Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Eltűnt autó, zárolt alkatrész

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayenita

Friend

PostPosted: Mon Sep 06, 2010 6:26 am

Bocsánat, ha rossz helyre írtam a kérdésem, de még csak most ismerkedek a Magyar Guild-al is.
Nem régóta játszok a gaia-n, és nem találok megoldást arra a problémára, hogy amit vettem (Possum) autót "eltűnt" (de a kék plusz jel nem látszik), vagyis inkább "láthatatlan", csak a felni látszik..., az autó színe pedig le van zárva. crying
Egyedül csak a felni nincs zárolva, az rajta is van a "láthatatlan" autómon... stare
A fórumban, ahogy olvastam sok mindenkinek ugyanez a "gondja", de választ egyikőjük sem kapott.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Őszintén szólva nem akarok új autót venni, akkor feleslegesen dobtam ki érte a gold-ot? cry
Kérlek, segítsetek. cry
Köszönöm!
PostPosted: Mon Sep 06, 2010 7:21 am

és ha bemész egy rallyba letudod tenni a kocsid? próbáld újratölteni az oldalt, mert nekem is most eltűnt a kocsim a garázsból (teljesen) első próbálkozásra, de refresh után már ott volt. ha nem vállik be, akkor ctlr+shift+del és törölj minden sz*rt.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Sayenita

Friend

PostPosted: Mon Sep 06, 2010 9:12 am

III Slash III
és ha bemész egy rallyba letudod tenni a kocsid? próbáld újratölteni az oldalt, mert nekem is most eltűnt a kocsim a garázsból (teljesen) első próbálkozásra, de refresh után már ott volt. ha nem vállik be, akkor ctlr+shift+del és törölj minden sz*rt.

Ha rallyzni akarok a Possummal, akkor szintén a nagy semmit mutatja, vagyis csak az árnyékot. Ott van az a "láthatatlan" autóm, de nem mutatja normálisan. evil
Már többször ki- és beléptem, töröltem és újra odaraktam, de semmi. gonk Az agyamra megy... burning_eyes
PostPosted: Mon Sep 06, 2010 9:19 am

próbáld egy másik böngészővel. ha úgy se működik, akkor passzolom

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Sayenita

Friend

PostPosted: Mon Sep 06, 2010 12:09 pm

Másik böngészővel sem volt jó, de már rájöttem a megoldásra. rofl Most már mind a két autóm a garázsban figyel. mrgreen
Azért köszi, hogy "szenvedtél" velem, és próbáltál tippeket adni. 4laugh
PostPosted: Tue Sep 07, 2010 2:03 am

Ahh, ma reggelre megint eltűnt... gonk scream stressed evil
Mindegy, már nem is foglalkozok vele... Marad a scion és kész! Nem hergelem magam tovább!!!

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 4:39 pm

Ez a topic, nem ide tartozik. Áthelyeztem a Gaia kérdése subforumba.
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff