|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 6:26 am
Bocsánat, ha rossz helyre írtam a kérdésem, de még csak most ismerkedek a Magyar Guild-al is. Nem régóta játszok a gaia-n, és nem találok megoldást arra a problémára, hogy amit vettem (Possum) autót "eltűnt" (de a kék plusz jel nem látszik), vagyis inkább "láthatatlan", csak a felni látszik..., az autó színe pedig le van zárva. crying Egyedül csak a felni nincs zárolva, az rajta is van a "láthatatlan" autómon... stare A fórumban, ahogy olvastam sok mindenkinek ugyanez a "gondja", de választ egyikőjük sem kapott. Mit lehet ilyenkor csinálni? Őszintén szólva nem akarok új autót venni, akkor feleslegesen dobtam ki érte a gold-ot? cry Kérlek, segítsetek. cry Köszönöm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 7:21 am
és ha bemész egy rallyba letudod tenni a kocsid? próbáld újratölteni az oldalt, mert nekem is most eltűnt a kocsim a garázsból (teljesen) első próbálkozásra, de refresh után már ott volt. ha nem vállik be, akkor ctlr+shift+del és törölj minden sz*rt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 9:12 am
III Slash III és ha bemész egy rallyba letudod tenni a kocsid? próbáld újratölteni az oldalt, mert nekem is most eltűnt a kocsim a garázsból (teljesen) első próbálkozásra, de refresh után már ott volt. ha nem vállik be, akkor ctlr+shift+del és törölj minden sz*rt. Ha rallyzni akarok a Possummal, akkor szintén a nagy semmit mutatja, vagyis csak az árnyékot. Ott van az a "láthatatlan" autóm, de nem mutatja normálisan. evil Már többször ki- és beléptem, töröltem és újra odaraktam, de semmi. gonk Az agyamra megy... burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 9:19 am
próbáld egy másik böngészővel. ha úgy se működik, akkor passzolom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 12:09 pm
Másik böngészővel sem volt jó, de már rájöttem a megoldásra. rofl Most már mind a két autóm a garázsban figyel. mrgreen Azért köszi, hogy "szenvedtél" velem, és próbáltál tippeket adni. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2010 2:03 am
Ahh, ma reggelre megint eltűnt... gonk scream stressed evil Mindegy, már nem is foglalkozok vele... Marad a scion és kész! Nem hergelem magam tovább!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 4:39 pm
Ez a topic, nem ide tartozik. Áthelyeztem a Gaia kérdése subforumba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |