|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 1:16 am
Mivel ugye az oldal alapja az anime, sok animének egy jó jpop-szám az openingje, endingje. Ki milyen együtteseket, énekeseket ismer és szeret?
Kedvenc bandák: Arashi, NewS, Tackey and Tsubasa, SMAP, AAA, C-ute, Mighty Kings,
Énekesek: Kotoko, Utada Hikaru, Ueto Aya, Horie Yui, Yui, Ayaka, Crystal Kay, Leah Dizon, Misia, Kuroki Meisa, Kuraki Mai, Kawada Mami, Hitomi, Nakajima Miyuki, Sakamoto Maaya, Van Tomiko, Shimatani Hitomi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 01, 2010 1:47 pm
Hát van egy pár... na lássuk: Home Made Kazuku, Flow, Asian Kungfu Generation, Yui, Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, Hayashibara Megumi, T.M. Revolution/Abingdon Boys School, Ikimono Gakari, Nishino Kana, TommyHeavenly6, Diggy-MO, Stace Punks, +nobodyknows (asszem így írják... sweatdrop ), aluto, L'arc~en~Ciel, Maximum the Hormon, Nightmare, Uverworld, Orange Range, Little by Little, Gackt, Do As Infinity, meg még... hú nagyon sok. Most hirtelen nem is jutnak mások eszembe, így is sűrítve ide írtam mindent és mindenkit, aki csak eszembe jutott. Ezek nagy része énekel vmit (openinget, endinget) a kedvenc animéimben, pl.:Soul Eater, Naruto, Death Note, Bleach, Inuyasha, Slayers. Asszem ezekben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 2:23 am
Hát én inkább a jrockot szeretem, de azért minden japán zenét meghallgatok biggrin kedvenceim: Maximum the Hormone, Asian kung-fu Generation, Yui, Kitade Nana
amiket még ismerek:OLivia, Anna Tsuchiya, Yuki ( méz és lóhere), Kanon Wakeshima, Buono! (együttes)
hirtelen csak ennyi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 3:43 am
Yui-chan12 Hát van egy pár... na lássuk: Home Made Kazuku, Flow, Asian Kungfu Generation, Yui, Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, Hayashibara Megumi, T.M. Revolution/Abingdon Boys School, Ikimono Gakari, Nishino Kana, TommyHeavenly6, Diggy-MO, Stace Punks, +nobodyknows (asszem így írják... sweatdrop ), aluto, L'arc~en~Ciel, Maximum the Hormon, Nightmare, Uverworld, Orange Range, Little by Little, Gackt, Do As Infinity, meg még... hú nagyon sok. Most hirtelen nem is jutnak mások eszembe, így is sűrítve ide írtam mindent és mindenkit, aki csak eszembe jutott. Ezek nagy része énekel vmit (openinget, endinget) a kedvenc animéimben, pl.:Soul Eater, Naruto, Death Note, Bleach, Inuyasha, Slayers. Asszem ezekben. TM. Revolution, Gackt, L'arc en Ciel, Nightmare és Maximum the Hormon inkább jrock.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 10:44 am
Igen tudom... sweatdrop CSak hirtelen mindent odaírtam, ami eszembe jutott... bocsi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 23, 2010 4:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 9:48 am
heart Ayumi Hamasaki a kedvenc Jpop énekesnőm! heart [Persze ő nem csak Jpop hanem Jrock is... vegyesen!] blaugh De annyira jó!!! Iszonyúan szeretem! *csillog a szeme* Ha még nem hallottatok tőle dalokat, akk. uccu neki a youtube-nak vagy akármi! whee A klippjeit is ajánlom figyelembe! Nagyon jó a látványvilág meg minden! =3 Nekem ez az egyik kedvenc klippem/számom tőle! Tök jóóhóó! <3 Ayumi Hamasaki - GREEN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2011 2:42 am
Hamasaki Ayumi és Koda Kumi az a két énekesnő, akik nem jönnek be nekem. Túl... kurvásak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|