Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
Dragon Ball

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Sat May 22, 2010 1:12 am

User Image

Szerintem ez a másik klasszikus anime, amit nem kell bemutatnom. A Sailor Moon mellett a másik nagy kedvencem még ma is. Imádom! ^^
PostPosted: Thu May 27, 2010 10:19 am

Hát igen, a jó öreg Dragon Ball... smile Én is szerettem, de a nővérem egyenesen meg van érte őrülve még mindig. ^^ Igazából sokat "köszönhetek" ennek a sorozatnak, meg a Sailor Moonnak is: ez a két sorozat ismertetett meg az animék és mangák világával, amiért nagyon hálás vagyok. 3nodding Nem tudom, mi mással foglalkoznék ma, és nem tudom, miként alakult volna az érdeklődési köröm, a nézetem, ha anno nem nézem ezeket a sorozatokat. Lehet, hogy sokak most azt gondolják, hogy: "te hülye vagy? ez az izé határozta meg az életedet?", de nem érdekel, mert ez így van és kész! mrgreen
Egyébként láttam szinte az összes létező részt, az elejétől a DB GT-ig. A GT-ből már sok-sok rész ki maradt, mert német adón néztem, és ott néhány részt ki is hagytak a brutalitása miatt, de annyira nem zavart, mert a GT már nem tetszett annyira. A sima Dragon Ball és a DBZ az igazi! 4laugh

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Thu May 27, 2010 12:49 pm

A GT-t én japánul néztem, de a felénél abbahagytam, mert meguntam. A simát láttam végig, a Z-t pedig fel is vettem anno németül VHS-re. Imádom a mai napig is. Nekem nem ez határozta meg az életemet, de nagy kedvenc. Húgom, meg öcsém is nézte, de ők nem lettek animések. Öcsém gyerekesnek tartja a "japán szarokat", ahogy ő nevez minden japán dolgot (anime, manga, zene, film, stb.), húgomat meg más érdekli, de nem izél hogy én szeretem.

Amúgy én hatalmas Vegita-fan vagyok. ^^

Ja és japánul megvan az összes movie, + három special (ebből kettő angol szinkronnal). Imádom mindet! *.*
PostPosted: Sat May 29, 2010 8:55 am

Azt hiszem nekünk is megvannak a filmek. Csak azért nem vagyok benne biztos, mert a nővérem kapta meg őket (ő a nagyobb fan, vagyis inkább már fanatikus...). Én Trunksot imádom! Olyan aranyos... whee Láttad azt az élőszereplős változatot, amit nem rég adtak a moziban? Én nem, de azt mondják, katasztrófális... Hát, pár előzetest én is láttam, és vhogy el tudom hinni... rolleyes

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Sun May 30, 2010 1:21 am

A trailer is elég volt. Borzalom. talk2hand

Én egy kínai változatot láttam, ami 1989-es és nagyon jó. Persze kínai nevekkel, de az hozza a formát. A címére nem emlékszem (amúgy angol szinkronnal láttam), de valahol Google TV-n fennvan.
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 9:49 am

Lehet, hogy az is megvan... tudom, hogy van vmi másik special egy másik dvd-n, de nem tudom, hogy miért nem néztem meg... lehet hogy nem jött be vagy vmi... de majd rákukkantok sztem a guglin! biggrin

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 5:00 am

Kihaltunk. sad
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 5:48 am

No akkor.. az alaptörténetből csak kicsi részt tudok és kicsit láttam, és régen tetszett is nem is. De biztos nem rossz smile (Bocs ha túl semleges ez sweatdrop )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 9:36 am

Egy kisebb felvilágosítás. A Dragon Ball-ból 8 speciális mozifilm készült( köztük a Gogeta-s rész, és a Broly elleni küzdelem, utóbbit sikerült leszednem angolul, magyar felirattal), és saccper 130 rész az első szériából, a Z-ből 290 fölött, a GT-ből olyan 100 körüli rész született. Ha ezeket összeadjuk, akkor messze 500 rész fölött vagyunk, és még a slusszpoén, hogy aki VÉGIG nézi, annak 500 x 24 ( vagy 25 perccel ) percnyit vesz el az életéből ez a nagyon is Yo anime. =)
Reply
Anime

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff