|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 9:05 am
Kezdés: július 18 20:50 Időkorlát: 60 perc Nevezési díj: nincs Fődíj: 100,000 gold Verseny lényege: Keresd meg gaian a képen látható dolgokat és PM-ben küldd el nekem, hol vannak. Aki először végez a feladattal az nyer, de ha 1 órán belül nincs tökéletes megoldás, akkor a legtöbb képet eltaláló személyé lesz a gold. Amikor megadod a helyet légy biztos benne, hogy én rájövök a leírásodból mire gondoltál. A megoldási sorrend nem számít. Ahol nem érdemes keresni:zOMG! Más emberek profilja Fórum topikok Kép: http://i902.photobucket.com/albums/ac226/slsh/bululu.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 9:57 am
hhhmmm csábító a nyeremény mit szólnátok a szombat 20:00-kor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:04 am
Szombaton Con van... D: *jelentkezik* >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:17 am
Igen. Szombaton lesz a SakuraCon... Úgyhogy én előreláthatólag egész hétvégén nem leszek gépközelben...
Plusz, az, hogy nem adod ki a verseny mibenlétét, feltételeit, valamint szabályit, az nem csak etikátlan, gerinctelen hanem még ostoba húzás is.
Elnézést, ha kicsit nyers vagyok. Rossz napom volt, így kurvára nem volt kedvem a mondandómat cukormázba önteni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:25 am
én is jelentkeznék biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:26 am
nem véletlen nem adok meg semmit..megvan rá az okom smile gerinctelen? fejtsd ki kérlek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:40 am
tudod... azok akik bent ülnek a parlamentben... xD
edit: ez csak vicc! hiszen (hacsak nem csigák kormányozzák az országot) a gerinc szilárdítja a testet, és én nem láttam, hogy egyik politikust is kötelen felfüggesztve húzzák...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 10:49 am
Arkrix tudod... azok akik bent ülnek a parlamentben... xD
edit: ez csak vicc! hiszen (hacsak nem csigák kormányozzák az országot) a gerinc szilárdítja a testet, és én nem láttam, hogy egyik politikust is kötelen felfüggesztve húzzák... a húzós részt nem mutatják
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 11:04 am
Érdekes... oksa én is benne vagyok a "rejtélyes" versenyben
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 20, 2010 11:15 am
jelentkezés mellett az időt is beszéljétek. annyit hozzátennék, hogy max 1 órát fog majd igényelni az egész
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 3:12 am
Előre leszögezném: ma már jobb passzban vagyok.
Úgy értem, hogy nem szép dolog a mély vízbe dobni az embereket. mi van, ha valaki nagyon rossz az adott dologban. Akkor nem jelentkezne. És így tovább.
Logikusan elgondolva: Mivel feltétel, hogy mindenki egy időben legyen fent Gaián, valószínűleg a zOMG!-ban folyna játék. Esetleg megfelelő számú loot megszerzése, vagy elbújnál és téged kellene megtalálni a térképeken. Ilyesmire tudok gondolni. Na most... nem véletlenül vagyok ÉN a Magyar zOMG! Klán kapitánya... Azaz ismerem a mocskos trükköket, amiket a felhasználók 90% nem. Tudom mit hogyan lehet a leggyorsabban és legkönnyebben elérni a zOMG!-ban, ezért a játékban való jelenlétem, már nagyjából eldöntené az eredményt...
Hát ezért érdemes megadni előre a részleteket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 6:00 am
Malreni Előre leszögezném: ma már jobb passzban vagyok. Úgy értem, hogy nem szép dolog a mély vízbe dobni az embereket. mi van, ha valaki nagyon rossz az adott dologban. Akkor nem jelentkezne. És így tovább. Logikusan elgondolva: Mivel feltétel, hogy mindenki egy időben legyen fent Gaián, valószínűleg a zOMG!-ban folyna játék. Esetleg megfelelő számú loot megszerzése, vagy elbújnál és téged kellene megtalálni a térképeken. Ilyesmire tudok gondolni. Na most... nem véletlenül vagyok ÉN a Magyar zOMG! Klán kapitánya... Azaz ismerem a mocskos trükköket, amiket a felhasználók 90% nem. Tudom mit hogyan lehet a leggyorsabban és legkönnyebben elérni a zOMG!-ban, ezért a játékban való jelenlétem, már nagyjából eldöntené az eredményt... Hát ezért érdemes megadni előre a részleteket. nem zOMG-ben lesz a játék. A részletekbe pont azért nem mentem bele, mert tartok tőle, hogy előnyhöz juttatná azokat az embereket, akik hamarabb találnak rá a topikra. Amit kitaláltam abban nem hiszem, hogy bárki is leszerepelhetne vagy trükközhetne...online emberek kellenek, mert időre fog menni (1 óra után, akkor is vége a játéknak ha nem sikerül egy embernek se abszolválni teljesen a dolgot). Nevezési díj nincs!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 11:46 am
Nah? Még várunk jelentkezőket?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:00 pm
Ömm asszem én is jelentkezem XD remélem kocsi nem kell hozzá mert az még nincs nekem ^^"
I like turtles rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 12:44 pm
Nah lassan gyűlünk..... csak ne akkor legyen amikor nem vagyok itthon....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |