Tegap írtam a gaia kérdések topikba egy aggasztó gondomról, most meg annak a hozzászólásomnak hűlt helye. Gondolom törölték? Mind1. Röviden összefoglalom, ammenyire tudom.
Múlt vasárnap eljöttem nyaralni, minden oké volt. Majdnem mindennap felnéztem Gaiára egyszer mert itt ingyenes a gépzeés/netezés és miután egy magyar fel akart venni (mindez tegnap történtazaz aug. 5-én, megnézem oké tele-e a lista vagy nem (néha tele van). Nézem: négyszázkilencvenvalahány helyett 429!! Egy barát javasolta hogy frissítgessek, renbejön, ez valszeg glitch, neki is volt ilyen. De semmi változás.
És ma 2 újabb aggasztó fejlemény fogadott: egy barát írt hogy nem vagyok a listáján és megnéztem tényleg nem volt! Majd a bejövő üziknél látom egy másik haver is "vékonybetűs" kett magyarán lekerült a listámról..
A másik hogy a tegnapi 429 426-ra változott.
Lehet hogy scriptor keze van a dologban? vagy betörtek?
Remélem itt ez a problémaleírás nincs rossz helyen, ha mégis, elnézést, de végülis tényleg gaiás is, és a kérdés a lényeg: mi az oka ennek a fentebb írt gondnak és volt-e mással is ilyen, hallott-e bárki ilyenről?
Előre is köszönöm.
Magyar Guild
Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek!
![]() |
|
|||||
|
||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||