Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Anime
Sailor Moon

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri May 21, 2010 8:52 am

User Image

Nem tudom, ki emlékszik még erre a régi, klasszikus animére, ami annak idején Varázslatos Álmok (hogy lehetett ilyen szar magyar címet adni neki?!) címmel futott az RTL Klubon minden hétköznap délután? Én nagyon szeretem még a mai napig is, bár ma már csak japánul vagyok hajlandó megnézni.
PostPosted: Fri May 21, 2010 9:18 am

úúú! Még igen kicsi voltam, amikor a TV-ben ment, de azóta szeretem az animéket 3nodding
Általános iskolás voltam biggrin és szerepjátékoztunk is xd mindig én voltam Bunny (Usagi) blaugh (életem szerelmével is úgy történt az első csókom, mint neki 3nodding még csuklottam is xd )
Nemrég néztem meg újra, de csak az első részeket sad Szeretném teljesen végignézni újra! olyan nosztalgikus biggrin

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri May 21, 2010 9:49 am

Youtube-on fennvan vágatlanul japán hanggal és angol felirattal. Én ott nézem. ^^
PostPosted: Fri May 21, 2010 10:45 am

köszi blaugh , már csak angolul kell megtanulnom rendesen ^^"

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri May 21, 2010 11:10 am

Én is kistini koromban láttam először smile Ha jól tudom akkor még a francia nyitózenével ment. Később meg láttam német kezdődalt is német csatornán olyan diszkós kicsit lol.
Jópofa, néha kicsit túlzásba esnek de viccesek smile Aztán láttam képeket a mangából de akkor még nem tudtam mi a manga csak annyi jött le hogy másképp vannak ábrázolva és más színezési technika van.
Aztán 1-2 éve elkezdtem olvasni a mangát és rájöttem, hogy valamennyire más (történet, stílus, bár ott is vannak vicces/cuki grimaszok meg hasonlók) és valahogy kicsit scifisebbnek és felnőttesebbnek hatott. Még nem olvastam végig, kb az S sorozatnál tartok (ahol Szaturnusz megjelenik) és már az ő felbukkanása is más, sokminden más az animében meg a mangában.
Animéből meg egy régebbi magyar oldalnak köszönhetően láttam japánul angol felirattal a Sailor Star sorozat utolsó 12 részét és nemrég mostanában megnéztem youtube-on hogy végződik az első sorozat (mert azt követtem az egy bizonyos ideig megjelenő Sailor Moon újságban, igen volt olyan sweatdrop xp )
PostPosted: Fri May 21, 2010 12:19 pm

Ajánlom a live-sorozatot is, amit szintén Youtube-on találtok meg Pretty Guardian Sailor Moon címmel. Írjátok be így és utána hogy act 1 és bejön az első rész. A live-action 49 rész + Special + Act Zero + Kirari Super Live. Minden rész 30 perc és a manga első történetét követi, bár vannak benne változtatások is. Kissé gyerekesnek tűnik elsőre, de én imádom. ^^

http://images.tvrage.com/shows/5/4883.jpg

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri May 21, 2010 12:57 pm

Andro666
Ajánlom a live-sorozatot is, amit szintén Youtube-on találtok meg Pretty Guardian Sailor Moon címmel. Írjátok be így és utána hogy act 1 és bejön az első rész. A live-action 49 rész + Special + Act Zero + Kirari Super Live. Minden rész 30 perc és a manga első történetét követi, bár vannak benne változtatások is. Kissé gyerekesnek tűnik elsőre, de én imádom. ^^

http://images.tvrage.com/shows/5/4883.jpg

jaj igen. Egy weboldalon a letölthető átváltozás-támadás videók között észrevettem és az átváltozásokban tetszett az, hogy a kézmozduklataikkal irányítják az átváltozást biggrin Igazából nem igazán láttam, inkább átváltozásokat, ztámadásokat egyelpre meg amikor Bunny Princess Sailor Moonná változik stb. Kicsit power rangeres feelingű nekem. Majd lehet hogy megnézem valamikor.
PostPosted: Sat May 22, 2010 12:58 am

Igen, ott kezd igazán érdekessé válni a dolog. Én nagyon szeretem. Tetszik, hogy inkább a múltjukat boncolgatja a lányoknak, meg Mamorunak és inkább a hétköznapi életükre koncentrál. A harcok másodlagos szerepet játszanak. Van egy magazinom is Hotdogon, ahol Hizaki-sama néven futok. Íme! Nézzétek meg, ha gondoljátok. Most linkelgetem be a részeket. Meg vannak részletes karakterleírások, szezonleírások, képek, egy fanfic, amit most rakok fel és színészleírások (bár ezek még kerülnek fel). Tervezek seiyuu-leírásokat is. Szóval minden van, ami egy Sailor Moon-fant érdekelhet. ^^

Magazinom: http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?id=36874&h_id=0

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

LonelyGentleRain

Brainy Genius

6,850 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 12:14 am

Nézi valaki a Sailor Moon Crystalt? Nekem bejött az első epizód, főleg, mert az egész évad csak 26 részes lesz, feleslege töltelék nélkül, a mangához méltó, darkosabb történettel. A grafika gyönyörű, mintha a mangát látnám, és a karakterek is közelebb állnak a mangabeli párjukhoz. Szóval, engem megfogott.
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 2:49 am

Will of Locksley
Nézi valaki a Sailor Moon Crystalt? Nekem bejött az első epizód, főleg, mert az egész évad csak 26 részes lesz, feleslege töltelék nélkül, a mangához méltó, darkosabb történettel. A grafika gyönyörű, mintha a mangát látnám, és a karakterek is közelebb állnak a mangabeli párjukhoz. Szóval, engem megfogott.

Én nézem 3nodding
A mangát még nem olvastam, ezért nekem elsőre fura volt a rajzolása, még nem szokott hozzá a szemem.
Ami nagyon nem tetszik, az az átváltozás,szerintem az nagyon pocsék lett! Ha azt is megrajzolták volna, sokkal szebb lenne, mint ezzel a grafikával >.<

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

LonelyGentleRain

Brainy Genius

6,850 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 3:34 am

Én láttam már ennél rondább CGI-t is, szóval nem zavart. Amúgy a manga története szerint fognak haladni, magyarán a karakterek is mangásabbak lesznek jellemileg. Pl. a mangában Rei utálja a pasikat, és inkább meghalna, minthogy nyelvnyújtogató versenyt játsszon Usagival. Minako pedig sokkal komolyabb, és ő a tényleges vezető, nem Usagi. Ami a mangában néha szemüveget hord, ami nem igazi szemüveg, mert sima üveg van benne. Amúgy nagyon gazdag az anyja.

Mamoru pedig 17 éves gimis, mint a mangában, nem 20 éves egyetemista. Így korban is jobban illik a 14 éves Usagihoz. Mindig is kíváncsi voltam, miért lett anno Mamoru idősebb az animében. Egy egyetemista nem igazán zúgna bele egy 14 éves kis csitribe.
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 9:48 am

Will of Locksley

Mi Andival (Molylepke) megnéztük az első részt. Mentségünkre szolgáljon, hogy Hobó koncertről jöttünk és egy kicsit még részegek voltunk. Egyébként a rész maga teljesen rendben volt. Leszámítva a gusztustalan CGI átváltozást, amit már említettetek.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 10:29 am

Malreni
Will of Locksley

Mi Andival (Molylepke) megnéztük az első részt. Mentségünkre szolgáljon, hogy Hobó koncertről jöttünk és egy kicsit még részegek voltunk. Egyébként a rész maga teljesen rendben volt. Leszámítva a gusztustalan CGI átváltozást, amit már említettetek.

Szerintem jópofa volt. :3
A nosztalgiafaktor miatt nagyon ott van. whee
PostPosted: Wed Jul 16, 2014 2:44 am

Molylepke
Malreni
Will of Locksley

Szerintem jópofa volt. :3
A nosztalgiafaktor miatt nagyon ott van. whee
Jó volt, de a CGI... Meg lehet karaktereket is gyönyörűen csinálni. Ott van például a Rebuild of Evangelion 1.0: You are (not) alone. Az egyik utolsó jelenetben, mielőtt Shinji rálő Ramiel-re a karaktert az Entry plug-ban CGI-vel csinálták meg. Lehet mondani, hogy az egy kurva drága movie volt, de nem hinném, hogy akkora árkülönbség lenne a két CGI között. És mellesleg a Sailor Moon van olyan ismert, mint az Eva, sőt! Pumpáltak elég pénzt az új sorozatba, hogy tellett volna szép CGI-re. Szerintem.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

LonelyGentleRain

Brainy Genius

6,850 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Wed Jul 16, 2014 6:37 am

Nem tudom, nekem semmi bajom a CGI-al. Mint mondtam, láttam már rondábbat is. Szombaton jön a következő epizód!
Reply
Anime

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff