|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 3:45 am
A Jrock-ot is bírom, főleg az Oshare-keit és a Visual-keit. Sok kedvencem van, pl. X-Japan, Alice Nine, AnCafe, SuG, Aicle, Aile, Baiser, D, Kazoku, Merry, Moi dix Mois, Lareine, Laputa, Versailles, LM.C, stb.
Akiket nem bírok: Miyavi, Gackt, L'arc en Ciel, Despair's Ray, The Gazette. Tudom, hogy ők most nagyon menők a tinik körében, de nekem nem jönnek be.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 4:25 am
egyetértek: én is utálom Miyavit, An cafét és az Alice nine-ot. Nem tudom mi olyan nagy szám bennük, bár mindenki ízlése eltérő. Én maradok a Maximum the Hormonnál biggrin biggrin biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 7:05 am
Jolly Satori egyetértek: én is utálom Miyavit, An cafét és az Alice nine-ot. Nem tudom mi olyan nagy szám bennük, bár mindenki ízlése eltérő. Én maradok a Maximum the Hormonnál biggrin biggrin biggrin heart Az AnCafet és az Alice Nine-t szeretem. Nagyon is. Már kb. olyan 5 éve. AnCafe-t még a régi korszakukban ismertem meg, az Alice Nine-t szintén. Szerintem jók. Maximum the Hormon nálam elmegy. Inkább mostanában a régi bandákat bírom, pl. Baiser, Isabel Varosa, Lareine, Kuroageha, Je Reviens, Metis Gretel és társai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 2:38 am
Hát....nálam nincs kifejezettem olyan együttes amit nem szeretnék...inkább csak 1-2 együttesből néhány tag ^^"
Akiket főként szeretek: Satsuki, DIO, Exist trace, The gazette, D'espairsray, Rentrer en soi, D'AIR,, Schwarz Stein....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 9:05 am
Schwarz Stein és Rentrer en Soi jó. *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 2:16 pm
A The GazettE-et én is nagyon szeretem, de inkább csak a régebbi számaikat, bár az újjak sem olyan rosszak. Amit szeretek még az a Dir En Grey, a D'espairsray sem olyan rossz, bár már jó rég hallgattam őket. Az LM.C és a SuG sem olyan rossz, sőt... Az előbbit kifejezetten szeretem. Még füzetborítót is gyártottam xD És Olivia Lufkinnak is nagyon szép hangja van szerintem.
Akit ki nem állhatok az Gackt, a Versailes és a hasonló fura bandák sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2012 2:26 pm
D'espairsRay szerintem jó, csak kár, hogy feloszlottak. A budapesti koncertjük meg nekem nagyon tetszett :3 Versaillessel nekem nincs bajom, nem igen hallgatom/hallgattam őket de az az öltözködési stílus... emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2012 6:01 am
Engem pont az öltözködésük akaszt ki a legjobban xd A legfurábbnak azt tartom, hogy egyáltalán felhúznak ilyeneket oO Ezt sosem fogom megérteni. Na mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2012 12:59 am
Mert neked nem tetszik, még nem biztos, hogy sz*r. emotion_eyebrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2012 8:35 am
Ömm... Ne haragudj oO Nem mondtam azt, hogy szar. oO Csak annyit mondtam, hogy nem fogom tudni megérteni, hogy miért húznak fel olyan ruhákat. Nem akartalak megsérteni. Bocsánat *meghajol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 6:27 am
Tobzoska-chan Ömm... Ne haragudj oO Nem mondtam azt, hogy szar. oO Csak annyit mondtam, hogy nem fogom tudni megérteni, hogy miért húznak fel olyan ruhákat. Nem akartalak megsérteni. Bocsánat *meghajol* Nyugi nyugi nem harapok o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 8:19 am
Csak azért mondtam, mert nem akartam semmilyen vitát indítani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|