|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 3:39 am
Szóval ez a kedvenc mangás oldalam, de legalább is volt, mert mostanában totál kiakadtam rá, egy csomó manga eltünt róla és egy csomó kategoria is burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 5:23 am
Akai-Inari Szóval ez a kedvenc mangás oldalam, de legalább is volt, mert mostanában totál kiakadtam rá, egy csomó manga eltünt róla és egy csomó kategoria is burning_eyes Bizony, leszedték róla az összes licencelt cuccot. 3nodding De épp ezért van betéve nekem több online manga reader is, mert az ilyesmire számítani lehetett. 3nodding Ajánlom a One Mangát, és annak a leányoldalát (ahová One-ról kerültek a 'mature' dolgok) az 1000 Mangát. 3nodding De ha csak a top3-at olvasod (Naruto, Bleach, One Piece), akkor a Mangastream a helyed, oda kerülnek fel általában a leghamarabb a fejezetek, ráadásul ez az oldal tartalmazza a legjobb minőségű scan-eket is! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 12:38 am
Molylepke Akai-Inari Szóval ez a kedvenc mangás oldalam, de legalább is volt, mert mostanában totál kiakadtam rá, egy csomó manga eltünt róla és egy csomó kategoria is burning_eyes Bizony, leszedték róla az összes licencelt cuccot. 3nodding De épp ezért van betéve nekem több online manga reader is, mert az ilyesmire számítani lehetett. 3nodding Ajánlom a One Mangát, és annak a leányoldalát (ahová One-ról kerültek a 'mature' dolgok) az 1000 Mangát. 3nodding De ha csak a top3-at olvasod (Naruto, Bleach, One Piece), akkor a Mangastream a helyed, oda kerülnek fel általában a leghamarabb a fejezetek, ráadásul ez az oldal tartalmazza a legjobb minőségű scan-eket is! whee Azt mondjuk nem értem, hogy ki és hogyan dönti el ezt a licensed dolgot, mert szerintem csak úgy szedegetnek le sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 2:56 am
Én OneMangán és YaoiHeaven-ön olvasgatok. Valamint Mangazinon, bár ez magyar, viszont a fordítások nagyon jók. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 3:10 pm
Andro666 Én OneMangán és YaoiHeaven-ön olvasgatok. Valamint Mangazinon, bár ez magyar, viszont a fordítások nagyon jók. ^^ Újabban AnimeAddicts-on is van online olvasható manga. A szájt egyre jobban kezd hasonlítani egy kincsestárhoz. xd Ginny71 Azt mondjuk nem értem, hogy ki és hogyan dönti el ezt a licensed dolgot, mert szerintem csak úgy szedegetnek le sweatdrop Arra nem igazán lenne okuk. Nekik akkor a legjobb, ha minél több mangát tudhatnak a szájton, mivel így sokkal több embert tudnak vonzani ( arrow több ember arrow több felhasználó arrow jobb hirdetési lehetőségek [az üzemeltető szempontjából] arrow könnyebb eltartani a honlapot). Inkább az amcsi kiadók keresték fel őket, hogy felkoncolják őket, ha nem szedik le a mangákat. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 1:03 am
Molylepke Andro666 Én OneMangán és YaoiHeaven-ön olvasgatok. Valamint Mangazinon, bár ez magyar, viszont a fordítások nagyon jók. ^^ Újabban AnimeAddicts-on is van online olvasható manga. A szájt egyre jobban kezd hasonlítani egy kincsestárhoz. xd Ginny71 Azt mondjuk nem értem, hogy ki és hogyan dönti el ezt a licensed dolgot, mert szerintem csak úgy szedegetnek le sweatdrop Arra nem igazán lenne okuk. Nekik akkor a legjobb, ha minél több mangát tudhatnak a szájton, mivel így sokkal több embert tudnak vonzani ( arrow több ember arrow több felhasználó arrow jobb hirdetési lehetőségek [az üzemeltető szempontjából] arrow könnyebb eltartani a honlapot). Inkább az amcsi kiadók keresték fel őket, hogy felkoncolják őket, ha nem szedik le a mangákat. biggrin az animeaddict tényleg jó, én is szerettem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 1:06 am
Andro666 Én OneMangán és YaoiHeaven-ön olvasgatok. Valamint Mangazinon, bár ez magyar, viszont a fordítások nagyon jók. ^^ az onemangán én nem nagyon találtam még yaoit sweatdrop a yaoiheaven ismrős, de nem ugrik be most hirtelen, a yaoiorden-en és a red light yaoi-t ismerem ők tényleg jók 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 12:11 pm
Akai-Inari Andro666 Én OneMangán és YaoiHeaven-ön olvasgatok. Valamint Mangazinon, bár ez magyar, viszont a fordítások nagyon jók. ^^ az onemangán én nem nagyon találtam még yaoit sweatdrop a yaoiheaven ismrős, de nem ugrik be most hirtelen, a yaoiorden-en és a red light yaoi-t ismerem ők tényleg jók 3nodding A Onemangán nincs yaoi. YaoiOrdenen és Red Lighton is fennvagyok. Yaoiheaven-ön csak yaoi van. XD Amúgy ha hivatalosan kiadnak egy mangát, az elvileg már nem kerülhet fel fan-oldalkra. Ez a licensz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 12:23 pm
Én is régebben Mangafox-on olvasgattam, de most az utóbbi időben rászoktam az AnimeAddicts-re. Am tudtommal OneMangát bezárták. Pedig kár érte
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 12:26 pm
Én most rászoktam a Mangafoxra, főleg mióta megtaláltam egy régi kedvencemet, ami tényleg régi - negyven éves - manga. A címe Candy, Candy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 1:29 pm
Andro666 Én most rászoktam a Mangafoxra, főleg mióta megtaláltam egy régi kedvencemet, ami tényleg régi - negyven éves - manga. A címe Candy, Candy. Én abból mégcsak a mangát láttam. Majd én is megnézem a Mangafoxot. Én eddig csak Onemangát és Mangazint nézegettem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 3:30 pm
Mangafox-ra egy ideje már visszatették amiket leszedtek (gondolom túl nagyon esett a látogatottság. xd ). De amíg "elvonáson" voltunk, kerestem néhány másik site-ot - némelyik szinte klónja a fox-nak - ezek közül az egyik a mangareader PONT net. 3nodding Marha jó, mert egyes mangák fejezetei (főleg amiket olvasok) akár 1 héttel hamarabb is megjelennek ezen az oldalon, mint a fox-on. whee
A másik a mangastream PONT com, ahol csak a legnépszerűbb mangák (gy.k.: Naruto, Bleach, One Piece, Claymore, Fairy Tail, D. Gray-man...) jelennek meg, de a leggyorsabban és a legjobb minőségben. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 4:42 am
Obilia Andro666 Én most rászoktam a Mangafoxra, főleg mióta megtaláltam egy régi kedvencemet, ami tényleg régi - negyven éves - manga. A címe Candy, Candy. Én abból mégcsak a mangát láttam. Majd én is megnézem a Mangafoxot. Én eddig csak Onemangát és Mangazint nézegettem. Az anime is fennvan youtube-on végig. 115 rész, és nálunk anno 1998-ban adták le.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 5:16 am
Andro666 Obilia Andro666 Én most rászoktam a Mangafoxra, főleg mióta megtaláltam egy régi kedvencemet, ami tényleg régi - negyven éves - manga. A címe Candy, Candy. Én abból mégcsak a mangát láttam. Majd én is megnézem a Mangafoxot. Én eddig csak Onemangát és Mangazint nézegettem. Az anime is fennvan youtube-on végig. 115 rész, és nálunk anno 1998-ban adták le. Hopp bocsi félreírtam. Az ANIMÉT láttam. A TV-n láttam egy kicsit és találtam magyar feliratos japán nyelvűt is youtube-on, mégcsak néhány részt láttam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 11:06 pm
Obilia Hopp bocsi félreírtam. Az ANIMÉT láttam. A TV-n láttam egy kicsit és találtam magyar feliratos japán nyelvűt is youtube-on, mégcsak néhány részt láttam. 14 rész van fenn magyar felirattal, a többi angollal, ha japánt keresel. De van spanyol, olasz, meg görög nyelven is. ^^ Én most tartok a Májusi fesztiválnál. Ah! Terry! Szívem hercege! *.* Bocsi, kissé Terry-fan vagyok. ^^ Meg találtam két részletet magyar szinkronnal is, de sajna csak 1-1 fél rész. Magyarul anno kiadták VHS-en, de nem tudtam megszerezni. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |