaimra talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:06 am
III Slash III napsugar III Slash III 7950 pont cool állat vagyok dramallama Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd?? whee a legtöbb feladat 5 percet se igényel. csak irigykedsz a pontjaimra talk2hand Nem vagyok sokkal lemaradva... Nekem 6400 van razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:28 am
napsugar III Slash III napsugar III Slash III 7950 pont cool állat vagyok dramallama Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd?? whee a legtöbb feladat 5 percet se igényel. csak irigykedsz a pontjaimra talk2hand Nem vagyok sokkal lemaradva... Nekem 6400 van razz Meglesz neked a 10,000 posztos feladat nemsoká eek Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:37 am
III Slash III napsugar III Slash III napsugar III Slash III 7950 pont cool állat vagyok dramallama Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd?? whee a legtöbb feladat 5 percet se igényel. csak irigykedsz a pontjaimra talk2hand Nem vagyok sokkal lemaradva... Nekem 6400 van razz Meglesz neked a 10,000 posztos feladat nemsoká eek Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd? xD Milyen 10k? Ezt hol látod? De, maúgy tényleg sok a szabadidőm XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:42 am
napsugar III Slash III napsugar III Slash III napsugar III Slash III 7950 pont cool állat vagyok dramallama Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd?? whee a legtöbb feladat 5 percet se igényel. csak irigykedsz a pontjaimra talk2hand Nem vagyok sokkal lemaradva... Nekem 6400 van razz Meglesz neked a 10,000 posztos feladat nemsoká eek Nem érzed úgy, hogy túl sok a szabadidőd? xD Milyen 10k? Ezt hol látod? De, maúgy tényleg sok a szabadidőm XDhttp://www.gaiaonline.com/gsearch/all nickneved írd be ninja A 2000 üzenetemmel úgyérzem lemaradtam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2010 8:58 am
Nekem a Full Closet megvan 4/4 , de nem kaptam meg az Achievmentet ... És az Achievmentekkel mit lehet kezdeni? =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |