|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 8:22 am
A lényege csak egy. Te kérdezel, én felelek. Nem csak a Dragon Ball Z-ről van tapasztalatom, hanem bárminemű szerelmi bánat, baj ha van, szólj. Dr. Medvelaszlo mellett elvállalom a 2. dokit a fórumban [ha nem baj ... adminoknak szól. ...] Akár PM-ben kérdezhetsz, akár itt a fórumon. Ha magánügy, akkor a PM-et ajánlom. =)
Szeretettel vár benneteket.:
Dragon Ball Z -szakértőtök és másodállású orvosotok.: Kisrajczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 9:20 am
1 nekem nem tetszik 2 nem ide való 3 meg kérdezhettél volna engem is -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 9:50 am
Medvelaszlo 1 nekem nem tetszik 2 nem ide való 3 meg kérdezhettél volna engem is -_- Sajnálom, medve bátsi. El tudsz nézni ettől? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 12:19 pm
Sajnos nincs olyan, amit ne tudnék a Dragon Ballról. Szakértő vagyok a kérdésben. De kiváncsi leszek, fog-e valaki kérdezni.
Mellesleg, az egyik legjobb anime/manga a világon! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 5:33 am
Andro666 Sajnos nincs olyan, amit ne tudnék a Dragon Ballról. Szakértő vagyok a kérdésben. De kiváncsi leszek, fog-e valaki kérdezni. Mellesleg, az egyik legjobb anime/manga a világon! heart Eztén is tudom, de ha gondolod, te is beállhatsz mellém, segédnek. =D Ha én nem tudom, te jössz a képbe. =D Amúgy a legjobb anime a világon csak ez. =D Meg a hentai. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 6:09 am
Ne emlegesd a hentait egy yaoi-fannak. Utálom a hentait! Fúj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 10:18 am
Ne emlegesd a yaoit egy hentai fannak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 10:57 am
Yo, oké. Na, semmi kérdés, semmiről? Itt kérdezhettek bármiről, ami a lelketeket nyomja, válaszolgatok,ahogyan tudok. ^^ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 12:12 pm
én azt nem értem, hogy a dbz -t betiltották MO -n mert volt aki kiugrott az ablakon mert azt hitte, hogy tud repülni (vagy mi). de pl a doktor bubó -ban az van, hogy, ott van az a szinte teljesen ember alakú bubó, aki úgy repül, ahogy kissrácként én is repülőt játszottam ( smile ) most akkor akár én is hihetném, hogy tudok úgy tényleg repülni
(nos ez nem éppen dbz -hez tartozik, inkább ien filozofikus...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 1:28 pm
Arkrix én azt nem értem, hogy a dbz -t betiltották MO -n mert volt aki kiugrott az ablakon mert azt hitte, hogy tud repülni (vagy mi). de pl a doktor bubó -ban az van, hogy, ott van az a szinte teljesen ember alakú bubó, aki úgy repül, ahogy kissrácként én is repülőt játszottam ( smile ) most akkor akár én is hihetném, hogy tudok úgy tényleg repülni (nos ez nem éppen dbz -hez tartozik, inkább ien filozofikus...) A válasz egyszerű. A dbz-t azért lett meg szüntetve mert volt egy olyan rész ahol a zseniális teknős(a vén kujon) el magyarázza hogy az erőben csak hinni kell és azért kell erősödni, hogy ez a hit minél erősebb legyen bennünk. Dr. Bubó miatt azért nem ugrottak ki, mert lehet hogy ember szerű volt, de ugyan úgy bagoly maradt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2010 5:59 pm
Ez a topic nem a főoldalra való! Áthelyezem az animék számára létrehozott szubfórumba. Legközelebb, a hasonló témájú topicokat ott hozd létre! Köszönöm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 10:51 am
Rendben Admin bátsi. Amúgy valamennyire igazatok van. 1999-ben, asszam akkor tiltották be, és volt egy másik eset is, amikor a gyerek a vonat elé állva azt hitte, hogy tud Kamehame-zni, aztán a vonat csapta el őt, nem fordítva. xP Nem vicces, de akkor is ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 12:40 pm
Arkrix én azt nem értem, hogy a dbz -t betiltották MO -n mert volt aki kiugrott az ablakon mert azt hitte, hogy tud repülni (vagy mi). de pl a doktor bubó -ban az van, hogy, ott van az a szinte teljesen ember alakú bubó, aki úgy repül, ahogy kissrácként én is repülőt játszottam ( smile ) most akkor akár én is hihetném, hogy tudok úgy tényleg repülni (nos ez nem éppen dbz -hez tartozik, inkább ien filozofikus...) 1. Nem tiltották be. Későbbi időpontban adhatták volna, este 10 és hajnali 5 között, de ezt a csatorna nem vállalta, mert nem nézte senki. 2. Aki olyan hülye, hogy 14 évesen azt hiszi, hogy tud repülni, és kiugrik az ablakon, meg is érdemli, hogy megsérül. 3. A Doktor Bubó elsősorban nem gyerekeknek készült.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|