Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Kevesebb barát a barátlistán!! jesszus.

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Volt-e már, hogy anélkül lett kevesebb barátod a listádon, hogy te magad törölted volna?
  Igen, volt
  Nem, de hallottam ilyenről
  Nem volt ilyen sose
View Results

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Aug 06, 2010 7:29 am

Tegap írtam a gaia kérdések topikba egy aggasztó gondomról, most meg annak a hozzászólásomnak hűlt helye. Gondolom törölték? Mind1. Röviden összefoglalom, ammenyire tudom.
Múlt vasárnap eljöttem nyaralni, minden oké volt. Majdnem mindennap felnéztem Gaiára egyszer mert itt ingyenes a gépzeés/netezés és miután egy magyar fel akart venni (mindez tegnap történtazaz aug. 5-én, megnézem oké tele-e a lista vagy nem (néha tele van). Nézem: négyszázkilencvenvalahány helyett 429!! Egy barát javasolta hogy frissítgessek, renbejön, ez valszeg glitch, neki is volt ilyen. De semmi változás.
És ma 2 újabb aggasztó fejlemény fogadott: egy barát írt hogy nem vagyok a listáján és megnéztem tényleg nem volt! Majd a bejövő üziknél látom egy másik haver is "vékonybetűs" kett magyarán lekerült a listámról..
A másik hogy a tegnapi 429 426-ra változott.

Lehet hogy scriptor keze van a dologban? vagy betörtek?

Remélem itt ez a problémaleírás nincs rossz helyen, ha mégis, elnézést, de végülis tényleg gaiás is, és a kérdés a lényeg: mi az oka ennek a fentebb írt gondnak és volt-e mással is ilyen, hallott-e bárki ilyenről?
Előre is köszönöm.
PostPosted: Fri Aug 06, 2010 11:14 am

Ott van az még. 30. oldal utolsó poszt. Ha betörtek volna nem a 3 barátod törlésével foglalkoztak volna sztm. A spring cleaning során megcsinálták, hogyha te törölsz valakit, akkor a másiknál te is törlődsz.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Aug 08, 2010 5:40 am

III Slash III
Ott van az még. 30. oldal utolsó poszt. Ha betörtek volna nem a 3 barátod törlésével foglalkoztak volna sztm. A spring cleaning során megcsinálták, hogyha te törölsz valakit, akkor a másiknál te is törlődsz.

Értem, azóta megtaláltam. Valószínűleg azért is néztem félre mert azt hittem az utolsó oldalról, hogy ott régebbi írások vannak... Mind1 eh félrenéztem sweatdrop
A másik meg hogy jobban meg kellett volna néznem hogy mik tartoznak a spring cleanbe.

A topik így már érvényét veszti, elnézést a "pánikomért". sweatdrop
PostPosted: Tue Nov 02, 2010 1:39 am

Én szoktam törölni, de annak oka van. Ok nélkül senkit sem törlök le.

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items