|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 1:12 pm
Sziasztok! Mivel már van egy szomorkodós-nyavalygós-sajnálkozós fórum, gondoltam, nyitok egyet, amiben csak az örömé a főszerep! 4laugh Elvégre mindenkinek lehetnek olyan élményei, amik tökre feldobják, és szeretné szétkürtölni mindenkinek. Itt most megtehetitek! Leírhatjátok ide az összes jó dolgot, sikert, bármit! És lenne egy kérésem: mindenki próbáljon meg őszintén örülni a másiknak, és semmi irigy, vagy sértő megjegyzést tenni. Ha mégis hasonló érzéseket váltanának ki vkiből az itt leírtak, az írja a naplójába a mondandóját!
Kezdem én: hétfőn írtuk az első ZH-t német nyelvtanból, és 5öst kaptam rá, yeah!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2010 12:45 am
Jó 5let ez a téma smile Hát... elég sokféle volt már: családi, cicás, utazós, stb. Legutóbbi: vicces videó nézése és egy vidám komment nekem egy másik oldalon smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2010 7:06 am
Nagyon örülök neki! 4laugh Ha gondolod, belinkelheted azt a videót, hátha másoknak is vidám pillanatokat okoz! mrgreen És még egy élmény: írtak a fórumomba, yaay! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2010 7:51 am
Yui-chan12 Nagyon örülök neki! 4laugh Ha gondolod, belinkelheted azt a videót, hátha másoknak is vidám pillanatokat okoz! mrgreen És még egy élmény: írtak a fórumomba, yaay! whee Ja hát.. sok vicces videót tudok de az a bizonyos videó angol helyenként pindurit túlzásbaeső de Doctor Who (Ki vagy doki?) kedvelőknek talán jobb sweatdrop smile Majd mutatnék inkább más videót ami szintén vicces/jó. Pl nemrég megint hallgattam ezt a tökjó (tényleg!) feldolgozást (Lady Gaga egyik legismertebb művéből). Szerintem jó remélem nem fog a hang nyálasnak tűnni és a hangszerelés tökre tetszik smile http://www.youtube.com/watch?v=l4biHuhOkrs&feature=relatedMost jó élmény: egyik macsek megint rohangált a lépcsőn és lejött egy letöltött filmecske... Meg finom a túró rudi smile És örülök hogy örülsz. smile Ne legyek elrettentő, írjanak mások is! blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2010 5:08 am
Köszönöm Obilia! És igaza van, írjon más is! *kiskutya szemek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2010 6:22 am
Én nekilendültem a tanulásnak, ugyanis sajnos meghuztak fizikából, és nyáron pótvizsgával átmentem. Most belelendültem, egy matek 5-össel (dolgozat), és egy Rajz 5-össel (koncepciórajzok miatt.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2010 7:15 am
végre pesten vagyok, mackómnál heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2010 7:37 am
III_Kisrajczy_III Én nekilendültem a tanulásnak, ugyanis sajnos meghuztak fizikából, és nyáron pótvizsgával átmentem. Most belelendültem, egy matek 5-össel (dolgozat), és egy Rajz 5-össel (koncepciórajzok miatt.) Grat a matek 5ösödhöz! Én nekem csak nehezen sikerült 5ösöket gyűjteni, szóval minden elismerésem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2010 7:40 am
napsugar végre pesten vagyok, mackómnál heart Jaj, de jó! 4laugh Mióta nem voltál nála?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2010 8:23 am
Yui-chan12 napsugar végre pesten vagyok, mackómnál heart Jaj, de jó! 4laugh Mióta nem voltál nála? egy hete sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2010 10:26 am
napsugar Yui-chan12 napsugar végre pesten vagyok, mackómnál heart Jaj, de jó! 4laugh Mióta nem voltál nála? egy hete sweatdrop Nekem többnek tűnik úgy is xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2010 11:52 am
Hát igen, sokszor egy nap is nagyon sok időnek tűnik... de legalább most együtt vagytok/voltatok! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2010 1:02 pm
Cuki macsek (szomszédé) egy csomót alszik itt és tökcuki amikor néha fejet lehajtva alszik (pofival bele az ülőpárnába amin alszik biggrin ), deviantarton néhány fotót mutattam egy csoportnak és tetszett a tagoknak, tegnap meg betévedtem egy rendezvényre ahol jól elorigamiztam és pici korai színes papírokat hajtogattam (lol). Meg logikai játékoztam is (trapézos hasábokból piramis építése és fakarikák áttétele más oszlopra bizonyos feltételekkel). És finom paprikás csirke volt ebédre nyami smile
És jaja az együttlét fontos és jó smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2010 8:26 pm
Egyszer egy gonosz szellem arra kényszerített, hogy tükördarabokkal kivágjam a szemeim, azóta vagyok vak, de tök jó, mert így máshogy érzékelem a világot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2010 4:30 am
Hearmy Egyszer egy gonosz szellem arra kényszerített, hogy tükördarabokkal kivágjam a szemeim, azóta vagyok vak, de tök jó, mert így máshogy érzékelem a világot. Nme bezsélve arról hogy a hallás kifinomultabb lesz meg a szaglás is. Bár én ezért és más okért se akarnék vak lenni. ._. Most: csináltam egy MJ avit és ez jól megnevetette egy Gaia barátomat (jó értelemben) smile VH-n barátok és mások jól összeröffentek egyen piros-fekete cuccokban (persze egyedien, punk és secret retreat hajakkal). Élőbe meg: megitn idejött a macsek szundizni, mint a rakéta úgy lőtte be magát a lakásba amikor megjött egy családtag biggrin Cuki macsek (és álmos). 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|