Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
Manga Fox

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Sun Jun 20, 2010 3:39 am

Szóval ez a kedvenc mangás oldalam, de legalább is volt, mert mostanában totál kiakadtam rá, egy csomó manga eltünt róla és egy csomó kategoria is burning_eyes  
PostPosted: Sun Jun 20, 2010 5:23 am

Akai-Inari
Szóval ez a kedvenc mangás oldalam, de legalább is volt, mert mostanában totál kiakadtam rá, egy csomó manga eltünt róla és egy csomó kategoria is burning_eyes

Bizony, leszedték róla az összes licencelt cuccot. 3nodding
De épp ezért van betéve nekem több online manga reader is, mert az ilyesmire számítani lehetett. 3nodding
Ajánlom a One Mangát, és annak a leányoldalát (ahová One-ról kerültek a 'mature' dolgok) az 1000 Mangát. 3nodding
De ha csak a top3-at olvasod (Naruto, Bleach, One Piece), akkor a Mangastream a helyed, oda kerülnek fel általában a leghamarabb a fejezetek, ráadásul ez az oldal tartalmazza a legjobb minőségű scan-eket is! whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Ginny71

9,600 Points
  • Popular Thread 100
  • Cart Raider 100
  • Befriended 100
PostPosted: Mon Jun 21, 2010 12:38 am

Molylepke
Akai-Inari

Bizony, leszedték róla az összes licencelt cuccot. 3nodding
De épp ezért van betéve nekem több online manga reader is, mert az ilyesmire számítani lehetett. 3nodding
Ajánlom a One Mangát, és annak a leányoldalát (ahová One-ról kerültek a 'mature' dolgok) az 1000 Mangát. 3nodding
De ha csak a top3-at olvasod (Naruto, Bleach, One Piece), akkor a Mangastream a helyed, oda kerülnek fel általában a leghamarabb a fejezetek, ráadásul ez az oldal tartalmazza a legjobb minőségű scan-eket is! whee

Azt mondjuk nem értem, hogy ki és hogyan dönti el ezt a licensed dolgot, mert szerintem csak úgy szedegetnek le sweatdrop
PostPosted: Mon Jun 21, 2010 2:56 am

Én OneMangán és YaoiHeaven-ön olvasgatok. Valamint Mangazinon, bár ez magyar, viszont a fordítások nagyon jók. ^^

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Jun 21, 2010 3:10 pm

Andro666
Én OneMangán és YaoiHeaven-ön olvasgatok. Valamint Mangazinon, bár ez magyar, viszont a fordítások nagyon jók. ^^

Újabban AnimeAddicts-on is van online olvasható manga. A szájt egyre jobban kezd hasonlítani egy kincsestárhoz. xd

Ginny71
Azt mondjuk nem értem, hogy ki és hogyan dönti el ezt a licensed dolgot, mert szerintem csak úgy szedegetnek le sweatdrop

Arra nem igazán lenne okuk. Nekik akkor a legjobb, ha minél több mangát tudhatnak a szájton, mivel így sokkal több embert tudnak vonzani ( arrow több ember arrow több felhasználó arrow jobb hirdetési lehetőségek [az üzemeltető szempontjából] arrow könnyebb eltartani a honlapot).
Inkább az amcsi kiadók keresték fel őket, hogy felkoncolják őket, ha nem szedik le a mangákat. biggrin
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 1:03 am

Molylepke
Andro666

Újabban AnimeAddicts-on is van online olvasható manga. A szájt egyre jobban kezd hasonlítani egy kincsestárhoz. xd

Ginny71

Arra nem igazán lenne okuk. Nekik akkor a legjobb, ha minél több mangát tudhatnak a szájton, mivel így sokkal több embert tudnak vonzani ( arrow több ember arrow több felhasználó arrow jobb hirdetési lehetőségek [az üzemeltető szempontjából] arrow könnyebb eltartani a honlapot).
Inkább az amcsi kiadók keresték fel őket, hogy felkoncolják őket, ha nem szedik le a mangákat. biggrin

az animeaddict tényleg jó, én is szerettem heart

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 1:06 am

Andro666

az onemangán én nem nagyon találtam még yaoit sweatdrop a yaoiheaven ismrős, de nem ugrik be most hirtelen, a yaoiorden-en és a red light yaoi-t ismerem ők tényleg jók 3nodding
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 12:11 pm

Akai-Inari
Andro666

az onemangán én nem nagyon találtam még yaoit sweatdrop a yaoiheaven ismrős, de nem ugrik be most hirtelen, a yaoiorden-en és a red light yaoi-t ismerem ők tényleg jók 3nodding

A Onemangán nincs yaoi. YaoiOrdenen és Red Lighton is fennvagyok. Yaoiheaven-ön csak yaoi van. XD

Amúgy ha hivatalosan kiadnak egy mangát, az elvileg már nem kerülhet fel fan-oldalkra. Ez a licensz.

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Mon Nov 08, 2010 12:23 pm

Én is régebben Mangafox-on olvasgattam, de most az utóbbi időben rászoktam az AnimeAddicts-re. Am tudtommal OneMangát bezárták. Pedig kár érte
PostPosted: Mon Nov 08, 2010 12:26 pm

Én most rászoktam a Mangafoxra, főleg mióta megtaláltam egy régi kedvencemet, ami tényleg régi - negyven éves - manga. A címe Candy, Candy.

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Nov 08, 2010 1:29 pm

Andro666
Én most rászoktam a Mangafoxra, főleg mióta megtaláltam egy régi kedvencemet, ami tényleg régi - negyven éves - manga. A címe Candy, Candy.

Én abból mégcsak a mangát láttam. Majd én is megnézem a Mangafoxot. Én eddig csak Onemangát és Mangazint nézegettem.
PostPosted: Mon Nov 08, 2010 3:30 pm

Mangafox-ra egy ideje már visszatették amiket leszedtek (gondolom túl nagyon esett a látogatottság. xd ).
De amíg "elvonáson" voltunk, kerestem néhány másik site-ot - némelyik szinte klónja a fox-nak - ezek közül az egyik a mangareader PONT net. 3nodding Marha jó, mert egyes mangák fejezetei (főleg amiket olvasok) akár 1 héttel hamarabb is megjelennek ezen az oldalon, mint a fox-on. whee

A másik a mangastream PONT com, ahol csak a legnépszerűbb mangák (gy.k.: Naruto, Bleach, One Piece, Claymore, Fairy Tail, D. Gray-man...) jelennek meg, de a leggyorsabban és a legjobb minőségben. 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Tue Nov 09, 2010 4:42 am

Obilia
Andro666

Én abból mégcsak a mangát láttam. Majd én is megnézem a Mangafoxot. Én eddig csak Onemangát és Mangazint nézegettem.

Az anime is fennvan youtube-on végig. 115 rész, és nálunk anno 1998-ban adták le.
PostPosted: Tue Nov 09, 2010 5:16 am

Andro666
Obilia
Andro666

Az anime is fennvan youtube-on végig. 115 rész, és nálunk anno 1998-ban adták le.

Hopp bocsi félreírtam. Az ANIMÉT láttam. A TV-n láttam egy kicsit és találtam magyar feliratos japán nyelvűt is youtube-on, mégcsak néhány részt láttam.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Wed Nov 10, 2010 11:06 pm

Obilia

Hopp bocsi félreírtam. Az ANIMÉT láttam. A TV-n láttam egy kicsit és találtam magyar feliratos japán nyelvűt is youtube-on, mégcsak néhány részt láttam.

14 rész van fenn magyar felirattal, a többi angollal, ha japánt keresel. De van spanyol, olasz, meg görög nyelven is. ^^ Én most tartok a Májusi fesztiválnál. Ah! Terry! Szívem hercege! *.* Bocsi, kissé Terry-fan vagyok. ^^

Meg találtam két részletet magyar szinkronnal is, de sajna csak 1-1 fél rész. Magyarul anno kiadták VHS-en, de nem tudtam megszerezni. sad
Reply
Anime

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff