|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2010 8:59 am
ogólnie to... chciałam się pożegnać. wyjeżdzam i nie będzie mnie do końca sierpnia. [mam jednak nadzieję, że internet będzie xd ] do zobaczenia wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2010 9:37 am
papa milej podrozy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2010 5:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2010 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2010 11:02 am
żeby nie spotkać Zebry dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 13, 2010 1:45 pm
Have fun! A ja jutro do domu jadę, siostra chce mnie zapoznać ze swoim białym rozpuszczonym bachorem ;p (czyt. jej psem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 14, 2010 9:52 am
kocham Austrię i internet w ofertach z domami xd pewnie co jakiś czas więc będę się odzywać. ninja niemniej dziękować xd a Bayern wczoraj przegrał crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 14, 2010 2:00 pm
oo, austria też chce do austrii, yh
milego pobytu :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 14, 2010 6:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2010 11:46 am
ja tez chce wakacjem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2010 1:16 pm
wakacje dopiero się zaczynają 4laugh dobra, ale tak na serio będę raczej rzadziej wpadać sweatdrop papa... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2010 2:56 pm
"rzadziej" kurna... rzadziej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2010 10:36 am
oż o.o racja *poprawia się* no to wróciłam. udało się przeżyć, a w pewnym momencie nie było to proste ninja niemniej radośnie wróciłam i... zobaczyłam, że babcia zgłodziła mi chomika gonk scream stressed usłyszałam: "o, chyba ją zagłodziłam. myślałam, że są połączone". i tyle. i co z tego, że przed wyjazdem tłumaczyłam, jaki jest układ klatek i gdzie jest jedzenie. była niezła rozpieducha. i nadal jestem wściekła scream scream scream Frida dołączyła do Niuni pod sosną... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 8:25 am
wilkus i co z tego, że przed wyjazdem tłumaczyłam, jaki jest układ klatek i gdzie jest jedzenie. moja mama jest prawdopodobnie zdecydowanie młodsza od Twojej babci, a co nagrywanie płyty trzeba ją ponownie uczyć jak to się robi. Niektórzy już tak mają, że nie słuchają ze zrozumieniem, mimo iż udają, że tak jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 9:09 am
do mojej też nagrywanie płyt nie dociera. że już nie wspomnę o ściąganiu czegokolwiek z internetu xd niemniej... Frida nie musiała umierać. tym bardziej przez taki debilizm stressed eh... będę wywozić chomiki do znajomej, jeżeli gdzieś dalej będę jechać i moje siostry nie będzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|