|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 04, 2010 3:55 am
Mikor fog rendesen müködni minden kijelzés question Mert totál ciki, hogy hol kijelez, hol meg nem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 04, 2010 6:15 am
nekem rendesen működik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 05, 2010 12:28 pm
Milyen kijelzés? Az hogy épp online vagy-e a Gaia-n, vagy offline? Nálam is rendesen működik. Bár tapasztaltam, ha sokáig nem lépdelsz, tehát ha nem vagy sokáig aktív az oldalon, akkor tudtommal előbb-utóbb offline-nak fog jelezni (ezt főleg a tesómnál Obiliánál látva tapasztaltam néha) és később kidobhat, 1 vagy 2 alkalommal, korábban tapasztaltam. De az is lehet, hogy korábban az Account Settings-ben azt állítottad be, hogy mindig offline-ként mutasson, ez is lehet az oka és talán nem emlékszel rá. Szerintem a bizti kedvéért ellenőrizd. Ha ez nincs beállítva és úgy vagy hamar offline-ként jelezve, pedig valóban online vagy, akkor biztos valami hiba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 2:13 am
Hát nekem nem sweatdrop és arra gondoltam, hogy amikor ír valaki commentet, kapsz egy kijelzést 1Notice felirattal ha a feed-ben be van jelőlve, nekem igen és egy ideig mindenkit ki is jelzett de most megint nem jelzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 5:51 am
Ja oké, nem tudhattam, hogy a notice jelzésekre gondolsz. Gondolom te is tudod, tapasztaltad hogy a My Gaia menüpont változásokon ment keresztül. Nem Feeds-ben lehet beállítani a notice-okat, hanem a My Gaia Notices-ban, nézd meg és állítsd be, ahogy te szeretnéd. Utána már jól kéne működnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 6:01 am
Xanvie Ja oké, nem tudhattam, hogy a notice jelzésekre gondolsz. Gondolom te is tudod, tapasztaltad hogy a My Gaia menüpont változásokon ment keresztül. Nem Feeds-ben lehet beállítani a notice-okat, hanem a My Gaia Notices-ban, nézd meg és állítsd be, ahogy te szeretnéd. Utána már jól kéne működnie. Oké, köszi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|