Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Mikor fog mindig minden müködni?

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 3:55 am

Mikor fog rendesen müködni minden kijelzés question
Mert totál ciki, hogy hol kijelez, hol meg nem sweatdrop
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 6:15 am

nekem rendesen működik...

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Jun 05, 2010 12:28 pm

Milyen kijelzés? Az hogy épp online vagy-e a Gaia-n, vagy offline? Nálam is rendesen működik. Bár tapasztaltam, ha sokáig nem lépdelsz, tehát ha nem vagy sokáig aktív az oldalon, akkor tudtommal előbb-utóbb offline-nak fog jelezni (ezt főleg a tesómnál Obiliánál látva tapasztaltam néha) és később kidobhat, 1 vagy 2 alkalommal, korábban tapasztaltam. De az is lehet, hogy korábban az Account Settings-ben azt állítottad be, hogy mindig offline-ként mutasson, ez is lehet az oka és talán nem emlékszel rá. Szerintem a bizti kedvéért ellenőrizd. Ha ez nincs beállítva és úgy vagy hamar offline-ként jelezve, pedig valóban online vagy, akkor biztos valami hiba.
PostPosted: Mon Jun 07, 2010 2:13 am

Hát nekem nem sweatdrop és arra gondoltam, hogy amikor ír valaki commentet, kapsz egy kijelzést 1Notice felirattal ha a feed-ben be van jelőlve, nekem igen és egy ideig mindenkit ki is jelzett de most megint nem jelzi sweatdrop

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jun 09, 2010 5:51 am

Ja oké, nem tudhattam, hogy a notice jelzésekre gondolsz. Gondolom te is tudod, tapasztaltad hogy a My Gaia menüpont változásokon ment keresztül. Nem Feeds-ben lehet beállítani a notice-okat, hanem a My Gaia Notices-ban, nézd meg és állítsd be, ahogy te szeretnéd. Utána már jól kéne működnie.
PostPosted: Wed Jun 09, 2010 6:01 am

Xanvie
Ja oké, nem tudhattam, hogy a notice jelzésekre gondolsz. Gondolom te is tudod, tapasztaltad hogy a My Gaia menüpont változásokon ment keresztül. Nem Feeds-ben lehet beállítani a notice-okat, hanem a My Gaia Notices-ban, nézd meg és állítsd be, ahogy te szeretnéd. Utána már jól kéne működnie.

Oké, köszi 3nodding

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers